- Reaction score
- 2.136
Kαι η μάνα της αυτοκτόνησεView attachment 196820
Daisy Coleman η εικονιζομενη RIP
Kαι η μάνα της αυτοκτόνησεView attachment 196820
Daisy Coleman η εικονιζομενη RIP
ασχημα τα πράγματα ...." Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία για την οποία έχει ήδη μιλήσει δημόσια, κατέθεσε στον εισαγγελέα, όσα γνωρίζει και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, για την οποία μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν υπάρχει και θέμα παραγραφής."
![]()
Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της ιστιοπλοΐας | ΣΚΑΪ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία για την οποία έχει ήδη μιλήσει δημόσια, κατέθεσε στον εισαγγελέα, όσα γνωρίζει και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, για την οποία μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν...www.skai.gr
Κάτσε να δεις μη φύγουν και από τ' άλλα αθλήματα.ασχημα τα πράγματα ....
βλεπω να σταματάνε πολλά παιδάκια το υπέροχο αυτό άθλημα.....
Δλδ, δεν το κάνουν για την ψυχή της φουκαριάρας της μανούλας τους;![]()
Αθλητικές ομοσπονδίες: ιστορία μου, αμαρτία μου | Sportscaster
Επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους σε άμισθα οφίτσια, τα οποία δυσκολεύονται να αποχωριστούν. Γιατί το κάνουν; Και πώς καταφέρνουν να εκλέγονται πάλι και πάλι, επί δεκαετίες, συχνά με «δικτατορικά» ποσοστά; Φαίνεται, πάντως, ότι τα ψέματα τελείωσαν για...www.protagon.gr
......τι να πουν και οι καθηγητές/ ες, ιςως εκει αναφέρεσαι !!!!!!!!! Γνωρίζω απο φίλη καθηγήτρια το πέσιμο απο πιτσιρικά, κόλαση....Θα σου πω μόνο αυτό. Φίλο μου τον στρίμωχνε σε πολύ ενοχλητικό βαθμό πιτσιρίκι. Μιλάμε ανήλικο. Δε θα πω σε τι χώρο διότι δεν έχει σημασία. Αφού του έκανε βίζιτα στο σπίτι του και ο άνθρωπος με έπαιρνε τηλέφωνο να πάω από κει τάχα μου να πάμε βόλτα ώστε να την ξεφορτωθεί. Εννοείται πως δεν την ακούμπαγε καν για να μη θεωρήσει το παραμικρό. Ούτε καν την έσπρωχνε για να φύγει. Γλιστρούσε με πλάτη. Αν συνέβαινε κάτι ποιον θα πίστευαν; Μάλλον αυτή καθώς ανήλικη και εννοείται πως θα έπαιρνε και εμένα η μπάλα σαν φίλο. Βέβαια όταν μεγάλωσε ξεσάλωσε και πήρε μέχρι και τις κολώνες της ΔΕΗ. Αλλά σαν ανήλικη θα γινόταν ζημιά με το φίλο μου και τον χώρο που βρισκόμασταν;
α πουλακι μ...εισουν και συ στο κοτερο?αααααχχ αυτές οι ιστορίες...θυμήθηκα τα νιάτα μου![]()
Εγώ λόγω δουλειάς πηγαίνω. Και με γλυκοκοιτάζουν διάφορες μαμάδες και κόρες.μη γελάτε καλέ.....γι αυτό σταμάτησα να πηγαίνω επισκέψεις σε σπίτια...
γραφεία μόνο