Κεραλοιφή...Ουάου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.332
όταν με πιάνει(μια φορά το 3μήνο ίσως +) φταρνίζομαι δίχως αύριο και αναπτύσσω λόγω πολύωρης χρήσης χαρτομάντηλου στην ένωση τον ρουθουνιών με το πρόσωπο κοκκινίλα στην αρχή και την επόμενη μέρα μου το γυρνά σε ξηροδερμία

συνήθως βάζω μια σταγόνα Εlocon (λοσιόν ή αλοιφή) και σε 2 μέρες καθαρίζω..
χθες λοιπόν έσκασε μύτη από Αθήνα η μέλλουσα νύφη του ξαδέλφου μου και μας κουβάλησε ένα σωρό μαντζούνια διακοσμητικά και μη....σαπούνια με βρώμη(σχεδόν το τρως αυτό),μπιχλιμπίδια διακοσμητικά χειροποίητα για σπίτι,χέρια,λαιμό για την κυρά και μέσα σε όλα αυτά και μία αλοιφή για μένα(μόνο αυτό:devilish:)..
ήταν σαν τα γυάλινα ατομικά μαρμελαδακια των ξενοδοχείων και απ'έξω έγραφε κηραλοιφή...μου λέει και τι κάνει και με έπιασαν λίγο τα γέλια...
ήταν σαν πρασινοχλαπάτσα και της είπα...αυτό το φύκι δεν το βάζω στη μάπα μου..άσε μην ξεραθεί η μύτη μου και πέσει και γίνω σαν τον συγχωρεμένο πασχαλιάτικα
:p:D

εδώ και δυο μερούλες που αντιμετωπίζω το φαινόμενο φτάρνισμα ήταν να βάλω την γνωστή μου αλοιφούλα το βράδυ αλλά είχε τελειώσει και επειδή έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω κάτι έστω για να μαλακώσει το σημείο...ήταν και αργά και άκρη δεν έβγαζα από τις 1.000.000 κρέμες που υπάρχουν στο μπάνιο...είπα να βάλω την χλαπάτσα...

επισυνάπτω..με την αλοιφή περνάει σε δυο μέρες το φαινόμενο...και την χλαπάτσα την έβαλα κατά τη 1+ το βράδυ

με το λοιπόν...

ξυπνάω σήμερα το πρωί για πλύσιμο...και εκεί που πλενόμουν συνειδητοποιώ ότι δεν έχω σχεδόν ούτε καν κοκκινίλα...είχαν τελειώσει όλα...με τη μύτη στη θέση της κιόλας:D...ντύθηκα και έφυγα γρήγορα γρήγορα σαν την βρεγμένη γάτα μη με δει η γυναίκα και μου την πει που την κορόιδευα..

χωρίς να είμαι γιατρός και επειδή μόλις διάβασα τη σύνθεση της κρέμας και τη χρήση αυτής... τη συνιστώ μια που δεν έχει κάποιος να χάσει κάτι...είναι καθαρά φυσικό... για αντίστοιχα προβλήματα...:thumbsup:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.332
μη γελάς ρε...είναι σοβαρά τα πράγματα εκεί μέσα...ένα σαμπουάν έχω εγώ εκεί και μια κουρευτική μηχανή..

Υ.Γ. μια φορά κατα λάθος είχα κάνει ντουζ με ένα που έγραφε για την ευαίσθητη περιοχή...και με γλυκοκοιτούσε ο κολλητός μου όλη τη μέρα:roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster