Καταγγελία κατά Alitalia

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Γεια σας φίλοι του Avsite.gr

Είμαι μέλος κάποιες μέρες τώρα, αλλά μιας και δεν έκανα τον απαραίτητο χαιρετισμό του πάγου, είπα να κολλήσω μαζί και μία γνωστοποίηση. Ξέρω ότι ίσως να μην είναι σχετική με το συγκεκριμένο forum αλλά ίσως είναι κ η καλύτερη περίπτωση.

Παραθέτω καταγγελία που αφορά την Alitalia για να προλάβω τυχόν άλλα θύματα αυτής της κυριολεκτικά αεριτζίδικης εταιρείας. Παραθέτω παρακάτω το ολόκληρο το χρονικό, μέχρι τη στιγμή της απάντησης της Alitalia για αποζημιώσεις. Η καταγγελία αφορά εμένα και άλλους δύο φίλους:
Θα ήταν πραγματικά όμορφο εκ μέρους οποιουδήποτε συμφωνεί με την αχρηστία της συγκεκριμένης εταιρείας, να γνωστοποιήσει το έγγραφο σε δικούς του ανθρώπους ή σε forum που τυχόν είναι μέλος
σας ευχαριστώ πολύ

Γιάννης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ Γιάννη,
Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στο AVSite.gr.

Σε ότι έχει να κάνει με την καταγγελία, δυστυχώς το θέμα θα κλειδωθεί και το attachment θα βγει από το site, εκτός κι αν μας διαθέσεις άμεσα τα πλήρη στοιχεία σου. Καταλαβαίνεις ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορούν να έχουν νομικές συνέπειες για τους υπευθύνους του AVSite.gr. Ως εκ τούτου δεν μπορούν να παραμένουν σε δημόσια θέα ανυπόγραφες.

Στα επόμενα 20 λεπτά, εφόσον δεν έχω λάβει τα στοιχεία σου το attacment θα βγει από τον εν λόγω post.

Σ' ευχαριστώ.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp