Κλήση τροχαίας

Reaction score
0
Παρακαλώ τα φώτα σας..

Μου κόψανε κλήση για παράνομη στάθμευση σε σημείο που δεν υπάρχει καμία σχετική ένδειξη (δηλαδή απαγορευτικές πινακίδες, σήμανση ιδιωτικού πάρκινγκ, διαβάσεις πεζών, κλπ.). Δεδομένου ότι ο αστυνομικός που έκοψε την κλήση, πέρα από τη μάρκα και το χρώμα, δεν αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, μπορώ να αρνηθώ την πληρωμή του, ή να αγνοήσω απλά τη κλήση? Ευχαριστώ.

Reaction score
8
Τι κουφό είναι αυτο:139:

Πάντως σε φίλο μου που είχε γράψει τον αριθμό κυκλοφορίας αλλά
ήταν λάθος σε ένα γράμμα η κλήση ακυρώνεται.Τώρα δεν θυμάμαι
αν πηγε και στο τμήμα για την ακύρωση.

Reaction score
10
Μήπως σου έκανε κάποιος πλάκα? Κυκλοφορούν διάφορες απομιμήσεις... Έχει από πίσω κολλημένο απόκομμα για ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ??

Reaction score
0
Εχει απόκομμα των ΕΛΤΑ πίσω. Πάλι χωρίς αριθμό κυκλοφορίας...
Τι κάνω σοφοί μου?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557
Απάντηση: Κλήση τροχαίας

Εγώ θα την πετούσα όπως είναι.
Κι ας ψάξει να βρει ποιο όχημα ήταν αυτό που έγραψε.

Reaction score
20

καλού κακού ρώτα και κάνα δικηγόρο φίλο σου...

Reaction score
5.865

Aπο την στιγμη που δεν αναγραφει αρ.κυκλοφοριας του αυτοκινητου,η αρ.πλαισιου,η κληση ειναι ακυρη.
Προσφατα ενας συγγενης μου βρηκε κληση στο αυτοκινητο που δεν ειχε καν πινακιδες.
Ο αστυνομικος ειχε γραψει τον αρ.πλαισιου που φαινοταν αριστερα στο παρμπριζ στην θεση του οδηγου.Πληρωθηκε η κληση κανονικα.

Reaction score
173

Παρακαλώ τα φώτα σας..

Μου κόψανε κλήση για παράνομη στάθμευση σε σημείο που δεν υπάρχει καμία σχετική ένδειξη (δηλαδή απαγορευτικές πινακίδες, σήμανση ιδιωτικού πάρκινγκ, διαβάσεις πεζών, κλπ.). Δεδομένου ότι ο αστυνομικός που έκοψε την κλήση, πέρα από τη μάρκα και το χρώμα, δεν αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, μπορώ να αρνηθώ την πληρωμή του, ή να αγνοήσω απλά τη κλήση? Ευχαριστώ.
Στα χερια σου εχεις το αντιγραφο. Ισως (;;;) του ξεφυγε το καρμπον. Οπως και να εχει πετατη με φορα. Αν ειναι θεμα καρμπον θα σου ερθει η λυπητερη μετα απο λιγο καιρο απο το Δημο οπου θα παει το πρωτοτυπο.

Reaction score
1
Φυλαξέ τη για ..... κορνίζα!!!:403:

Αν είναι να σου έρθει καμιά λυπητερή .... θα σου έρθει!!!

Μέχρι τότε..... κάνε τον Κινέζοοοοο!!!

*Αν θυμάμαι καλά και είναι Δημοτική αστυνομία, θα πρέπει να γράφει πέρα από τα στοιχεία του οχήματος, την ώρα του συμβάντος, τα στοιχεία του αστυνομικού, το ποσό της κλήσης-προστίμου, και πού πρέπει να πληρωθεί κτλ.

Reaction score
1

Ρώτησε κανένα γνωστό (αστυνομικό, δικηγόρο), και αν είναι πληρωσέ την νωρίτερα από τις 10 μέρες, τουλάχιστον να την πληρώσεις μισή. Διαφορετικά κορνιζούλα... και χαλαρά ..:144:!

Reaction score
49

Κράτησε την κακογραμμένη κλήση ώστε ΑΝ σε καλέσουν να πληρώσεις, θα τους δείξεις αυτή που έχεις στα χέρια σου και θα βρεις εκ νέου το δίκιο σου!

Αν προσπεράσουμε το απίθανο γεγονός του να έχει γλιστρήσει το καρμπόν, δεν μπορεί να σου έρθει κάποιο χαρτί στο σπίτι γιατί χωρίς πινακίδα δεν μπορούν να σε βρουν!!
Εκτός και αν είσαι ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα με το όχημά σου (πχ κανένα Veyron SS κοκ :142:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l