Καταστήματα στο διαδίκτυο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Από που αγοράζετε μουσική?
Έχει σημασία και η τιμή, αλλά κυρίως η εξυπηρέτηση και η ταχύτητα στις παραδόσεις. Περιμένω τις προτάσεις σας! :cool_4:

...

Reaction score
0
Ωραια ερωτηση !
Μου εχουν προτεινει το amazon .Ακομα δεν εχω παρει τιποτα αλλα θα δοκιμασω συντομα γιατι στο metropolis δεν εχει τιποτα μα τιποτα!

Reaction score
5
Amazon κυρίως. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα σε άλλα. Απλά έχει μεγάλη ποικιλία και αυτό με ενδιαφέρει.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Amazon (com, co.uk και de), infrarot.de, play.com.

Από το Amazon των ΗΠΑ μου έχει τύχει να περιμένω και ένα μήνα για να παραλάβω, ωστόσο γι' αυτό δεν νομίζω ότι φταίει το κατάστημα, αλλά τα ταχυδρομεία (μια και παρόμοια καθυστέρηση μου έχει τύχει και στην παραλαβή DVD από την Criterion).

Aπό τα ελληνικά καταστήματα που διαθέτουν και CD, κατά τη γνώμη μου άψογο σε εξυπηρέτηση και ταχύτητα αλλά φτωχό σε ποικιλία είναι το e-shop.

Reaction score
3
Απάντηση: Καταστήματα στο διαδίκτυο...

amazon.com, play.com και βέβαια e-shop.gr.
Βέβαια υπάρχουν και διάφορα άλλα μαγαζιά από τα οποία ψαρεύω μεταχειρισμένα:cool_8: (κυρίως από Σκανδιναβία) και βέβαια από διάφορες μικρές ανεξάρτητες εταιρίες οι οποίες προσφέρουν είτε albums για download, είτε, επειδή δε θέλουν να ενταχθούν στο παγκόσμιο σύστημα διανομής, πουλάνε τις παραγωγές τους μέσα από τα sites τους και μόνο…

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas