- Reaction score
- 22.803
άρα για να καταλάβω, βρήκες τα σχέδια του κυκλώματος;
ναι , αλλα και οχι γιατι αλλαζεις και την αντιστση που ειναι σε σειρα, οποτε εισαι στα ιδια ..."Βελτιωμένα σε θέμα αντίστασης" σημαίνει ότι αλλάζεις τα χαρακτηριστικά του κροσοβερ.
Χμ , ... ουδεν σχολιονάρα για να καταλάβω, βρήκες τα σχέδια του κυκλώματος;
Ειναι η σκια και φαινεται σκουρο , Ειναι η αρχικη μου επιλογη το αχρωμο . Το ρολο ειναι οκ για αυτη την περιπτωση . Αυριο ξανα τριψιμο ελαφρυ για μικρο ατελειες και θα ειναι πολυ ικανοποιητικο το αποτελεσμαΩραία δουλειά αλλά το χρώμα του καπλαμά δεν έχει σχέση με τις δύο επιλογές που έδειξες σε παραπάνω post...
Καλό είναι, δε λέω, αλλά κλασικό και τετρημένο.
Η φάτσα, να υποθέσω, είναι βαμένη με ρολό.
Aυτο ειναι ενα ξυλο δειγμα . Ισως το χρησιμοποιησω να μονταρω τα κροσοβερ . Αν δεις φαινεται αριστερα και το δευτερο . Τα εφτιαξα με περισευματα καπλαμα μιας και μου ηρθε τσιμα τσιμα για τα ηχεια Τα ηχεια ειναι κομπλε , μεριμενω τα γουφερ και θα τα δειξω εννοειται . Και τωρα δεν τα κραταω κρυφα , απλα τα εχω τυλιξει με φουσκιτσες....και ειναι ιστορια να τα ξετυλιξωΣε αυτή την φωτογραφία, ο καπλαμάς έχει ξέφτια. Και τα νερά του είναι προς το φάλτσο. Είναι το ίδιο ηχείο; Δείξε μας φωτογραφία από πιο μακριά, να φαίνεται όλο το ηχείο.
(συγνώμη αν φαίνεται ότι ψυρίζω την μαϊμού...)
Ήδη αξιζει για μενα , ασχετως ηχητικού αποτελέσματος . Το ταξιδι ειναι το θεμα οχι ο προορισμος. .. Τωρα αν παιζουν και οπως θα ηθελα ακομα καλυτερα!!!ΟΚ, περιμένουμε. Ελπίζω να αξίζει τελικά όλος αυτός ο κόπος.
NAI , Το εχω πακτωσει σε εποξική ρητινη , μη ρωτησεις γιατι ... απλα δοκμες εκαναΤο μωβ τι είναι, πηνίο;
Βάλε εδώ και το σχέδιο του crossover να το δούμε.