- Reaction score
- 2.657
Έχω αυτό το σπαστικό hmmmmmmm από το sub.
Τους άλλους δεν τους ενοχλεί αλλά εμένα μου την ψιλοσπάει.
Δοκίμασα διάφορους τρόπους να το λύσω αλλά δε βγάζω άκρη.
Αρχικά γίνεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο με τον av.
Έχω δοκιμάσει ακριβότερα καλώδια που αγόρασα χθες και δεν έκαναν τίποτα. Συγκεκριμμένα το inakustik premium y που πήρα έκανε πολύ πολύ περισσότερο θόρυβο από το directkabel που είχα κι ας ήταν διπλάσια η τιμή του.
Μεγάλη απογοήτευση. Επίσης αγόρασα και ένα καλώδιο ρεύματος pangea ac14se αλλά αυτό το έκανα για ψυχολογικούς λόγους κυρίως μιάς και ούτε αυτό άλλαξε κάτι.
Κράτησα το καλώδιο συνδεδεμένο στον av και στο sub και έβγαλα το ρεύμα από τον av.
Πάλι ακούγεται. Έκλεισα το πολύμπριζο από τον διακόπτη του για να μην πηγαίνει ρεύμα στα διάφορα συνδεδεμένα μαραφέτια που έχω και πάλι ακούγεται.
Βγάζω το πολύμπριζο από την πρίζα και ωπ, σταματάει το hum.
Τί διάολο να κάνω για να σταματήσει;
Θα βγάλω άκρη ή να μείνω όπως είναι τώρα και να το συνηθίσω;
Επίσης να σας πω πως το sub είναι σε ξεχωριστή πρίζα από όλα τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ
Τους άλλους δεν τους ενοχλεί αλλά εμένα μου την ψιλοσπάει.
Δοκίμασα διάφορους τρόπους να το λύσω αλλά δε βγάζω άκρη.
Αρχικά γίνεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο με τον av.
Έχω δοκιμάσει ακριβότερα καλώδια που αγόρασα χθες και δεν έκαναν τίποτα. Συγκεκριμμένα το inakustik premium y που πήρα έκανε πολύ πολύ περισσότερο θόρυβο από το directkabel που είχα κι ας ήταν διπλάσια η τιμή του.
Μεγάλη απογοήτευση. Επίσης αγόρασα και ένα καλώδιο ρεύματος pangea ac14se αλλά αυτό το έκανα για ψυχολογικούς λόγους κυρίως μιάς και ούτε αυτό άλλαξε κάτι.
Κράτησα το καλώδιο συνδεδεμένο στον av και στο sub και έβγαλα το ρεύμα από τον av.
Πάλι ακούγεται. Έκλεισα το πολύμπριζο από τον διακόπτη του για να μην πηγαίνει ρεύμα στα διάφορα συνδεδεμένα μαραφέτια που έχω και πάλι ακούγεται.
Βγάζω το πολύμπριζο από την πρίζα και ωπ, σταματάει το hum.
Τί διάολο να κάνω για να σταματήσει;
Θα βγάλω άκρη ή να μείνω όπως είναι τώρα και να το συνηθίσω;
Επίσης να σας πω πως το sub είναι σε ξεχωριστή πρίζα από όλα τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ