Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
2.791
Reaction score
1
Αν πρυτάνευε η κοινή λογική και ο σεβασμός αλλήλων, δεν θα υπήρχε - ίσως - ανάγκη για κανονισμούς. Η τροποποίηση του άρθρου 7 έγινε κατόπιν παρατήρησης αφενός μειώσεων της τάξης των 4 ευρώ σε σύνολο 670, αφετέρου διαδοχικών ups με την πρόφαση σύναψης φωτό και εξτρά πληροφοριών που θα μπορούσαν να μπουν εξαρχής.

Τη λογική της αύξησης της τιμής πώλησης δεν μπορώ να την καταλάβω. Την έχω δει, όμως, από ένα και μόνο χρήστη. Σύμφωνα με τον κανονισμό απαγορεύεται. Το να ανοίξεις νέα αγγελία για το ίδιο - απώλητο - αντικείμενο είναι προφανές έμμεσο up.

Το 10% σαφώς και είναι αυθαίρετο αλλά είναι στρογγυλό και εξυπηρετεί καλύτερα από ένα εξίσου αυθαίρετο 8% ή 12%. Στην πράξη έχουμε παρατηρήσει πως οι μειώσεις που δίδονται είναι κατά κανόνα μεγαλύτερες.

Οι κανονισμοί έχουν την έννοια της ενημέρωσης των χρηστών πάντα στα πλαίσια της κοινής λογικής που προανέφερα. Δεν έχει κανένα νόημα η λεπτομερής μακρυσέλιδη ανάλυση και πρόβλεψη όλων των πιθανών σεναρίων παράκαμψης. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε γνωστό το πνεύμα του κανονισμού, και όχι να αναλωθούμε στο γράμμα του.
 

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Eχω καποιες ενστασεις (τις εχω τωρα γιατι τωρα διαβασα ολο το κανονισμο..:138:)

Και επειδη μυαλο δεν βαζω θα τις πω....:142:

Το 10% ειναι πολυ.Δηλαδη αν το αντικειμενο κανει 1000 Ε σε καθε επαναφορα θα κοβει ο πωλητης και ενα 100 Ευρω ? :111:

Επισης η αυξηση της τιμης μπορει να εχει μια λογικη.Καποιος καιγοταν να δωσει ενα αντικειμενο , ειτε για να αγορασει κατι αλλο , ειτε γιατι χρειαζοταν τα χρηματα.Δεν πουληθηκε τοτε , παυουν να συντρεχουν αυτοι οι λογοι....γιατι να μην μπορει αργοτερα να προσαρμοσει την τιμη ακομα και προς τα πανω ?

Αυτα........:138:
 

Μηνύματα
2.791
Reaction score
1
Το 10% αφορά στην τελευταία τιμή. 1000 -> 900 -> 810 -> κοκ

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το thread bumping αντίκειται στην εύρυθμη λειτουργία ενός forum. Ειδικότερα σε κατηγορίες όπως αυτή των αγγελιών. Γι αυτό και λαμβάνονται κατάλληλα μέτρα. Αν διαπιστωθεί δυσλειτουργία, θα προσαρμοστούν.

Επί της ουσίας, η κατηγορία είναι επικουρική. Δεν αποτελεί την πεμπτουσία του avsite, ούτε και έχει χαρακτήρα πλειστηριασμού. Αν δεν θέλεις να κάνεις μείωση τιμής, μην τη κάνεις. Αν το μετάνιωσες, τότε κάνε χρήση του άρθρου 8 και γράψε ότι πουλήθηκε ή δεν πωλείται πλέον. Αν προτιμάς 5% αντί του 10%, τότε φρόντισε ώστε η αρχική σου τιμή να είναι 5% μειωμένη ή 5% αυξημένη. Αν δε σε εξυπηρετεί το όλο σύστημα, πούλα στο e-bay.

Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω πως το thread είναι ανοικτό για διευκρινήσεις και όχι συζήτηση επί του πρακτέου.
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.223
Reaction score
27.786
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο κανονισμός των αγγελιών έχει υποστεί μερικές τροποποιήσεις και έχουν γίνει και κάποιες προσθήκες.
Παράκληση για την ανάγνωσή του και συμμόρφωση με αυτόν.
 

Μηνύματα
36
Reaction score
0
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να θέσω ένα «θεσμικό» θέμα όσον αφορά στις τιμές των προϊόντων που πωλούνται μέσω του site:

"Αν επιτρέπεται η κερδοσκοπία μέσω των μικρών αγγελιών του AV SITE"[/B]

Παράδειγμα:
Αγοράζω σήμερα από μια αγγελία του site ένα προϊόν σε τιμή Α και μετά (άμεσα ή αργότερα) προσπαθώ να πουλήσω το ίδιο προϊόν (που είτε το χρησιμοποίησα είτε όχι) σε μεγαλύτερη τιμή με σκοπό να βρω «κορόιδο» και να βγάλω πιθανώς «μεροκάματο»….

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ?

Η «εύκολη» απάντηση είναι ότι δεν είναι ευθύνη του site να ελέγχει τα επίπεδα των τιμών στις αγγελίες.
Αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσετε ότι όταν ένα από τα «κορόιδα» ανακαλύψει ότι «την πάτησε» αυτό θα έχει αντίκτυπο στην φήμη για το site που στην ουσία πρέπει να προστατεύει τα μέλη του και την καλή του φήμη («ένας δυσαρεστημένος πελάτης έχει εκατονταπλάσιο αρνητικό αντίκτυπο από έναν ευχαριστημένο»)

Μιλάω εκ πείρας μιας και προχτές αγόρασα (βιαστικά!!) έναν ενισχυτή (Anthem MCA 2 = 500€), η συναλλαγή ήταν άψογη και το μηχάνημα παρότι πολυκαιρισμένο παίζει καλά.
Την φρίκη την έπαθα όταν κάποιος «συνφορουμίτης» έγραψε κάτω από την αγγελία σχόλια, που κατηγορούσαν τον πωλητή ότι αγόρασε τον ενισχυτή από φίλο του 350€ και τώρα τον πουλάει 690€ (αρχική τιμή που τελικά έκλεισε μαζί μου στα 500€). Δεν σας κρύβω ότι παρότι δεν γνωρίζω αν αληθεύει αυτή η ιστορία αισθάνθηκα πολύ κορόιδο….

Φυσικά δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα ούτε το AVSITE ούτε τον πωλητή (αν όντως αληθεύει ότι είχε αγοράσει τον ενισχυτή 350€), συνειδητοποίησα όμως ότι θα ήταν προτιμότερο έστω και θεσμικά το site να προστατεύει πιθανά «κορόιδα» σαν και μένα, που, είτε λόγω έλλειψης γνώσεων, είτε λόγω καλής προδιάθεσης (απέναντι στον κόσμο που μοιράζεται την ίδια τρέλα με το Hi-Fi/Hi-End κλπ και συμμετέχει στο site με σκοπό κυρίως το χόμπι του και όχι την κερδοσκοπία) δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ όση πρέπει.

Πιστεύω λοιπόν ότι θα έπρεπε να αναφέρεται στον κανονισμό κάτι σχετικό με την κερδοσκοπία όχι φυσικά για να αναζητηθούν ποτέ ευθύνες, αλλά απλά για να αποθαρρύνει οποιονδήποτε βρίσκει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί κάποιο άλλο μέλος του forum και να τον πιάσει «κορόϊδο»!

Σας ευχαριστώ

Μάριος Μίκαϊτς
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.405
Reaction score
74.700
Δηλαδή πρέπει να βρει το AVSite αν κάποιος, κάπου, κάποτε αγόρασε κάτι και κάποια μέρα πήγε να το πουλήσει με κέρδος εδώ? :105:

Είναι δουλειά του αγοραστή να ψάξει τουλάχιστον τα posts του πωλητή, εδώ και όπου αλλού μπορεί.
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.879
Reaction score
34.260
εν μερη εχει δικιο ο φιλος αλλα καταλαβει νομιζω πως ειναι κομματακι δυσκολο να γινει αυτο στην πραξη , οσο καλη θεληση κι αν υπαρχει...(που υπαρχει νομιζω.)

οποτε εκ των πραγματων μακαρι να μπορουσε να γινει , αλλα θα χρειαζοταν τρομερος ελεγχος, απο καποιους νυχτα μερα σε τοσες χιλιαδες αγγελιες για να γινει αποτελεσματικα κατι τετοιο, οποτε ειναι κατανοητο πως πρακτικα....
 

Μηνύματα
104
Reaction score
0
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Οι νόμοι της ελεύθερης αγοράς χτυπούν και το avsite.gr. Φίλε Μάριε,
αγόρασα απο το Πλαίσιο τηλεόραση 1399 ευρώ ημέρα Παρασκευή.
Την επόμενη μέρα την ίδια τηλεόραση την είχαν 1099.
Τι κάνω????
Πήγα εκεί και τα έσπασα όλα. Μου έδωσαν δωροεπιταγή 300 ευρώ και ένα DVD player δώρο.
Φυσικά δεν ήταν υποχρεωμένη να μου δώσουν τίποτα.
Η ελεύθερη αγορά έτσι λειτουργεί από εμάς εξαρτάτε να μη μας πιάνουν κορόιδα.
 

Μηνύματα
36
Reaction score
0
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Καταλαβαίνω ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει έλεγχος των τιμών και των συναλλαγών από το AVSITE.
Αυτό που θεωρώ όμως ότι πρέπει να γίνει, είναι να γραφτεί κάτι σχετικό στον κανονισμό, ώστε οποιοσδήποτε "πονηρός" σκοπεύει να βγάλει μεροκάματο να γνωρίζει ξεκάθαρα ότι αυτό δεν επιτρέπεται.
Και το τίμημα φυσικά οποιουδήποτε κάνει τα στραβά μάτια στον κανονισμό δεν μπορεί να είναι τίποτε περισσότερο από την διαγραφή (και το διασυρμό του)...
Το "κλίμα" του forum θα έπρεπε να είναι "συναδελφικό" και "εμπιστοσύνης" και όχι εμπορικό.
Εδώ είμαστε για να μοιραστούμε την τρέλα μας και τις γνώσεις μας!
Οι αγγελίες πιστεύω ότι προταρχικό σκοπό έχουν να μας βοηθούν να αναβαθμίζουμε σιγά σιγά τον εξοπλισμό μας, αγοράζοντας κάθε φορά κάτι καλύτερο και πουλώντας τον προηγούμενο εξοπλισμό σε έναν άλλο "συνάδελφο".
Η κερδοσκοπία δεν πρέπει να βρίσκει χώρο εδώ, υπάρχουν τα επίσημα καταστήματα που πληρώνουν και φόρους και ΦΠΑ για να βγάζουν κέρδος.

ΜΜ
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.223
Reaction score
27.786
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Λοιπόν.
Υπάρχει ο γραπτός κανονισμός και ο άγραφος - ηθικός.
Μερικοί τον σέβονται και άλλοι όχι.
Αυτό ισχύει παντού.

Όχι δεν μπορούμε να βάλουμε κανονισμό που να απαγορεύει κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Αν ο άλλος θέλει να σου την κάνει την μαϊμουνιά, θα σου την κάνει κι ας το απαγορεύει ο κανονισμός.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε όποτε μας δοθεί ευκαιρία, είναι να "οχλήσουμε" τον πωλητή με κάποιο σχόλιο τύπου "μήπως το δίνεις λίγο ακριβά; εκεί έχει τόσο", ή να βάλουμε κάποιο λινκ που να δείχνει ότι το προϊόν του έχει τόσο.
Από κει και πέρα ο καθένας έχει την ευθύνη για ότι αγοράζει από το ιντερνέτ.
 

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Μιχάλη διαφωνώ.

Υπάρχουν 2 ερωτήσεις που δεν γίνονται δημόσια.

1. Γιατί το πουλάς?

2. Γιατί το πουλάς τόσο?

Ο καθένας πουλάει ότι θέλει σε ότι τιμή θέλει. Τελεία.

Δύο παραδείγματα.

Μηχανήματα εκτός τρέχουσας παραγωγής δεν έχουν τιμή. Για αυτά τα μηχανήματα, είναι τόσοι οι παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή, που δεν μπορείς να κάνεις σχόλιο.

Μηχανήματα που βρίσκονται στην παραγωγή. Έρχεται π.χ. το Απόθεμα π.χ. και ρίχνει την τιμή του Α-S2000 στα 1000 eur. για ένα μήνα για τους δικούς του λόγους. Ο πωλητής τον έχει αγοράσει στην κανονική του τιμή και σκέφτεται ότι θα τον δώσει 30% κάτω.
Τι σχόλιο θέλει να κάνει ο κάθε εξυπνάκιας. Ότι ο πωλητής είναι εκτός τόπου και χρόνου ή στην χειρότερη απατεώνας? Το ίδιο και για το DAC202. Ξεκίνησε με τιμή πώλησης κοντά στα 3 χιλιάρικα και έχει φτάσει 5. Αν το βγάλω για πώληση θα ακούω την π@π@ριά του κάθε εξυπνάκια, ή θα δείχνω την απόδειξη αγοράς για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας?

Πάμε στο τελευταίο και πιο σημαντικό.

Λες "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε όποτε μας δοθεί ευκαιρία, είναι να "οχλήσουμε" τον πωλητή με κάποιο σχόλιο τύπου "μήπως το δίνεις λίγο ακριβά; εκεί έχει τόσο", ή να βάλουμε κάποιο λινκ που να δείχνει ότι το προϊόν του έχει τόσο".

Πάντα κάπου, στο Περού ή στα Πατήσια κάποιο μαγαζί για τους δικούς του λόγους θα βγάλει κάτι πιο φτηνά από τον μέσο όρο. Ε..και? Ας το ψάξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Αν θέλει οποιοσδήποτε να ενημερώσει τον πωλητή ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου ας το κάνει με ευγενικό τρόπο μέσω Π.Μ. και η ιστορία τελειώνει εκεί.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.223
Reaction score
27.786
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Γιάννη Β διαφωνείς και καλά κάνεις.
Όμως:
Το να ρωτήσεις γιατί κάποιος πουλάει ένα αντικείμενο είναι μια ερώτηση συνηθισμένη και δεν είναι αγένεια να το ρωτάς ειδικά αν πρόκειται για κάτι καινούργιο ή κάτι κορυφαίο.
Θα μπορούσε να γίνει με πμ αλλά δεν γίνεται πάντα, τι να κάνουμε.
Το ίδιο και με την ερώτηση για την τιμή, δεν είναι και τόσο κακό να ρωτάς γιατί κάποιος πουλάει κάτι πολύ φθηνά (ύποπτο) ή πολύ ακριβά.
Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει με πμ αλλά εδώ υπάρχουν μέλη που δεν ξέρουν τι είναι το πμ και πως γίνεται.
Δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τα παλιοPC
Εντάξει, δεν μας έπεσε και η ζάχαρη στο νερό.
Π.χ. αν κάποιος πουλάει μια τηλεόραση που την πήρε 1000 ευρώ και την έβαλε στα 850 για πώληση, για ποιον λόγο δεν πρέπει να του πούμε δημοσίως ότι η τηλεόραση πλέον πωλείται καινούργια στα 880.
Εδώ έχουμε δει να πουλάνε πράγματα μεταχειρισμένα πιο ακριβά από καινούργια.
Γενικά έχω δεχτεί πάρα πολλά πμ με παράπονα, παρατηρήσεις, υποδείξεις, καταγγελίες.
Δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα, εδώ δεν είναι site αγγελιών, και η κατηγορία αυτή λειτουργεί βοηθητικά αν και τελευταία υπάρχει μεγάλη αύξηση της κίνησης στις αγγελίες.
Θα έχετε δει ότι είμαι πολύ ελαστικός με την τήρηση του κανονισμού των αγγελιών, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που με κάνουν και αισθάνομαι ότι ο άλλος με αγνοεί επιδεικτικά.
Όπως και νάχει δεν πρέπει να απασχολούμε, το ήδη κουρασμένο με σοβαρότατα προβλήματα, μυαλό μας με τις αγγελίες.
 

Μηνύματα
2.458
Reaction score
1.719
Καταλαβαίνω ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει έλεγχος των τιμών και των συναλλαγών από το AVSITE.
Αυτό που θεωρώ όμως ότι πρέπει να γίνει, είναι να γραφτεί κάτι σχετικό στον κανονισμό, ώστε οποιοσδήποτε "πονηρός" σκοπεύει να βγάλει μεροκάματο να γνωρίζει ξεκάθαρα ότι αυτό δεν επιτρέπεται.
Και το τίμημα φυσικά οποιουδήποτε κάνει τα στραβά μάτια στον κανονισμό δεν μπορεί να είναι τίποτε περισσότερο από την διαγραφή (και το διασυρμό του)...
Το "κλίμα" του forum θα έπρεπε να είναι "συναδελφικό" και "εμπιστοσύνης" και όχι εμπορικό.
Εδώ είμαστε για να μοιραστούμε την τρέλα μας και τις γνώσεις μας!
Οι αγγελίες πιστεύω ότι προταρχικό σκοπό έχουν να μας βοηθούν να αναβαθμίζουμε σιγά σιγά τον εξοπλισμό μας, αγοράζοντας κάθε φορά κάτι καλύτερο και πουλώντας τον προηγούμενο εξοπλισμό σε έναν άλλο "συνάδελφο".
Η κερδοσκοπία δεν πρέπει να βρίσκει χώρο εδώ, υπάρχουν τα επίσημα καταστήματα που πληρώνουν και φόρους και ΦΠΑ για να βγάζουν κέρδος.

ΜΜ
αγόρασες τον anthem σε πολύ καλή τιμή, τι σε νοιάζει πόσο τον αγόρασε ο άλλος; αν τον αγόραζε 50 ευρώ πόσο θα έπρεπε να τον πουλήσει; 25;;; ελευθερη αγορά είναι. τόσο πουλάω,ΤΕΛΟΣ. ΟΥτε σχόλια ούτε τίποτα. ή σου κάνει και το παίρνεις είτε όχι και πας παρακάτω...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Πέστα ρε Στέργιο γιατί θα τρελαθούμε κιόλας. Δηλαδή εγώ που πήρα τα CDM1 NT 300 EUR από εδώ μέσα είμαι υποχρεωμένος να τα δώσω 250ΕΥΡΩ όταν τα βαρεθώ και θέλω να τα πουλήσω? Αν δεν το κάνω αυτό θα είμαι κερδοσκόπος; Ρε πάτε καλά;
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Ρε πάτε καλά;
δεν είναι και η καλύτερη ερώτηση....λίγο προσοχή στις εκφράσεις παρακαλώ...
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Kαι φυσικα να φτιαξουμε και μια black list με τους φαρσερ-χαβαλετζηδες.Μια κατηγορια ειναι αυτοι που μενουν αρκετα εξω απο την πολη και προφασιζομενοι αδυναμια μετακινησης σε κουβαλανε εκει για να σου πουν οτι τελικα δεν θα αγορασουν. Μια αλλη ειναι αυτοι που δηλωνουν αμεσο σοβαρο ενδιαφερον (κρατησε το κλπ) και ποτε δεν εμφανιζονται.Καποιοι δινουν και τηλεφωνο (προφανως καποιο καρτοκινητο) και δεν το σηκωνουν ποτε. Υπαρχουν και οι τελειως ακραιοι που δινουν ραντεβου και δεν εμφανιζονται. Ας κανουμε λοιπον μια προσπαθεια ακομα και αν χρειαστει να γινει με φιλτραρισμα απο τον διαχειριστη.
 

Μηνύματα
27.250
Reaction score
25.238
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό που λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχοληθεί ο συντονιστής με κάθε αγγελία ούτε να φιλτράρει τίποτα.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.223
Reaction score
27.786
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

Σιγά να μην κάτσω να ασχοληθώ και να κάνω προφίλ του καθένα που πουλάει εδώ μέσα το προϊόν του και να βγάζουμε και λίστα αξιολόγησης.
Όπως είπαμε δεν είμαστε site αγγελιών, ο καθένας αποφασίζει μόνος του και μόνος του παίρνει και το ρίσκο μιας αγοράς ή μιας πώλησης.
Αν πέφτει κάτι στην αντίληψή μας βεβαίως και θα το δημοσιοποιήσουμε και το ίδιο ας κάνουν και όσα μέλη αντιληφθούν κάτι.
Όπου μπορούμε να προστατεύσουμε κάποιον να το κάνουμε.
Αλλά δεν θα κάνουμε και τον ντετέκτιβ για κάθε μέλος που αναρτά μια αγγελία.
Έχουμε κάνει όμως το προφίλ αρκετών μελών που είναι τακτικά και ενεργά μέλη και γράφουνε και συμμετέχουν.
Οπότε για μερικούς μπορούμε να έχουμε μια άποψη, αλλά ως εκεί.
 

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.046
Reaction score
4.015
Απάντηση: Κανονισμός λειτουργίας Αγγελιών AVSite...

@Γιαννη ειναι πολυ ευκολο να γινει μιας και δεν ασχολειτε ο συντονιστης αλλα το μελος ,στελνοντας πμ, η γραφοντας στο σχετικο νημα, σε εναν συντονιστη με το θετικο η αρνητικο του σχολιο.
κατοπιν ο συντονιστης απλα προσθετει αλλη μια θετικη αξιολογιση σε μια λιστα που διαμορφωνετε σιγα σιγα .δες το στην πραξη εδω.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5051
 

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.333
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top