Κεφαλή για Technics SL-10

Reaction score
1
Καλημέρα,

Θα ήθελα να ζητήσω απόψεις - προτάσεις από εμπειρίες σας σχετικά με την επιλογή κεφαλής για το Technics SL-10. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω του μία Shure M104E με custom βελόνα (όχι την original).
Επειδή γνωστός μου πάει αμερική λέω να πάρω κεφαλή από αμερική (τώρα που έχει πέσει και το δολλάριο αρκετά).
Αυτές που έχω βάλει στο μάτι εώς τώρα είναι οι εξής:

1. AZDEN YM20P
2. AUDIO TECHNICA 311EP
3. TECHNICS P28
4. Original βελόνα για την Shure

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω (λίγο άσχετο με το thread) αν αξίζει να πάρω και τα ακουστικά AKG 701Q καθώς η τιμή τους στο amazon είναι πολύ χαμηλή (περίπου 170ευρώ), τώρα έχω τα Audio Technica AD700.

Ευχαριστώ,

Νίκος

Reaction score
8.905
Απάντηση: Κεφαλή για Technics SL-10

Εάν δεν έχεις “μεγάλες” απαιτήσεις και θες να κρατήσεις την τιμή χαμηλά... πάρε την AZDEN YM20P η βρες την ορίτζιναλ βελόνα της Shure M104E. Πάντως και οι 2 θέλουν "παιχνίδι" με την χωρητικότητα.

Για ακουστικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι παντελώς άσχετος με αυτά... σκέψου ότι έχω στην συλλογή μου από τα ακριβότερα ακουστικά (SONY MDR-R10) και δεν τα έχω ακούσει ποτέ!

Reaction score
1
Πολύ υψηλές απαιτήσεις δεν έχω. Απλά έχω συνηθίσει πλέον τον ήχο της Denon DL 160 και ψάχνω για κάτι καλό σε p-mount. Μάλλον θα πάρω τελικά την Azden και μια βελώνα original για την shure. Τώρα για την χωρητικότητα δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως γίνεται custom. Ξέρω μόνο ότι με καλό phone pre μπορείς να το ρυθμίσεις...εγώ έχω το Music Fidelity VLPS με τροφοδοτικό μπαταρίας (παίζει πολύ καλά)...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut