Κεντρικο

Reaction score
47
Καλημερα,
Εχω 1 ζευγαρι Audio Spectrum studio 3 μπροστα και θελω να σνδυασω και ενα κεντρικο. Μπορει να με συμβουλευσει καποιιος πιο θα ταιριαζε?

Reaction score
47
Απάντηση: Κεντρικο

Οχι ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο με ενα γουφερ κιτρινο. Το ειχα αγορασει γυρω στο 98..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

A,ok.
Απ ότι θυμάμαι δεν είχε βγεί κεντρικό ηχείο για την τότε studio σειρά.
Οπότε κοίτα τα οικονομικά σου και ξάψε για κάποιο Pan ή Estia απ την σειρά HPCM.

Ή κάντους ένα τηλέφωνο να δεις αν προτείνουν και κάποιο απ τα κεντρικά της σειράς AVS

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Δεν ξέρω.
Είναι κακή πρακτική να αναμειγνύονται ηχεία διαφορετικών κατασκευαστών.

Reaction score
47

ετσι και αλλιως τα πιο καινουργια της εταιριας παλι διαφορετικα θα ειναι ηχητικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Μπορεί αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ''συνέπεια'' καθότι είναι η ίδια εταιρία.
Αν ψάχνεις πάντως σε άλλη εταιρία κοίτα να έχουν όσο το δυνατόν πιό όμοια χαρακτηριστικά όσον αφορά την ευαισθησία και την αντίσταση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα χνωτα των ηχειων σου συναδουν με ομοχνωτα ηχεια, σωστα μιλησε ο τζο (ρτζο)

Reaction score
51

Μπορεί αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια ''συνέπεια'' καθότι είναι η ίδια εταιρία.
Αν ψάχνεις πάντως σε άλλη εταιρία κοίτα να έχουν όσο το δυνατόν πιο όμοια χαρακτηριστικά όσον αφορά την ευαισθησία και την αντίσταση.

Αν μου επιτρέπεις Γιώργο, θεωρώ επίσης σημαντική την ύπαρξη tweeter παραπλήσιων (ή ίδιων) χαρακτηριστικών με τα main L & R. Τα midbass στα κεντρικά δεν παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά που θα κουράσει/ενοχλήσει, ιδιαίτερα αν μιλάμε για όχι ιδιαίτερα έμπειρα αυτιά.

Στη θέση του gbras θα κοιτούσα στις οικονομικότερες σειρές της Audio Spectrum (δηλαδή στην AVS σειρά και όχι στην HPCM) και προφανέστατα θα ζητούσα να μου προτείνουν και οι ίδιοι ποιο κεντρικό ταιριάζει περισσότερο στα main L & R.

Ηχεία από άλλη εταιρία, με εντελώς διαφορετικές μονάδες μεγαφώνων, καμπινών και κυρίως ύφους, θα δώσει πολύ μέτριο αποτέλεσμα και μάλλον κουραστικό.
Και προφανώς τελικά θα βγει ακριβότερο, αφού θα αναγκαστούμε τελικά να κοιτάξουμε στην Audio Spectrum και πάλι.

Γιατί αποφεύγεις την AS, gbras?
Είναι θέμα κόστους?
Ή κάτι άλλο?

Αν καταλήξεις στην AS πάντως, ΠΡΙΝ αγοράσεις, να μάθεις ακριβώς τις διαστάσεις της καμπίνας, γιατί συνήθως είναι μεγάλα και μπορεί να προβληματιστείς στο έπιπλο!!

Reaction score
47

Τους πηρα και εχουν τη σειρας αυτης ( studio ) το κεντρικο αλλα το εχουν λιγακι ακριβα και το σκεφτομαι να δωσω 200 ευρω για τοσο παλιο ηχειο. Αν τυχει κανενας που εχει κεντρικο της εταιριας και δε το θελει να μου το πει!:102:

Reaction score
0

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.386
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier