Καραόκε και τα τρία κακά της μοίρας μου

Reaction score
0
Παιδιά μένω στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας και στο ισόγειο άνοιξε ένα καραόκε. Δυστυχώς η ηχομόνωση του δεν είναι αρκετα αποτελεσματική και τουλάχιστόν οι χαμηλές συχνότητες μας αφήνουν χωρίς ύπνο μέχρι τες 3 το πρωί. Δυστυχώς οι νόμοι σε αυτό το σταυροδρόμι των τριών ηπείρων και των τριών κακών της μοίρας μας είναι μόνο για το χαρτί που τυλίγουν σαρδέλλες. Για να μην λέω πολλά, οι ιδιοκτήτες του καραόκε δεχτηκαν να κάνω μια ηχομόνωση στο δικό μου διαμέρισμα και να μου πληρώσουν όλα τα έξοδα. Έχετε μια καλή ιδέα για το αν υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να ηχομονώσω τουλάχιστον τα δύο μου υπνοδωμάτια νοουμένου ότι λεφτά ...υπάρχουν? Σας ευχαριστώ.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
λοιπον αν η αστυνομια δεν μπορει να κανει κατι
στο δινει εγγραφως μετα μια επαφη με νομικη προστασια και λυθηκε
Αν θες στην γλυφαδα ο ηθοποιος αλφονσο κανει καραοκε
οποτε μαθαίνεις ποου μενει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου και βαζεις τον καλιφωνο αλφονσο να του κανει κανταδα 4.30 ξημερώματα εξω από το σπιτι του.....

Reaction score
0
λοιπον αν η αστυνομια δεν μπορει να κανει κατι
στο δινει εγγραφως μετα μια επαφη με νομικη προστασια και λυθηκε
Αν θες στην γλυφαδα ο ηθοποιος αλφονσο κανει καραοκε
οποτε μαθαίνεις ποου μενει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου και βαζεις τον καλιφωνο αλφονσο να του κανει κανταδα 4.30 ξημερώματα εξω από το σπιτι του.....

Reaction score
0
Δυστυχώς φίλε μου argi με τους ανθρώπους της νύχτας δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Οι τύποι έχουν και την διεύθυνση του Emiliano της Κάτω Βροντούς, κατόχου 4 διπλωμάτων χειρισμού της πυρίτιδας. ( Χάρηκα την απάντηση αλλά δεν είναι αρκετή! :))

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
έχω την εντύπωση οτι οι ηχομονώσεις είναι πιο αποτελεσματικές στο να εμποδίζουν τον ήχο να βγεί έξω πάρα το να μπεί μέσα!ειδικά το μπάσο
επίσης θα κάνεις το σπίτι σου άνω κάτω κ μάλλον άσχημο για 2 δωμάτια,κ αν θέλεις να δείς κάτι στην τηλεόραση στο σαλόνι πάλι θα σε ενοχλεί!
οι γυψοσανίδες μάλλον θα βγάλουν άχρηστο το wifi σου.
baby monitors?δεν ξέρω
θα χάσεις αρκετούς πόντους από κάθε διάσταση.
επίσης θα νιώθεις άνετα να είσαι απομονωμένος κ να μην ακούς τι συμβαίνει μέσα στο υπόλοιπο σπίτι σου κτλ??
αμφιβάλλω κ κατά πόσο θα κοπούν οι συντονισμοί από τις χαμηλές.
αφού είναι διαλλακτικοί εξήγησε τους πως μετά θα θέλει κ κάποιος στον πρώτο όροφο,κ ο τρίτος,κ ο απέναντι...είναι καλύτερα να κάνουν κάτι στην πηγή από το να φτιάξουν 4-5 σπίτια.μάλλον δεν έχουν σκεφτεί κ πόσο κοστίζει η ηχομόνωση.
σε ό,τι αφορά τους νόμους,μια κλήση για ηχορύπανση,96db,μέσα στο μαγαζί για το καλό των αυτιών των πελατών(αν έχω καταλάβει καλά τον λόγο) είναι 5.000 ευρώ αυτόφωρο κ αναστολή,για 89db νομίζω 1000.(τα νούμερα μπορώ να τα διασταυρώσω αμέσως,εδώ που μένω έβγαιναν συχνά μέχρι πρίν λίγο καιρό)
δεν νομίζω να έχουν όρεξη να αρχίσει κάτι τέτοιο,κ δεν στέλνεις εσύ την αστυνομία,βγαίνουν μόνοι τους!
αν σε ενοχλούν μόνο οι χαμηλές,για αρχή πες τους να τις κλείνουν από την κονσόλα τους μετά από κάποια ώρα,καραόκε είναι who cares κ μετά βλέπετε.

αν θέλεις να συνεχιστεί η κουβέντα σοβαρά κ να πάρεις γνώμες καλό θα ήταν να αφήσεις εκτός τα περι προστασίας πυρίτιδας κτλ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οκ θα τολμουσα να πω ότι καιγια αυτό φταινε οι δημόσιοι υπαλληλοι
αλλα αν θες να βρεις την ακρη την βρισκεις
ξεκινα με το να τους ζητήσεις πολλες χιλιαδες ευρω για την σουλουπωση
και με αυτά τα λεφτα νοικαζεις καπου αλλου πιο ησυχα.......
αν δεν τροποι υπαρχουν πολλοι sky si the limit που μου ειχε πει καποτε ο Pm tuning...

Reaction score
0
Φίλοι μου zizik, argi, και profi, σας ευχαριστώ πολύ. Διαβάζω τα μηνύματα σας και τα λαμβάνω όοοολα υπ όψιν......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef