Κεντρικο Crystal Audio system 6

Reaction score
49
Αναφέρεσαι προφανώς στο Crystal Audio System6c

Το κεντρικό αυτό το είχα στο προηγούμενο σύστημά μου.
Αποτελούσε βεβαίως το κεντρικό ηχείο του πακέτου με main L & R τα system 6 (τις στήλες δαπέδου), περιφερειακά τα system 2 & sub το SB12R

Το κεντρικό είναι πάρα πολύ καλό και στο θέμα των διαλόγων (την βασική του δουλειά φυσικά) θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.
Βέβαια εγώ, όπως προανέφερα, ουσιαστικά είχα μπροστά τα ίδια ηχεία.
Και δεν μιλώ απλά για ίδια εταιρία, αλλά ουσιαστικά το κεντρικό και οι δύο κύριες στήλες ήταν ακριβώς το ίδιο ηχείο (με τα 6 mid-bass+ tweeter)
Aπλά οι στήλες ήταν όρθιες!!
Αυτομάτως λοιπόν υπήρχε απόλυτο δέσιμο των μπροστινών 3 ηχείων. 8)

Στις ταινίες το κεντρικό ήταν άψογο. :D
Στην μουσική (αν μιλάμε για πολυκάναλο format) έδενε τρομερά με τα υπόλοιπα (λογικό) αλλά είναι κάπως σκληρό (άλλωστε η μουσική δεν είναι το ζητούμενο για αυτή τη σειρά). Ακούς ευχάριστα μουσική, με μικρές & μεσαίες εντάσεις αλλά από εκεί και πάνω κάνει την εμφάνισή της η σκληράδα που σου ανέφερα. :wink:

Ο λόγος που τα άλλαξα δεν είχε να κάνει με το θέμα ικανοποίησης αλλά απλά άλλαξα (λόγω γάμου) σπίτι και μπορούσα να παίξω σε κάτι μεγαλύτερο.
Πάντως οι στήλες system6 υπάρχουν ακόμα στο νέο μου σύστημα (ως surround) γιατί μου αρέσουν ακόμα (όπως και το SB12R)
Τα: system6c & system2 υπάρχουν στην ντουλάπα μου για την περίπτωση ενός 2ου HomeCinema στο εξωχικό....... :D

Το ζήτημα είναι εσύ στο σύστημά σου Θανάση τι ηχεία έχεις για main L & main R?
Για να δούμε αν θα δέσει το σύστημα.........
:roll: :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm