Καραμπόλα 5 οχημάτων

Reaction score
173
11/12/2007

Θανάσιμη καραμπόλα στο Ξυλόκαστρο

Απο το flash.gr

Καραμπόλα 5 οχημάτων με τουλάχιστον δύο νεκρούς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Αθηνών-Πατρών, στο 118 χιλιόμετρο, στο ύψος του Ξυλόκαστρου.

«Στο σημείο δεν υπάρχει διαχωριστή νησίδα- κατ ευφημισμόν λέγεται εθνική οδός, θα έπρεπε να λέγεται εθνική-καρμανιόλα» είπε στον Flash 96ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου.

***Επειδη περασα απο κει προχτες το βραδυ με βροχη καταλαβα ποσο τυχερος πρεπει να εισαι για να περασεις σωος!!!
Το κομματι απο Κορινθο μεχρι Ριο εχει αρκετους Δημους που αν εβαζαν απο 10 λαμπες ο καθενας θα ειχαμε τουλαχιστον ενα φωτισμενο δρομο καρμανιολα.Και μετα απ'πλα αυτα ο καθε Δημαρχος βλακας θα μπορουσε να πει τη βλακεια του αλλα θα ειχε δικιο!

Reaction score
0
Ασε...Τον ταξιδεύω συχνά αυτό το δρόμο και κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που φτάνω σώος.
Οι δήμαρχοι δε μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι αρμοδιότητα του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Είναι από το σπουδαίο έργο ΠΑΘΕ...800 χλμ από το 1985 κι ακόμα γίνεται. 20 χρόνια έχουν κατασκευαστεί περίπου 500 από τα 800. Δηλαδή 25 χλμ το χρόνο. Ας έρθει ο healer να μας εξηγήσει το γιατί.

Reaction score
4
Ασε...Τον ταξιδεύω συχνά αυτό το δρόμο και κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που φτάνω σώος.
Οι δήμαρχοι δε μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι αρμοδιότητα του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Είναι από το σπουδαίο έργο ΠΑΘΕ...800 χλμ από το 1985 κι ακόμα γίνεται. 20 χρόνια έχουν κατασκευαστεί περίπου 500 από τα 800. Δηλαδή 25 χλμ το χρόνο. Ας έρθει ο healer να μας εξηγήσει το γιατί.

Ειναι ενας δρομος που τον κανω και γω συχνα γιατι εχω σπιτι εκει κοντα ...
Ειναι απο τους χειροτερους δρομους που εχω δει ...

O Healler να σου πει τι? :crazy_3:
Το πολυ πολυ να σου πει οτι φταιει η ΝΔ για τα 3 χρονια που κυβερνησε επι ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ :cool_11::cool_11::cool_11:

Η ιστορια με τους δρομους και το ΥΠΕΧΩΔΕ καλα κρατει ...
Εδω, μεσα στο κεντρο της πολης στην Λ.Ποσειδωνος εδω και 5 χρονια η μιση λεωφορος ειναι χωρις φωτισμο. (που να αλλαζεις λαμπες τωρα) wall_1

Reaction score
51
Απάντηση: Καραμπόλα 5 οχημάτων

Eμένα αντιθέτως, το τμήμα Κόρινθος-Πάτρα είναι από τα αγαπημένα μου!!
Όπως και το τμήμα Ναύπακτος - Ιτέα!!! :cool_4: :happy_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Καραμπόλα 5 οχημάτων

Εσύ είναι ανώμαλος Κουρτινόπουλε. Δε λογίζεσαι στο μέτρημα )(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος