Κατασκευή subwoofer

Reaction score
0
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο να κατασκευάσω μια καμπίνα για subwoofer αλλά και τι sub να βάλω. Έχω ένα ηχοσύστημα trust 8110b και είναι 7.1 home theatre για PC. Κάπου από εδώ έρχομαι στο θέμα : το sub μου κάηκε και προκειμένου να αγοράσω καινούργιο ηχοσύστημα ελπίζω η κατασκευή ενός sub να βγαίνει πιο φτινη. το sub ήταν 40 watt rms. Άμα γινόταν να μου πείτε και περίπου πόσο θα μου κοστίσει αλλά και αν υπάρχει κατι παρόμοιο στην αγορά σε kit δηλαδή.

Reaction score
0
Σε αυτή την κατηγορία τιμής … δύσκολα τα πράγμα.
Αν δεν κάνω λάθος το συνολικό κόστος των Trust ήταν γύρω στα 120 ε .
Άλλωστε πιθανά να μην έχει καεί το μεγάφωνο αλλά ο ενισχυτής του.
Όταν λες να φτιάξεις κάτι… το λες αυστηρά για οικονομικούς σκοπούς ή ψάχνεις κάτι διαφορετικό?

Reaction score
0
Κάτι διαφορετικό όχι απόλυτος οικονομικό αλλά σε λογικό όριο τιμησ. Το μεγάφωνο κάικε όχι ο ενισχυτής διότι τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά. Κάτι σε καλύτερη απόκριση και λίγο πιο ευαίσθητο από το προηγούμενο sub.

Reaction score
0
Προσωπικά πιστεύω ότι μια καλή λύση είναι να πάρεις ένα σοβαρό σετ ηχείων Logitech (αυτά με το DD αποκωδικοποιητή).
Από εκεί και περά, είχα «ανακυκλώσει» πρόσφατα ένα 2.1 της trust… αν το ήξερα θα είχα κρατήσει το γουφεράκι που είχαν μέσα στην καμπίνα. Πάντως το ηχείο ήταν πραγματικά της πλάκας. Μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο φθηνό… ίσως από TELE http://www.tele.gr/html/77.HTM

Reaction score
0
Προσωπικά πιστεύω ότι μια καλή λύση είναι να πάρεις ένα σοβαρό σετ ηχείων Logitech (αυτά με το DD αποκωδικοποιητή).
Από εκεί και περά, είχα «ανακυκλώσει» πρόσφατα ένα 2.1 της trust… αν το ήξερα θα είχα κρατήσει το γουφεράκι που είχαν μέσα στην καμπίνα. Πάντως το ηχείο ήταν πραγματικά της πλάκας. Μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο φθηνό… ίσως από TELE http://www.tele.gr/html/77.HTM
Οκ ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια!! :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster