Maria Pentagiotissa
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 344
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει:
Θέλω να πάρω έναν καταψύκτη-μπαούλο. Επειδή όμως κάνει αρκετό θόρυβο και οι χώροι που μπορώ να τον τοποθετήσω μέσα στο σπίτι είναι ενιαίοι με χώρους διαβίωσης και αν τον βάλω εκεί, σύντομα πιστεύω ότι θα βρεθούμε με τη βαριοπούλα στο χέρι ωσάν κουκουλοφόροι, θέλω να τον τοποθετήσω έξω, φυσικά σε προστατευμένο χώρο (ημιυπαίθριο που δεν έχει κλειστεί - ναι, υπάρχουν και τέτοιοι :114
. Θα έχει πρόβλημα με τη χαμηλή ή και την υψηλή (αλλά χωρίς να χτυπάει ο ήλιος - υπάρχει τέντα) εξωτερική θερμοκρασία; Έχω ρωτήσει πωλητές κι έχω πάρει διάφορες απαντήσεις. Κάποιοι γείτονες τους έχουν έξω και δεν έχουν πάθει τίποτα, αλλά πρακτικά αυτό μπορεί να οφείλεται και σε σύμπτωση ή σε ιδιαίτερη αντοχή συγκεκριμένου μοντέλου. Μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο κανόνας; Και αν μπορούν να τοποθετηθούν έξω, επηρεάζει αυτό σε κάτι την διατηρησιμότητα των τροφίμων ή και την αυτονομία του καταψύκτη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος; (Προβλέπονται απεργίες...)
Θέλω να πάρω έναν καταψύκτη-μπαούλο. Επειδή όμως κάνει αρκετό θόρυβο και οι χώροι που μπορώ να τον τοποθετήσω μέσα στο σπίτι είναι ενιαίοι με χώρους διαβίωσης και αν τον βάλω εκεί, σύντομα πιστεύω ότι θα βρεθούμε με τη βαριοπούλα στο χέρι ωσάν κουκουλοφόροι, θέλω να τον τοποθετήσω έξω, φυσικά σε προστατευμένο χώρο (ημιυπαίθριο που δεν έχει κλειστεί - ναι, υπάρχουν και τέτοιοι :114