Κινηματογραφικη αιθουσα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εντυπωσιακος!:111:
Εχεις καμια σχεση με τον συγκεκριμενο κινηματογραφο Paul?

Reaction score
1.030
Πέρα από όμορφος ένας κινηματογράφος θα πρέπει να είναι και ορθά στημένος. Ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι πανέμορφος αλλά είναι κρίμα να μην έχει γίνει πριν από κάποιον μία σωστή μελέτη. Δεν υπάρχουν πλέον παγκοσμίως σύγκχρονες αίθουσες με καθίσματα το ένα πίσω από το άλλο εκτός αν είναι με διαφορά τουλαχιστον 25 πόντων ανά σειρά. Το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος, η οθόνη έχει κεντραριστεί στο διάδρομο με αποτέλεσμα ο χώρος που έχει την καλύτερη ακουστική και θέαση να είναι άχρηστος. Τι να το κάνω το τέλειο ηχητικό σύστημα και την εικόνα αν είμαι κολλημένος δεξιά ή αριστερά της αίθουσας και η θέασή μου είναι υπό γωνία;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Κινηματογραφικη αιθουσα

Κι εγώ δεν κατάλαβα τι είναι σε προσφορά.
Τα εισιτήρια ή η αίθουσα;
Που είναι ο Πωλ;

Reaction score
34
προσφορα λετε να είναι ...οι φωτογραφίες;;;;;; ουτε εγω έλαβα το μηνυμα.

Reaction score
1
Χμμμ, τώρα είδα ότι το μήνυμά μου μεταφερθηκέ εδώ... Όχι καμία σχέση δεν έχω... Το μήνυμα το είχα βάλει αρχικά στην κατηγορία κινηματογράφος αναφέροντας ότι είναι πολύ αξιόλογος κινηματογράφος, στα πλαίσια κριτικής κινηματογραφικών αιθουσών...

Reaction score
4.237
Πέρα από όμορφος ένας κινηματογράφος θα πρέπει να είναι και ορθά στημένος. Ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι πανέμορφος αλλά είναι κρίμα να μην έχει γίνει πριν από κάποιον μία σωστή μελέτη. Δεν υπάρχουν πλέον παγκοσμίως σύγκχρονες αίθουσες με καθίσματα το ένα πίσω από το άλλο εκτός αν είναι με διαφορά τουλαχιστον 25 πόντων ανά σειρά. Το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος, η οθόνη έχει κεντραριστεί στο διάδρομο με αποτέλεσμα ο χώρος που έχει την καλύτερη ακουστική και θέαση να είναι άχρηστος. Τι να το κάνω το τέλειο ηχητικό σύστημα και την εικόνα αν είμαι κολλημένος δεξιά ή αριστερά της αίθουσας και η θέασή μου είναι υπό γωνία;
Kostas999 δεν ξερω για ποιον απο τους δυο μιλας αλλα αυτος που ειναι επι της Θησεως ειναι πολυ καλος, μην ξεχνας οτι ειναι ενας συνηκειακος κινηματρογραφος και οχι ενας ακομα κινηματογραφος μιας πολυεθνικης εταιρειας:111:.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe