Κεφαλή για pro-jectPRO-JECT · 2 XPERIENCE COMFORT???

Reaction score
0
Θα είμαι λακωνικός. Είμαι ανάμεσα στην sumiko blue point 2 την Ortofon Salsa και την ortofon 2m bronze. Την πρώτη την φοράει μαμίσιο. Αξίζει να την αλλάξω (δεν θα έχει διαφορά στο κόστος)??? Και μια πρόταση για phono stage να το συνοδεύσω?

Reaction score
0
Απάντηση: Κεφαλή για pro-jectPRO-JECT · 2 XPERIENCE COMFORT???

Μήπως ξέρεις σε τι τιμή μπορώ να βρω το Azur 640P στην Ελλάδα και που?

Reaction score
0

Άλλη μία ερώτηση: Οι ρυθμίσεις του 640Ρ, ταιριάζουν με αυτές που χρειάζεται η otrofon 2m bronze? Ρωτάω, γιατί αν και έχω πρόσβαση στα χαρακτηριστικά τους, δεν ξερω τι πρέπει να κοιτάξω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...

Reaction score
8

Με 5mv εξοδο δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Την βαζεις στην εισοδο mm, το ιδιο και το αναλογο διακοπτη συνδεεις και την γειωση και εισαι ενταξει.

Reaction score
0

Ευχαριστώ και πάλι. Ωστόσο, έχω και ένα άλλο πρόβλημα. Πήγα σήμερα και άκουσα την sumiko, και μπορω να πω ότι ήταν πολύ καλή και αρκετά καθαρή. Μου είπαν όμως ότι η ortofon 2m είναι πιο καθαρή αλλά (ας πούμε) έχει λιγότερο όγκο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να ακούσω την εν λόγω κεφαλή, οπότε κάποιος που έχει ακούσει και τις δύο, τι πιστεύει? Και κάτι τελευταίο: Μου πρότειναν και αυτό το phono (αν και μάλλον έχω αποφασίσει για το 640Ρ)
http://www.vincent-tac.de/en/product-lines/premiumline/pho-8.html. Γνώμες?

Reaction score
8

δεν το εχω ακουσει, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Reaction score
0

δεν το εχω ακουσει, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
Ωστόσο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κανένας άλλο βρε παιδιά?

Reaction score
16

Ωστόσο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κανένας άλλο βρε παιδιά?
Το άκουσα με ένα project perspective. Ήταν τουλάχιστον συμπαθητικό, δεν μπορώ να σου πω περισσότερα όμως γιατί αφενός ενδιαφερόμουν για κάτι άλλο και δεν έδωσα μεγάλη σημασία και αφετέρου γιατί αν δεν το ακούσεις με το πικάπ/βελόνα σου και κατά προτίμηση και στον χώρο σου με τα ενισχυτικά σου.... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε :127:

Reaction score
2

Ευχαριστώ και πάλι. Ωστόσο, έχω και ένα άλλο πρόβλημα. Πήγα σήμερα και άκουσα την sumiko, και μπορω να πω ότι ήταν πολύ καλή και αρκετά καθαρή. Μου είπαν όμως ότι η ortofon 2m είναι πιο καθαρή αλλά (ας πούμε) έχει λιγότερο όγκο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να ακούσω την εν λόγω κεφαλή, οπότε κάποιος που έχει ακούσει και τις δύο, τι πιστεύει? Και κάτι τελευταίο: Μου πρότειναν και αυτό το phono (αν και μάλλον έχω αποφασίσει για το 640Ρ)
http://www.vincent-tac.de/en/product-lines/premiumline/pho-8.html. Γνώμες?
σου προτεινω χαλαρα το phono της vincent ειναι πολυ καλο και την sumiko. Αν θελεις ελα να τα ακουσεις και ο ιδιος.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Και μόνο από τη διαφορετική φιλοσοφία της τροφοδοσίας θα προτιμούσα το Vincent. Δεν γνωρίζω τη χρηματική διαφορά τους.

Reaction score
0

Μάλιστα...Μάλλον ακόμα μπερδεμένος είμαι. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, έχει κανένας προσωπική εμπειρία με την ortofon 2m bronze που να έχει ακούσει και την sumiko bp2? Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος γιατί όπως προανέφερα δεν μπορώ να ακούσω την ortofon και όσο να 'ναι με μία γνώμη μόνο είναι δύσκολο να πάρω απόφαση. Μήπως να ανοίξω καινούργιο θέμα (κάτι σαν ortofon 2m bronze VS sumiko blue point 2)?

Reaction score
1
φιλε βαλε sumiko ειναι σεταρισμενες απο την project . ειχα βαλει την ortofon rondo red στο ιδιο πικαπ με το ιδιο phono kai htan gia ta mpaza .αλλαχτηκε με sumico και πεταει

Reaction score
1
οι ortofon οπως διαπιστωσες και μονος ειναι χωρις ογκο και βαθος η blue point ταιριαζει γαντι σε αυτα τα πλατω.σε ενημερωνω γιατι ειμαι παθων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Κεφαλή για pro-jectPRO-JECT · 2 XPERIENCE COMFORT???

φιλε βαλε sumiko ειναι σεταρισμενες απο την project . ειχα βαλει την ortofon rondo red στο ιδιο πικαπ με το ιδιο phono kai htan gia ta mpaza .αλλαχτηκε με sumico και πεταει
Όταν λες για τα μπάζα? Γίνε σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένος, γιατί είσαι η πρώτη γνώμη υπέρ sumiko μέχρι στιγμής και θέλω να καταλάβω τι δε σου έκατσε καλά στην ortofon. Αλλά από ότι βλέπω, μιλάμε και για άλλη ortofon.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds