Κανούριος ενισχυτής μέχρι 2000€

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Κανούριος ενισχυτής μέχρι 2000€

Και γιατι να μην φτιαξει ενα Hypex με 400αρια και αντε γεια σας επειτα?

Reaction score
498
Ξέρω πως θες να δώσεις μάξιμουμ 2,000 Ευρώ.Κι εγώ είμαι γενικά της άποψης να παίζουμε με το μίνιμουμ κόστος και βέλτιστο αποτέλεσμα..Απλά οφείλω να σου δείξω αυτόν εδώ σε προσφορά στα 2,200...Το πώς θα παίζει με τα ηχεία σου δεν έχω ιδέα αλλά σαν κατασκευή στα χρήματα...:139::140:...

http://www.auditorium.gr/index.php?show_page=100

kgt

Reaction score
0

Πάντως σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις εξαιρετικούς μεταχειρισμένους ενισχυτές διπλάσιας τιμής πολλές φορές.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
712

Θα προτιμούσα να μοίραζα το ποσό των 2000 ευρώ σε πηγή και ενισχυτή.
Θα κοιτούσα τον creek destiny και με το υπόλοιπο του ποσού θα έπαιρνα ένα καλό cd player.
Αν ήταν να φέρω κάτι από Αγγλία, δε θα κοιτούσα να φέρω τη διαφορά των 150 ευρώ, σκεπτόμενος ότι θα γίνει μικρότερη με το κόστος των μεταφορικών αλλά ένα Cambridge 840 για να εκμεταλλευθώ και τις ψηφιακές του εισόδους.

Reaction score
0

Στις πολύ καλές προτάσεις των συμφορουμιτών πρόσθεσε και άλλη μία: Audia Flight Three. Ίσως ο πιο γλυκόηχος τρανζιστοράτος μέχρι τα 2000 Ευρώ, με απρόσμενα καλή ικανότητα οδήγησης αλλά και με άψογη κατασκευή και φινίρισμα. Δεν μιλάω θεωρητικά, τον έχω εδώ και κανα μήνα και δεν σταματάει να με εκπλήσσει ευχάριστα...
1++++++

Reaction score
1
Cambridge audio δεν μπόρεσα να βρώ απο Αγγλία με τίποτα που να στέλνουν και Ελλάδα. Αν και εγώ πιστεύω ότι μπορώ να πάρω απο εδώ (στα πλαίσια του λογικού πάντα) θα το πάρω απο Ελλάδα, όχι τίποτα αλλά αν υπάρχει πρόβλημα θέλω να μπορώ να σπάσω τα νεύρα του εδώ αντιπροσώπου με ένα τηλέφωνο : ). Ο destiny όντως είναι στα 1150 ..........απλά τον "τσουβάλιασα" στην κατηγορία των 1000€ (με μία (θεό)χοντρή στρογγυλοποίηση προς τα κάτω).

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Κανούριος ενισχυτής μέχρι 2000€

συμφωνω με το συμφορουμιτη στην περιπτωση σου.

""Θα προτιμούσα να μοίραζα το ποσό των 2000 ευρώ σε πηγή και ενισχυτή.
Θα κοιτούσα τον creek destiny και με το υπόλοιπο του ποσού θα έπαιρνα ένα καλό cd player.""

γιατι αμφιβαλλω οτι ο creek destiny εχει 1150 ευρω??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

συμφωνω με το συμφορουμιτη στην περιπτωση σου.

""Θα προτιμούσα να μοίραζα το ποσό των 2000 ευρώ σε πηγή και ενισχυτή.
Θα κοιτούσα τον creek destiny και με το υπόλοιπο του ποσού θα έπαιρνα ένα καλό cd player.""

γιατι αμφιβαλλω οτι ο creek destiny εχει 1150 ευρω??
Γιατι δεν πηρες τηλεφωνο ακομα τον X. Κοψια που ανακοινωσε τις καινουριες τιμες για ολα τα Creek στο διπλανο φορουμ. Παρε ενα τηλ..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.665

Δεν είναι διπλανό καλέ! Απέναντι είναι!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Γιατι δεν πηρες τηλεφωνο ακομα τον X. Κοψια που ανακοινωσε τις καινουριες τιμες για ολα τα Creek στο διπλανο φορουμ. Παρε ενα τηλ..
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=71516

και σε αυτό τα ανακοίνωσε...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σπυρο, εχει δωσει καινουριες τιμες τον προηγουμενο μηνα, πληρη καταλογο που περιλαμβανει και τη σειρα Evo II καθως και τη σειρα ηχειων της Epos

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras