Καυτοι και ασφαιροι - Hot Fuzz (2007)

Reaction score
59
Καυτοι και ασφαιροι - Hot Fuzz (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0425112

O Νικ Έιντζελ είναι ένας ικανότατος αστυνομικός του Λονδίνου, ο οποίος λύνει πάντα όλες τις υποθέσεις που του αναθέτουν, έχοντας μάλιστα ένα ρεκόρ συλλήψεων 400% υψηλότερο σε σχέση με αυτό των συναδέλφων του, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να φαίνονται ανεπαρκείς!

Γι' αυτό το λόγο, οι ανώτεροί του τον μεταθέτουν στο Σάντφορντ, μία ήσυχη, φαινομενικά δίχως εγκληματικότητα κωμόπολη, στην οποία ποτέ δε γίνεται απολύτως τίποτα.

Εκεί, ο Έιντζελ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα, έχοντας ως συνεργάτη του έναν καλόκαρδο αστυνομικό, τον Ντάνι Μπάτερμαν. Όμως, μερικά περίεργα ατυχήματα που αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη κινητοποιούν εκ νέου το Νικ, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι τελικά ίσως το Σάντφορντ να μην είναι η ειδυλλιακή πόλη που φαίνεται…

Έτσι, έχοντας στο πλευρό του το νέο του συνεργάτη, αναλαμβάνει δράση για να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποδώσει δικαιοσύνη...

Κυκλοφορει απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
5
Φανταστική ταινία, τρελό γέλιο, απίθανες ατάκες, αγγλικό χιούμορ, τρελές καταστάσεις και τραγικό αίμα (όχι πολύ... απλά τραγικό!)

Και με καταπληκτική εικόνα σε HD αν το βρείτε στα λιμέρια ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Καυτοι και ασφαιροι - Hot Fuzz (2007)

Για Αγγλους και μόνο... wall_1:crazy_1::pc:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Καυτοι και ασφαιροι - Hot Fuzz (2007)

Εμένα μου άρεσε πολύ, αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου όταν άκουσα ότι είναι αγγλική ταινία.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Καυτοι και ασφαιροι - Hot Fuzz (2007)

Φανταστική ταινία, τρελό γέλιο, απίθανες ατάκες, αγγλικό χιούμορ, τρελές καταστάσεις και τραγικό αίμα (όχι πολύ... απλά τραγικό!)

+1 η παρανοια στα φορτε της!

Reaction score
7
Μόνο για μυημένους του brit humour....
Την απόλαυσα όταν την είχα δεί αν και το Shaun Of The Dead ήταν παρασάγγας καλύτερο.

Reaction score
1
Παιδια το ειδα χτες και μπορω να πω οτι η ταινια ειναι φοβερη!!! ειχα καιρο να δω τοσο κεφατη ταινια. οι συντελεστες της το διασκεδαζαν γυριζοντας την και αυτο φαινεται απο την αρχη ως το τελος. το διδυμο Pegg & Frost ειναι ολα τα λεφτα και οσοι εχουν δει και το Shaun of the dead ξερουν τι γελιο εχουν. τη συνιστω ανεπιφυλακτα!

Reaction score
164
:108:
Μέχρι τα 2/3 μας άρεσε...
Από εκεί που άρχισαν να αποκαλύπτοντα όλα, καθόλου, μα καθόλου.
Το Βρεττανικό χιούμορ μου αρέσει, και μάλιστα πολύ. Αλλά άυτή δεν μου έκατσε...

Reaction score
164
Δημήτρη, η τελική μου εντύπωση είναι η εξής:
Τσακώθηκαν με τον σεναριογράφο και τους άφησε το σενάριο μισοτελειωμένο. Το υπόλοιπο το έγραψε ο πιτσιρικάς που φέρνει τα σάντουιτς, ο οποίος τρελαίνεται για ταινίες όπως "Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα". :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss