Κεφαλή για πικάπ.

Reaction score
12
Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση. Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο πικάπ, το Thorens td 125 mkii με βραχίονα τον SME 3009 mkii improved με αποσπώμενη κεφαλή. Οσοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο συνδιασμό, θα παρακαλούσα να μου υποδείξουν μερικές κεφαλές που θα ταίριαζαν λειτουργικά με τον βραχίονα και το πλατώ και με το καλύτερο, δυνατόν, ηχητικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τίς υποδείξεις σας.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Kαλησπερα Κρις και χρονια πολλα.Κατ'αρχην να πω οτι το πικαπ που αγορασες ειναι ενα εξαιρετικο πικαπ οπως και ο βραχιωνας.Σε εναν ιδιο συνδιασμο που ειχα πριν χρονια,ειχα εκπληκτικα αποτελεσματα ακομη και με ακριβες κεφαλες κινητου πηνιου οσο κι αν ακουγεται "περιεργο".Η κεφαλη που θα παρεις ειναι κατι που αφορα κυριως τον βραχιωνα που εχει ενεργο μαζα περιπου 12 γρ και ως εκ τουτου χρειαζεται μια κεφαλη μετριας ενδοτικοτητας ειτε mm ειτε mc.Aν ελεγες και περιπου το ποσον που θα ηθελες να ξοδεψεις θα διευκολυνε ωστε να δουμε τις καλυτερες επιλογες.

Reaction score
12
Χριστός Ανέστη. Υγεία σε όλα τα μέλη του Av Site και στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ για την απάντησή σου Ruretone. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300 ευρώ. Περιμένω την πρότασή σου, αλλά και από άλλα μελη τις δικές τους προτάσεις . Καλό βράδυ.

Reaction score
12
Καλησπέρα. Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ το μέλος Puretone για την προθυμία του να με βοηθήσει, αμέσως, να βρώ κεφαλή για το πρόσφατο απόκτημά μου. Εχω αρκετή υπομονή όμως για να περιμένω τις υποδείξεις και άλλων μελών. Πιστεύω ότι αυτή η αδράνεια θα οφείλεται, μάλλον, στα βαρυφορτωμένα στομάχια από το αρνί του Πάσχα. Ευχαριστώ.

Reaction score
12
Καλησπέρα. Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ το μέλος Puretone για την προθυμία του να με βοηθήσει, αμέσως, να βρώ κεφαλή για το πρόσφατο απόκτημά μου. Εχω αρκετή υπομονή όμως για να περιμένω τις υποδείξεις και άλλων μελών. Πιστεύω ότι αυτή η αδράνεια θα οφείλεται, μάλλον, στα βαρυφορτωμένα στομάχια από το αρνί του Πάσχα. Ευχαριστώ.

Reaction score
12
Απο οτι καταλαβα, απο τις μηδενικες απαντησεις στην βοηθεια που ζητησα απο το forum, πρεπει ο συνδιασμος Thorens td 125 mkii + SME 3009 mkii να ειναι παρα πολυ αγνωστος. Σας ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1.000
Οχι! Απλα οι συμβουλές του puretone είναι πολυ καλες! Μην τις προσπερνας αψηφιστα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv