Κινητο-μπερδέματα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Λοιπόν... έλεγα να μην ανοίξω θέμα γιατί θα γελάει ο Καφάτος αλλά ας το πάρει το ποτάμι. :116:

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ζούσα με ένα i-phone 4. Μην αγχώνεστε δεν θα έδινα ποτέ λεφτά στη ζωή μου για να πάρω τηλέφωνο από αυτή την εταιρεία. Μου το έστειλε δώρο ο κουμπάρος μου, καινούριο στη ζελατίνα. Τέλος πάντων η εμπειρία μου συνοψίζεται στα εξής:

1. Πολύ ωραία αίσθηση, ευκολία χειρισμού.
2. Δεκάδες features που δεν με ενδιαφέρουν.
3. Ωραία κάμερα.
4. Συγχρονισμός με το Outlook μέσω Λαμίας, υπερβολικά χρονοβόρος και σχετικά ελλιπής, με το gmail... μια περιπέτεια.
5. Γκουμούτσα... ήτοι πολύ ογκώδες για τα γούστα μου.

Νομίζω ότι ήταν σημάδι από το Θεό :114:, ότι προχθές το τηλέφωνο έπεσε κάτω και η οθόνη έγινε σαν βιτρίνα έξω από την Τούμπα σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-4 (φανταστικό σενάριο). Δεδομένου ότι έχω μείνει μόνο με δύο συσκευές (μία με windows mobile που έχει αρχίσει να ψοφάει και μία αδιάβροχη για το σκάφος), λέω να πάρω ένα καινούριο κινητό...

Ψάχνω το θέμα αρκετές μέρες τώρα. Αποκλείω οτιδήποτε έχει το μέγεθος ενός i-phone. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τηλέφωνα. Θέλω να μπαίνει στη τσέπη άνετα, να το βάζω στο σακάκι και να μην κρεμάει, να μη χρειάζεται να το κρατάω μονίμως στα χέρια όταν βγαίνω βόλτα (πραγματικά σιχαίνομαι το bundle κινητό-τσιγάρα-κλειδιά όταν το βλέπω). Μετά την εμπειρία του i-phone και επειδή τα κινητά με windows είναι πολύ πίσω, υποχρεώθηκα να κοιτάξω λύσεις με android. Να μην τα πολυλογώ, έχω ερωτευτεί αυτό:

XPeria Mini ST15i
Quad-band GSM /GPRS/EDGE support
7.2 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA
3" 16M-color capacitive LED-backlit LCD touchscreen of HVGA resolution (320 x 480), Sony Mobile BRAVIA engine
Android OS v2.3 Gingerbread
1 GHz Scorpion CPU, Adreno 205 GPU, Qualcomm Snapdragon MSM8255 chipset
512 MB RAM
5 MP autofocus camera, LED flash, geotagging
720p video @ 30fps, continuous autofocus
Wi-Fi b/g/n and DLNA
GPS with A-GPS
microSD slot (32GB supported, 2GB card included)
Accelerometer and proximity sensor
Standard 3.5 mm audio jack
Stereo FM radio with RDS
microUSB port (charging) and stereo Bluetooth v2.1
Voice dialing
Adobe Flash 10.3 support
User-accessible battery, Li-Ion 1200 mAh

Νομίζω ότι στο μέγεθός του, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με αυτά τα χαρακτηριστικά...

Άντε βαράτε τώρα. :121:

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479
Απάντηση: Κινητο-μπερδέματα...

Kοίτα αν σε βολεύει η οθόνη αφής που έχει.΄Προσωπικά βρίσκω της οθόνες των xperia για τα μπάζα όσον αφορά την ευκολία χειρισμού τους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Για να μαθεις να μη μιλας.
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις.
Και σου εσπασε το iPhone οταν επεσε κατω?
Σωπααααα!Δεν το πιστευω:405:

Εαν θες απαραιτητα τετοιο μεγεθος και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει αλλη λυση.
Ας δουμε ομως τι θα πουν και οι υπολοιποι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Κινητο-μπερδέματα...

Kοίτα αν σε βολεύει η οθόνη αφής που έχει.΄Προσωπικά βρίσκω της οθόνες των xperia για τα μπάζα όσον αφορά την ευκολία χειρισμού τους.
Χμ... θα το δοκιμάσω από κοντά αν είναι.

Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Για να μαθεις να μη μιλας.
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην πεις.
Και σου εσπασε το iPhone οταν επεσε κατω?
Σωπααααα!Δεν το πιστευω:405:

Εαν θες απαραιτητα τετοιο μεγεθος και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει αλλη λυση.
Ας δουμε ομως τι θα πουν και οι υπολοιποι...
Κοίτα για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι έτσι όπως έπεσε, ότι και να ήταν θα είχε διαλυθεί.
Τώρα για τα υπόλοιπα που γελάς... άμα πάρω android και είναι όπως το άι-χέσε μας στα features που με ενδιαφέρουν περισσότερο, θα το πετάξω από το παράθυρο. Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω ψάχνοντας, τα android market και i-tunes έχουν πλέον ένα τρισεκατομμύριο εφαρμογές. Δεν τίθεται θέμα ποιός κάνει τα περισσότερα. Τα ίδια πράγματα κάνουν.

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

Καλά μην περιμένεις τεράστιες διαφορές.:114:
Ειδικά για αυτά που θες εσύ μήπως να κοιτάξεις κανα windows based κινητάκι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Διαβάζοντας... (και πάλι)... είδα ότι στα SE έχουν ενσωματώσει ένα ωραίο s/w, το SE PC Companion, που με ένα κουμπί μεταφέρει τα πάντα από το outlook στο gmail, ενώ μετά εσύ τα παίρνεις on line από το κινητό σου. Να δεις πως το λέει αυτό η άι-χάσου... Α! Κκκλάουννντ. Νταξ δεν έχει την γκλαμουριά του άι-χάσου κλάουντ (ούτε ένα δελτίο τύπου δεν έβγαλαν οι αθεόφοβοι) :135: αλλά κάνει τη δουλειά (λένε) πολύ γρήγορα, πολύ πιο γρήγορα τέλος πάντων από άλλες καταστάσεις. Πάλι μέσω Λαμίας είναι αλλά μάλλον πιο γρήγορο. Υπάρχει και το δεδομένο ότι έχω gmail που μάλιστα το χρησιμοποιώ πάρα πολύ...

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αν δεν θες να παιδευτείς με τα e-mail accounts πάρε κινητό με Windows Phone.
Είναι έτοιμο για ρυθμίσεις λογαριασμών σε Windows Live, Outlook(Exchange, Outlook Web), Yahoo και gmail, ενώ φυσικά μπορείς να ρυθμίσεις οποιοδήποτε pop3 ή imap λογαριασμό.
Βασικός λογαριασμός είναι το Windows Live που θα χρειαστεί να βάλεις στο τηλέφωνο και μέσο του οποίου θα κατεβάσεις τις επαφές και θα συνδεθείς στο Market place.
Έχω ένα HTC Trophy περίπου 5 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Η πλατφόρμα της Microsoft έχει μερικά μειονεκτήματα όπως ο περιορισμός στην ανάλυση της οθόνης και δεν δέχεται επέκταση της χωρητικότητας με έξτρα κάρτα μνήμης αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι βασικά για ένα τηλέφωνο.
Με την αναβάθμιση Mango θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα μέσα στον μήνα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

βαλτός είσαι, θα πω στον zizik να σε τιμωρήσει. :136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Κινητο-μπερδέματα...

Αν δεν θες να παιδευτείς με τα e-mail accounts πάρε κινητό με Windows Phone.
Είναι έτοιμο για ρυθμίσεις λογαριασμών σε Windows Live, Outlook(Exchange, Outlook Web), Yahoo και gmail, ενώ φυσικά μπορείς να ρυθμίσεις οποιοδήποτε pop3 ή imap λογαριασμό.
Βασικός λογαριασμός είναι το Windows Live που θα χρειαστεί να βάλεις στο τηλέφωνο και μέσο του οποίου θα κατεβάσεις τις επαφές και θα συνδεθείς στο Market place.
Έχω ένα HTC Trophy περίπου 5 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Η πλατφόρμα της Microsoft έχει μερικά μειονεκτήματα όπως ο περιορισμός στην ανάλυση της οθόνης και δεν δέχεται επέκταση της χωρητικότητας με έξτρα κάρτα μνήμης αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι βασικά για ένα τηλέφωνο.
Με την αναβάθμιση Mango θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα μέσα στον μήνα.
Νομίζω ότι με τα e-mail acounts θα την βγάλω την άκρη. Το θέμα είναι πόσο εύκολα γίνεται ο συγχρονισμός, γιατί έχω μάθει να δουλεύω με exchange, outlook calendar και τα ρέστα. Αυτές τις π@παριές με τα windows live γιατί τις θέλουν; Από τα πιο ηλίθια features. Έχουν κι αυτοί κάτι κουλαμάρες... Όπως πχ όταν θέλεις δεν θέλεις σου κάνει merge τις επαφές του outlook με αυτές του msn. :139:

Σαν συσκευή, έτσι μικρή αλλά θαυματουργή έχεις καμιά πρόταση;

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310

Κι εγώ είμαι σε παραπλήσιο δίλημμα (χωρίς να μου πέσει i-phone από τα χέρια) και έχω ψιλό-καταλήξει στο x-peria ARC ή στο x-peria RAY. Από το Symbian είμαι απογοητευμένος, δεν είμαι και τόσο fashion victim για να πάρω i-phone, τα windows phone δεν μου λένε τίποτα, οπότε μάλλον θα πάω σε android.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητο-μπερδέματα...

Νομίζω ότι με τα e-mail acounts θα την βγάλω την άκρη. Το θέμα είναι πόσο εύκολα γίνεται ο συγχρονισμός, γιατί έχω μάθει να δουλεύω με exchange, outlook calendar και τα ρέστα. Αυτές τις π@παριές με τα windows live γιατί τις θέλουν; Από τα πιο ηλίθια features. Έχουν κι αυτοί κάτι κουλαμάρες... Όπως πχ όταν θέλεις δεν θέλεις σου κάνει merge τις επαφές του outlook με αυτές του msn. :139:

Σαν συσκευή, έτσι μικρή αλλά θαυματουργή έχεις καμιά πρόταση;

...
Περίμενε τα νέα κινητά με την αναβάθμιση mango που έχουν Ελληνικά, μέχρι τώρα τα Windows Phone δεν είχαν επίσημη υποστήριξη Ελληνικών και είχαν έρθει μόλις 3 μοντέλα στην Ελλάδα, τελικά αναγκάστηκαν τα καταστήματα να τα δώσουν μισοτιμής για να τα πουλήσουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale