Καταληλα ηχεια για εναν ασχετο.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα.
Παρακαλουθω καιρο το site και ειναι πρωτη φορα που θα ζητησω την πολυτιμη βοηθεια σας.

Μολις χτες εγινα κατοχος ενος ενισχυτη YAMAHA RX-V363.
Μπορειτε να μου υποδειξετε τι ειδους ηχεια να παρω για να εχω ενα δυνατο και αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα.
Το οικονομικο μεγεθος που μπορω να διαθεσω ειναι 200€-300€ ανα ζευγος και την ιδια αξια για sub , central.
Ο ενισχυτης εχει τοποθετηθει σε ενα κανονικο δωματιο και επανω του θα μπει play 3 , DVD , DVDR.

Επειδη τον συγκεκριμενο μου τον φερανε δωρο ειναι καλος ενισχυτης γιατι δεν τον εχω δοκιμασει αφου με πιασαν απροετοιμαστο,το μονο ηχεια που εχω ειναι για τον υπολογιστη,ουτε καλωδια δεν εχω.

Ευχαριστω.

Reaction score
50
Γεια σου φίλε μου,

Θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι προς KODA ή Magnat. Έχε υπόψη σου εν γένει να ψάχνεις για εύκολα ηχεία γιατί ο ενισχυτής σου δεν έχει και τα πιο τρελά ρεύματα.

Reaction score
0
Απάντηση: Καταληλα ηχεια για εναν ασχετο.

Ευχαριστω για την απαντηση.
Πρεπει να κοιταξω καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο?

Επισης μου προτειναν και τα B&W ειναι καλα?

Reaction score
10
Μη θεωρεις τον εαυτο σου ασχετο.
Ολοι μας καποια στιγμη ξεκινησαμε και φιαξαμε ενα συστημα. Τοτε ουτε και μεις ξεραμε τι μας γινεται, ουτε ομως και τωρα τα εχουμε ακουσει ολα.

Παρε λοιπον τους δρομους και πηγαινε να ακουσεις.
Ετσι θα αποκτησεις σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα γνωση και εμπειριες απο τα ακουσματα.

Κανενας δεν θα σου πει αν σου κανουν τα παπουτσια που αγορασες, παρα μονο εσυ που τα δοκιμασες.

Reaction score
50
Πάντως, αν και φαίνεται... αγγαρεία, το καλύτερο είναι να πάρεις μαζί τον ενισχυτή σου (ω ναι!) και να ακούσεις τα όποια ηχεία μ' αυτόν. Αυτή η λύση είναι η καλύτερη έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον για σένα που κινείσαι στην οικονομική κατηγορία. Το λέω γιατί μπορεί ν' ακούσεις κάποια ηχεία με πολύ καλή οδήγηση και να σ' αρέσουν, αλλά όταν τα πάρεις σπίτι σου να διαπιστώσεις ότι κάτι τους λείπει.

Reaction score
0

Σιγουρα θα τον παρω μαζι γιατι μολις τον συνεδεσα και δεν δουλευει η component εξοδος ή εισοδος.
Τοσος κοπος να περασω ολα αυτα τα καλωδια.

Λετε στο μαγαζι να μου τον αλλαξουν? εχει ημερομηνια αγορας 4/10/08 ουτε 5 μερες :( .
Το κακο ειναι οτι πεταξα την συσκευασια.

Reaction score
50
Καλά για τη συσκευασία μην ανησυχείς. Απόδειξη αγοράς όμως μάλλον θα χρειαστείς (την έχεις; επειδή λες ότι ήταν δώρο). Τώρα για το αν θα σου αλλάξουν ολόκληρο τον ενισχυτή δεν ξέρω. Εξαρτάται απ' την έκταση της βλάβης. Πάντως νομίζω ότι εντός κάποιου χρονικού διαστήματος από την αγορά (10 μέρες; δεν ξέρω ακριβώς) δικαιούσαι αλλαγή του προϊόντος αν για κάποιο λόγο δε σ' ευχαριστεί. Κάποιος φίλος θα ξέρει καλύτερα να σου πει γι' αυτό.

Reaction score
0

Την εχω την αποδειξη γιατι μου το πηρε ο αδερφος μου.
Τελικα το πηγα στο καταστημα που ειχε γινει η αγορα.
Τα παιδια πολυ εξυπηρετικα (δεν ονομαζω το καταστημα για να μην θεωρηθει διαφημιση εκτος και αν θελετε).
Ο ενισχυτης παιζει κανονικα που τον δοκιμασανε και τρελαθηκα.
Οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω χωρις να βαλω καμια αλλη συσκευη επανω παρα μονο component.
Τι να πω αισθανθηκα τελειως βλακας που δουλεψε εκει.
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
Τα καλωδια ειναι ολοκαινουργια και δοκιμασμενα οτι παιζουν γιατι τα τεσταρα κατευθειαν απο την πηγη στην τηλεοραση.

Reaction score
50
Όταν λες ότι δε δουλεύει η component είσοδος/έξοδος μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς σύνδεση έκανες και με τι συσκευές;

Reaction score
0

Καλα ηχεια ειναι τα wharfadale,μπορεις να τα ακουσεις στον ΝΑΚΑ.Πηγαινε και στον ΚΟΣΜΑ στην στοα φεξη.:201:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale