Κλειδωμενος Humax

Reaction score
1
Έχω έναν δέκτη humax5400z πασαρισμένο όλα καλά μέχρι που τις αρχές του χρόνου πέρασα μια έκδοση προγράμματος που δεν ήταν επίσημη ,από πάνω δοκίμασα να περάσω και πάλι την γνήσια η οποία φορτώνετε κανονικά αλλά από εκεί και πέρα δεν βλέπω τίποτα. Τα ελευθέρα κανονικά αλλά από κλειστά τζίφος .Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε πως και αν μπορώ να κάνω reset τον δεκτή και ποια προγράμματα να αρχίσω να του περνάω από την αρχή Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Reaction score
0
αν δεν εχεις βρει ακομη λυση, δοκιμασε να κανεις τα εξης:
-βγαλε την καρτα
-φορτωσε το τελευταιο ® λογισμικο (ισως οχι απαραιτητο)
-φορτωσε το τελευταιο ''ToH3.3_HoT3.2gr'' απ'τη σελιδα του http://www.satleo.gr/index70.html
-φορτωσε το τελευταιο key.bin
-ελεγξε να ειναι τσεκαρισμενο το card+emu στο cοnfig του menu του Humax
καλη θεαση
:mrgreen:

Reaction score
5
Να σας πω και εγώ τώρα ένα ανέκδοτο?

Τον αγόρασα και εγώ πριν λίγες μέρες και ακόμα δεν κατάφερα να μετακινήσω τα κανάλια! Τα μενού του πολύ περίπλοκα μου φαίνονται :shock:

Reaction score
0
Αντώνης K. @ Tue 01 Feb said:

Τον αγόρασα και εγώ πριν λίγες μέρες και ακόμα δεν κατάφερα να μετακινήσω τα κανάλια! Τα μενού του πολύ περίπλοκα μου φαίνονται :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αν δεν κάνεις πλάκα, είναι ο πιο εύχρηστος και απλός δέκτης!!!

Reaction score
5
Σοβαρά μιλάω! Επειδή έχει και ο αδελφός μου τον ίδιο του έχουν κάνει πατσάρισμα με ένα φίλο του έβαλαν και μια κάρτα έβαλαν και τα κυριότερα κανάλια από το 1 και μετά και έτσι ήταν σχεδόν έτοιμος.
Προσπάθησα να μετακινήσω ορισμένα κανάλια και το μόνο του κατάφερα ήταν τα σβήσω τελείως!
Κάνω ότι γράφει στο manual αλλά κάτι δεν πάει καλά, κανένα μισάωρο που ασχολήθηκα ψες μαζί του δεν κατάφερα τίποτα!

Τελικά μετακινούνται τα κανάλια η μπαίνουν μόνο στα favorites?

Πάντως ούτε το ένα κατάφερα ούτε το άλλο! :lol:

Reaction score
1
Λοιπόν μετά πολλές ώρες στον υπολογιστή μου και αφού έκανα ποστ σε πολλά φόρουμ [το τη διάβασα αφήστε το καλύτερα] ο δέκτης έγινε, Και αν το πάθη και κανένας άλλος να ξέρει πως πρέπει να πέραση πάλι το HIC10500-06 και από πάνω το τελευταίο των γνωστών παιδιών . Σας ευχαριστώ

Reaction score
457

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αν δεν κάνεις πλάκα, είναι ο πιο εύχρηστος και απλός δέκτης!!!
εεε...δεν θα έβαζα και στοίχημα γι'αυτό... :roll:
έχεις δει τον FCIS7000...?? :wink:
ψάξε σε φόρουμ άτομα που έχουν δουλέψει και τους δύο και δες τι θα σου πουν... :wink:

Reaction score
0
Nikos_s3 @ Wed 02 Feb said:
εεε...δεν θα έβαζα και στοίχημα γι'αυτό... :roll:
έχεις δει τον FCIS7000...?? :wink:
ψάξε σε φόρουμ άτομα που έχουν δουλέψει και τους δύο και δες τι θα σου πουν... :wink:
Ρεαλιστικά, ούτε εγώ θα έβαζα στοίχημα, αλλά ένας δέκτης 5 χρόνων κυκλοφορίας βάζει κάτω πολλούς νεότερους σε πολλά θέματα!!!

Σοβαρά μιλάω! Επειδή έχει και ο αδελφός μου τον ίδιο του έχουν κάνει πατσάρισμα με ένα φίλο του έβαλαν και μια κάρτα έβαλαν και τα κυριότερα κανάλια από το 1 και μετά και έτσι ήταν σχεδόν έτοιμος.
Προσπάθησα να μετακινήσω ορισμένα κανάλια και το μόνο του κατάφερα ήταν τα σβήσω τελείως!
Κάνω ότι γράφει στο manual αλλά κάτι δεν πάει καλά, κανένα μισάωρο που ασχολήθηκα ψες μαζί του δεν κατάφερα τίποτα!

Τα κανάλια μετακινούνται είτε με το τηλεχειριστήριο (επιλέγοντας το κανάλι με το πράσινο κουμπί, μετακινώντας το με τα βελάκια και αποθηκεύοντας το με το ΟΚ), είτε με κάποιο πρόγραμμα στο pc ( http://www.digital-sat.tv/humaxfiles/xOak.zip ). Αυτό χρησιμοποιώ εγώ.

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους τους φιλους εδω.αληθεια ο FCIS7000 οταν σκαναρει τον hot bird για παραδειγμα με 1.40 πιατο ας πουμε ποσα καναλια κατεβαζει?

Reaction score
457
με πιάτο 1.20 που έχω εγώ κατεβάζει πάνω από 850 κανάλια...εξαρτάται βέβαια και από τα εκάστοτε factory data κοινώς τις λίστες των καναλιών που είναι διαθέσιμα..:)

Reaction score
5
Άντε τυχεράκηδες σας έχω καλά νέα. Από το απόγευμα του Σαββάτου ακόμα ένα κανάλι ξεκλειδώθηκε για τον Humax, και το όνομα αυτού spice platinum!

Τρέξτε για update!!

24 ώρες το εικοσιτετράωρο Hard High Definition. :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χθες ολοκλήρωσα την διαδικασία αναβάθμισης του Humax 5400!!!

To μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σειριακό καλώδιο (null modem) για να συνδέσεις τον δέκτη με το pc.

Μετά το τέλος της "αναβάθμισης" είδα "φως"!

Θα κάνω ένα καινούργιο θέμα πως ακριβώς γίνεται η αναβάθμιση!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_