Καταγγελία της Didi Music για το Fly Beeyond Festival?

Reaction score
620
Δείτε εδώ

http://www.avopolis.gr/theotherside/default.asp?ID=140

Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά να σκοπεύει να κάνει καταγγελία η DiDi Music που στο Terra Vibe (το οποίο δυστυχώς θα ξαναεπισκεφτώ στα τέλη Αυγούστου λόγω Smashing Pumpkins) έχει διοργανώσει ίσως τις πιο ανασφαλείς για το κοινό συναυλίες (με αποκορύφωμα την περσινή των Depeche Mode) είναι από τα ΑΓΡΑΦΑ.

Δυστυχώς πάσχουμε στην Ελλάδα από διοργανωτές και το χειρότερο είναι ότι υπάρχει μια διάχυτη καχυποψία περί "πολέμου μαγαζακίων" μετά από αυτά που συνέβησαν από "κουκουλοφόρους" στο Ejekt και στο Gagarin Open Festival.

Κάποιοι γουστάρουν μονοπώλια.....ΟΥΣΤ!

Υ.Γ Βέβαια και η διοργάνωση σε επίπεδο υπηρεσιών της χθεσινής βραδιάς ήταν η ΧΕΙΡΙΣΤΗ δυνατή αλλά να λέει ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ (ετών) τον ΠΕΤΕΙΝΟ κεφάλα πάει πολύ....

Reaction score
786
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες...

Τελικα και πισω απο την διοργανωση συναυλιων στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου, κρυβονται μεγαλολαμογια και νονοι της νυχτας.

Reaction score
0
Έξοδοι κινδύνου πάντως υπήρχαν, σιγά το δύσκολο δηλαδή απλά άνοιγαν εκείνους τους "φράχτες", και η έξοδος έγινε εύκολα παρά τον πολύ κόσμο.

Μελανό σημείο οι ουρές βέβαια, στη είσοδο και τα μπαρ (μισή ώρα για να πάρω ένα χλιαρό νερό wtf?) αλλά για πρώτη φορά σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πήγαν νομίζω.

Ο χώρος ήταν πολύ καλός, πανεύκολα προσβάσιμος και όμορφος.
Η μέρα πάντως δεν σήκωνε τρία καλά ονόματα με τίποτα. Ίσως σε κάποιο σαββατοκύριακο να δούλευε καλύτερα το σχέδιο, αλλά ήταν πολύ κρίμα γιατί την Tori Amos την είδαν λίγοι.
Να πω την αμαρτία μου, στους Air βαρέθηκα, με εξαίρεση το Kelly watch the stars & το Sexy boy βέβαια.

Η Didi Music τί πρόβλημα έχει δηλαδή; Οι ίδιοι δημιούργησαν το κενό υποβιβάζοντας το Rockwave σε metal υπόθεση και τώρα ενοχλούνται που ανέλαβε άλλος να το καλύψει.... :mad_3:

Reaction score
14
Έξοδοι κινδύνου πάντως υπήρχαν, σιγά το δύσκολο δηλαδή απλά άνοιγαν εκείνους τους "φράχτες", και η έξοδος έγινε εύκολα παρά τον πολύ κόσμο.

Απαράδεκτο αυτό το κομμάτι όπως και αρκετά άλλα.

Η έξοδος έγινε τόσο ...δύσκολα...σαν να έκοβαν εισιτήρια και για αυτή!!!!!!! :pc:

Μελανό σημείο οι ουρές βέβαια, στη είσοδο και τα μπαρ (μισή ώρα για να πάρω ένα χλιαρό νερό wtf?) αλλά για πρώτη φορά σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πήγαν νομίζω.

Ο ορισμός της αναποτελεσματικότητας.
Και της ηλιθιότητας.
Ταμείο να σου δώσει χαρτάκι ...και με το χαρτάκι...μπύρα.
Έλεος!
Δεν πρέπει να έχω πάει σε πιο....στεγνή συναυλία.
Κορακιάσαμε. :pc:

Reaction score
0
Απαράδεκτο αυτό το κομμάτι όπως και αρκετά άλλα.

Η έξοδος έγινε τόσο ...δύσκολα...σαν να έκοβαν εισιτήρια και για αυτή!!!!!!! :pc:
Αλήθεια; Εγώ βγήκα πολύ εύκολα από την κεντρική πύλη εισόδου, τί να πώ; Οι περισσότεροι περίμεναν δεύτερο encore και έκατσαν.

Reaction score
7
Κι εγώ, από τη στιγμή που τέλειωσε το τελευταίο κομμάτι του encore, μέσα σε 15 λεπτά ήμουν Αμπελόκηπους.

Reaction score
427
Η βλακεία ήταν με τα bar.
Είχα κορακιάσει.Πρώτη φορά ένιωσα τόση μεγάλη ανάγκη να πιω μπύρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll