Καταναλωση ρευματος βιντεοπροβολεα ??

Reaction score
6
Καλησπερα σε ολους.
Ηρθε η ΔΕΗ στο σπίτι της κοπελας που συζούμε και ήταν αρκετα αυξημενη από περσι που εμενε μονη της (γκρινια για τις συσκευες μου :)) και (δεν ξερω αμα εχει αναφερθει ποτε) θα ήθελα να ρωτήσω , πόσο ρευμα μπορει να καίει ενας βιντεοπροβολέας για μια ώρα προβολής ( εχω τον EPSON TW600) ?
( πιστευω σε σχεση με ενα PC καιει λιγοτερο για 1 ωρα λειτουργιας)

Ευχαριστώ πού Δημήτρης .

Reaction score
164
Να της πεις να μην έχει όλη την ώρα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και να κλείνει κανένα φως όταν βγαίνει από το δωμάτιο και να αφήσει ήσυχο τον προβολάκο. Άντε! :happy_8:
Πόσο να καίει ο προβολέας; Όσο μία λάμπα που φωτίζει το δωμάτιο; Όσο δύο;
Το ένα και το αυτό είναι στην κατανάλωση, μιας και όταν ανάβει ο προβολέας, κλείνει το φως.

Reaction score
6
Απάντηση: Καταναλωση ρευματος βιντεοπροβολεα ??

Ατιμες γυναίκες.
Οριστε , παει να ριξει εύθηνες και να γέμιση με ενοχες το παιδι επειδή ανοιξε ένα προβολακι.
Μην μασας φιλε μου. Και γω το 600αρι εχω .
Το ρευμα που καίει είναι πολύ λιγοτερο από ένα σεσουάρ ( για δολοφονους)

Reaction score
6

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση οτι ο προβολάκος μου δεν καίει πολύ , μαλλον το ρημαδι το air-condition κανει την χοντρη δουλειά καταναλωσης.
Ειδατε τι παθαινει καποιος οταν παει να συζήσει στο σπιτι της φίλης του, αλλα δεν θα παμε καποτε σε δικο μου σπιτι μεχρι και προβολή στο πανι της ντουζιερας θα κανω !!!!

Reaction score
5
Το air/condition καίει ΠΟΛΥ πράμα!

Ανοίγουμε και τα παράθυρα λίγο! Δεν κάνει κακό ;-)

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Καταναλωση ρευματος βιντεοπροβολεα ??

Ειδατε τι παθαινει καποιος οταν παει να συζήσει στο σπιτι της φίλης του, αλλα δεν θα παμε καποτε σε δικο μου σπιτι μεχρι και προβολή στο πανι της ντουζιερας θα κανω !!!!
:cool_11::cool_11::cool_11:
Πάρε της τα εσώρουχα μεγάλε διότι αλλιώς θα βλέπεις, στα κρυφά, σε 7’ οθόνη. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταναλωση ρευματος βιντεοπροβολεα ??

:cool_11::cool_11::cool_11:
Πάρε της τα εσώρουχα μεγάλε διότι αλλιώς θα βλέπεις, στα κρυφά, σε 7’ οθόνη. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Τι 7αρα μου λες , στο iPod κλεισμένος στην τουαλετα θα βλέπω ταινιες .
Δυστυχως οι γυναικες εχουν μαλωσει με την τεχνολογια !!!

Reaction score
0
Εφοσον η λαμπα του προβολεα ειναι πχ 300W τοτε καει τοσα ο προβολεας περιπου. Ειναι παραπανω απο μια λαμπα δωματιου αλλα ειναι λιγοτερο απο ενα PC, AIRCON,

Reaction score
3

Υπάρχει και άλλη λύση:
Κάνεις άθροισμα των καταναλώσεων των συσκευών που χρησιμοποιεί εκείνη, μετά προσθέτεις και τη κατανάλωση που αναλογεί σε εκείνη από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε και οι δύο και τέλος υπολογίζεις και την κατανάλωση των συσκευών που χρησιμοποιείς μόνο ο ίδιος.
Όταν θα δει το αποτέλεσμα της σύγκρισης, τότε δεν θα ξαναπεί τίποτα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Καλησπερα σε ολους.
Ηρθε η ΔΕΗ στο σπίτι της κοπελας που συζούμε και ήταν αρκετα αυξημενη από περσι που εμενε μονη της (γκρινια για τις συσκευες μου :)) και (δεν ξερω αμα εχει αναφερθει ποτε) θα ήθελα να ρωτήσω , πόσο ρευμα μπορει να καίει ενας βιντεοπροβολέας για μια ώρα προβολής ( εχω τον EPSON TW600) ?
( πιστευω σε σχεση με ενα PC καιει λιγοτερο για 1 ωρα λειτουργιας)

A T I M H Ρ Α Τ Σ Α φιλε μου ........παω στοιχημα οτι εχει μπανισει τωρα με τις εκπτωσεις καποια παλιοσυνολακια και σου κλαιγεται για να σε ριξει στο φιλοτιμο (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ φυσικα)και να βαλει χερι στο δωρο που θα παρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτο και εσυ παρε εναν 1080 προβολακο και πεστεις.......κοιτα μωρο μου τι σου πηρα για να μην στενοχωριεσαι.......και τονισε της οτι τα νεα μοντελα κανουν τρομερη οικονομια βαση της νεας τεχνολογιας και ετσι και προβολεα καινουριο θα παρετε και οικονομια στο ρευμα θα εχετε!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ....(ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Reaction score
4.243
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταναλωση ρευματος βιντεοπροβολεα ??

Δυστυχως οι γυναικες εχουν μαλωσει με την τεχνολογια !!!

Όχι όλες :happy_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Βρε παιδιά, στο τέλος θα τους βάλετε και λόγια τους ανθρώπους... Είναι δυνατόν σε ένα νοικοκυριό του ενός ατόμου να προστεθεί άλλο ένα και να μην αυξηθεί η κατανάλωση του ρεύματος? Από τα τρία άτομα στα τέσσερα η διαφορά είναι μικρή, αλλά από το ένα στα δύο σημαντικότατη... Δεν χρειάζεται να έχει το νέο μέλος "προίκα" ενεργοβόρες συσκευές! Αφήστε τον προβολέα ήσυχο...

Reaction score
1

Πατάς πόδι και της λες ότι ο προβολέας καίει λιγότερο από όσο καίει η τηλεόραση ... Αντε μετά να βρει δικαιολογία χεχεχε

Reaction score
4

Πατάς πόδι και της λες ότι ο προβολέας καίει λιγότερο από όσο καίει η τηλεόραση ... Αντε μετά να βρει δικαιολογία χεχεχε
Η οικονομια κρυβεται στην οργανωση.
Αμα μαθεις να σβηνεις τα φωτα , θερμοσιφωνες , pc , κτλπ οταν δεν τα εχεις αναγκη , τοτε μπορεις να χαιρεσαι αυτα που εχεις πραγματικα αναγκη με το λιγοτερο δυνατο κοστος.
Εκει κρυβεται ολο το μυστικο και οχι σε αυτα που τουλαχιστον μας προσφερουν και μια ευχαριστηση/διασκεδαση.

Reaction score
0

Να πλένει στο χέρι. Ξέρεις πόσο ρεύμα καίει το πλυντήριο?
Να μην στίβει τα ρούχα ώστε να χρειάζεται λιγότερο σιδέρωμα, το σίδερο καίει πολύ. Επίσης να μην στεγνώνει τα μαλλιά της με πιστολάκι, να κάνει μπάνιο με κρύο νερό (σφίγγει και το σώμα οπότε γλιτώνει και τα λεφτά του γυμναστηρίου) .
Μπορεί επίσης να τρώει φρούτα και λαχανικά. Έτσι και καλή διατροφή κάνει και δεν χαλάει ρεύμα. Να μην βλέπει τηλεόραση, να διαβάζει βιβλία (ή έστω περιοδικά) αλλά μόνο την ημέρα ή έστω με κεριά αν θέλει να διαβάσει το βράδυ.
Και τέλος, να φτιάξει ένα ποδήλατο που παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Μαζί με την γυμναστική που θα κάνει θα προσφέρει και το απαιτούμενο ρεύμα για προβολέα και ενισχυτές κλπ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

.....
Και τέλος, να φτιάξει ένα ποδήλατο που παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Μαζί με την γυμναστική που θα κάνει θα προσφέρει και το απαιτούμενο ρεύμα για προβολέα και ενισχυτές κλπ.
Απίστευτο..."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
154

Για να λυθεί η απορία, η μέγιστη κατανάλωση του TW600 είναι στα 250W. Υπόψιν ότι η μέγιστη κατανάλωση του προβολέα είναι πάντα μεγαλύτερη από την ισχύ της λάμπας, γιατί προφανώς πρέπει να τροφοδοτηθούν και άλλα εξαρτήματα (πλακέτες, ανεμιστήρες κλπ) εκτός από την λάμπα. Στοιχεία μέγιστης κατανάλωσης για οποιονδήποτε προβολέα μπορείτε να βρείτε στη βάση δεδομένων του projectorcentral.com

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν σου γκρινιαζει απο τωρα για ενα εντελως ασημαντο θεμα, ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ!

Reaction score
173
δεν ειναι μονο ο προβολέας.. ειναι και τα ενισχυτικά για τον ήχο που συνοδεύουν την προβολη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99