Κεφαλή για mkII, προτάσεις.

Reaction score
0
Θέλω τη βοήθειά σας. Στην αναζήτηση για μια κεφαλή για το mkII, έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Τείνω μάλλον προς την ortofon 2m bronze. Αλλά καλό θα ήταν να ακούσω και καμία άλλη πρόταση από κάποιον πιο σχετικό από εμένα (πράγμα διόλου δύσκολο). Οπότε για πέστε μου κι εσείς τι προτείνετε. Α! Αν είναι δυντατόν συνοδεύστε τις προτάσεις και με κανένα link (αν είναι δυνατόν...)

Reaction score
4
Απάντηση: Κεφαλή για mkII, προτάσεις.

Αυτό είναι θέμα ! :111:

Θέλω ακριβώς το ίδιο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.725

Τί να σας πω ρε παιδιά... Αν το budget ήταν υψηλότερο, θα πρότεινα τη Rondo blue ή την Karat 17D3, όχι γιατί είναι πιο ακριβές, αλλά σαν πιο σκληρές, ταιριάζουν λίγο πιο καλά στο βραχίονα του ΜΚΙΙ, και εντάξει, δίνουν καλύτερη ποιότητα. Πάντως, εξετάστε και τη Blue Point 2, (αν και είναι αυστηρή, η bronze υποθέτω πως είναι πιο ατμοσφαιρική).

Reaction score
8

Τη Rondo Red την έχει ακούσει κάποιος? Γνώμες?
Σχετικα μαλακη, χανει λιγο σε αναλυση, παιζει καλα δισκους που ειναι σε μετρια κατασταση - λογω καλυτερης αναλυσης πιο ταιριαστη η BLUE, εστω και αν απαιτει καλοπροσεγμενους δισκους.

Reaction score
684

εχει βαλει κανεις την Dynavector Karat πανω στο ΜΚΙΙ? Πραγματικα ειμαι περιεργος εαν θα επαιζε καλυτερα απο το Mitchell Mycro + Rega RB300.

Με λιγα λογια εαν καποιος ειχε την Dynavector Karat θα του προτεινατε να τη βαλει πανω σε :

1. Technics MK2 (με το μαμισιο βραχιονα η το Rega RB300?)?
2. Scheu Premier Mk2 (με Rega RB300)?

Reaction score
8

εχει βαλει κανεις την Dynavector Karat πανω στο ΜΚΙΙ? Πραγματικα ειμαι περιεργος εαν θα επαιζε καλυτερα απο το Mitchell Mycro + Rega RB300.
οχι

Με λιγα λογια εαν καποιος ειχε την Dynavector Karat θα του προτεινατε να τη βαλει πανω σε :

1. Technics MK2 (με το μαμισιο βραχιονα η το Rega RB300?)?
2. Scheu Premier Mk2 (με Rega RB300)?
2. Scheu Premier Mk2

Reaction score
4

Και από μένα :116:

Αν θέλω 1200 ευρώ για να ακούσω τα βινύλια μου......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.632
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR