Κατασκευή καπακιού από plexiglass. Ποιός και πού?

Reaction score
3.085
Καλησπέρα σε όλους.

Κάπου έχει πάρει το μάτι μου, στον ευρύτερο (ιντερνετικό) χώρο μας μιαν αγγελία (ή ανακοίνωση) κάποιου, που λέει ότι αναλαμβάνει να κατασκευάσει καπάκια, κουτιά και άλλα παρόμοια από plexiglass, με εγγύηση ότι δεν είναι προχειροδουλειά και ότι διαρκεί στο χρόνο, χωρίς τα γνωστά "ξεκολλήματα", τα οποία συνήθως συνοδεύουν τέτοιου είδους κατασκευές.

Ξέρουμε ποιός και πού;

Και αν δεν ισχύει αυτό που γράφω (περί αγγελίας ή ανακοίνωσης, εννοώ), ξέρουμε κανέναν ή κάποιο εργαστήριο, που να κάνει τη δουλειά σωστά, χωρίς παρενέργειες και ξεκολλήματα στο μέλλον;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.
Διευκρίνιση: Αυτό που θέλω, δεν προορίζεται για πικάπ, αλλά για κάτι διαφορετικό, το οποίο ωστόσο απαιτεί την ίδια προσοχή στην κατασκευή, την ίδια ακρίβεια και αντοχή στο χρόνο.
-

Reaction score
677
Καλησπέρα σε όλους.

Κάπου έχει πάρει το μάτι μου, στον ευρύτερο (ιντερνετικό) χώρο μας μιαν αγγελία (ή ανακοίνωση) κάποιου, που λέει ότι αναλαμβάνει να κατασκευάσει καπάκια, κουτιά και άλλα παρόμοια από plexiglass, με εγγύηση ότι δεν είναι προχειροδουλειά και ότι διαρκεί στο χρόνο, χωρίς τα γνωστά "ξεκολλήματα", τα οποία συνήθως συνοδεύουν τέτοιου είδους κατασκευές.

Ξέρουμε ποιός και πού;

Και αν δεν ισχύει αυτό που γράφω (περί αγγελίας ή ανακοίνωσης, εννοώ), ξέρουμε κανέναν ή κάποιο εργαστήριο, που να κάνει τη δουλειά σωστά, χωρίς παρενέργειες και ξεκολλήματα στο μέλλον;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.
Διευκρίνιση: Αυτό που θέλω, δεν προορίζεται για πικάπ, αλλά για κάτι διαφορετικό, το οποίο ωστόσο απαιτεί την ίδια προσοχή στην κατασκευή, την ίδια ακρίβεια και αντοχή στο χρόνο.
-
Τάκη είναι ένας πολύ καλός στην Καλλιθέα. Εχω φτιάξει αρκετά πράγματα σε αυτόν και είναι όλα εξαιρετικά. Θα σε πάρω να σου πω λεπτομέρειες.

Reaction score
1.391
θα ψαξω να σου στειλω τη δικη μου ακρη λοιπον.....

γιατι ολα τα παραπανω τα εχω γυρισει και ειναι τουλαχιστον 3 φορες επανω σε τιμες...

επισης αλλο να σου το φτιαξει μονος του και αλλο να σου κοψει τα κομματια και να το καταφερεις μονος...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πριν 10 + χρονια ακριβως μια γωνια πριν το υπογειο του τσακιριδη (ξερω ειναι μακρια)
υπηρχε ενα τεραστιο εργοστασιο ....εκανε τα παντα....
ειχα φτιαξει εκει καστομ βαση για προβολεα το 2002......
Αν δεν σου ειναι απαγορευτικο οι τυποι ηταν εξαιρετικοι
αν και πιστευω το μονο που ισως αλλαξει ειναι η τιμη
Και αλλος ενας καπου στον Αγιο Δημητριο......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo