Κλεμμενο??

Reaction score
5.935
Εδω και δυο μηνες περιπου,ειναι παρατημενο ενα opel astra στην λεωφορο Δημοκρατιας,στις Τρεις Γεφυρες.
Ο πισω αριστερος τροχος λειπει. Καποιος πρεπει να το κλαιει.

Σημερα το πρωι που περασα ηταν μια χαρα. Τωρα που ξαναπερασα ειδα οτι αρχισαν ηδη να το ξηλωνουν.
Ελειπαν τα μπροστινα φαναρια. Δεν ξερω που να αποτανθω. Ειναι κριμα να περναει οποιος του χρειαζεται κατι και να το ξηλωνει.

Το αυτοκινητο ειναι σε σημειο παρατημενο οπου περναει συνεχεια κοσμος,και λεωφορεια της γραμμης Στα φαναρια 20 μετρα παραπανω εχω δει συνεχεια να αραζουν η ομαδα Διας. Μα κανενας απο αυτους δεν το βλεπει να τσεκαρει να δει τι γινεται??

Attachments

Reaction score
941
Στα φαναρια 20 μετρα παραπανω εχω δει συνεχεια να αραζουν η ομαδα Διας. Μα κανενας απο αυτους δεν το βλεπει να τσεκαρει να δει τι γινεται??
Τους δίνεις ή δεν τους δίνεις μία να δούνε τ' astra????

Reaction score
76
Σε παρόμοια περίπτωση με μια μοτοσυκλέτα κοντά στο σπίτι μου, πήρα το 100.
Τους είπα τη σκέψη μου (ότι κάποιος μπορεί να το ψάχνει) και έδωσαν σήμα και ήρθαν και το τσέκαραν.

Reaction score
27.935
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΡΙΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ....

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ 100 ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ "ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ" Η ΟΧΙ....

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ....
[DOUBLEPOST=1456476279][/DOUBLEPOST]
Ο Δήμος έχει υπηρεσία που μαζεύει παρατημένα
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΕΠΙ.....

ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΗΔΗ.....

Last edited:

Reaction score
76
Ο Δήμος έχει υπηρεσία που μαζεύει παρατημένα
Νομίζω ότι σε πρώτη φάση θα κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ και μετά από κανένα 6μηνο και αν το θυμηθούν, ίσως... στείλουν κάποιον να το μαζέψει. Σε πολλές περιπτώσεις μετά το αυτοκόλλητο, δεν υπάρχει καμία μα καμία εξέλιξη..

ika

News
Reaction score
17.733
Στον δικό μου Δήμο, σε δύο περιπτώσεις τους έστειλα δυο-τρια emails υπενθυμιστικά και ήλθαν και τα μάζεψαν. Πάντως από την στιγμή που κολλήσουν το αυτοκόλλητο θέλει να περάσουν τρεις μήνες νομίζω μέχρι να το μαζέψουν. Δεν υπάρχει άλλη λύση νομίζω.

Reaction score
1.300
Επειδή περνάω συχνά από το σημείο αυτό η δικιά μου εξήγηση είναι ότι κάποιος το πάρκαρε για να μπει και να διασκεδάσει στο παραπλεύρων πολιτιστικό κέντρο . Από εκεί δεν βγήκε ποτέ όρθιος από το πιώμα ή το ξύλο ή έμφραγμα είναι ακόμα σε κάποιο νοσοκομείο και το αμάξι το έχει ξεχάσει !
Έχει όμορφες ζάντες, πλέον όχι 4....
Κλεφτρόνι , να το παρατήσει στο ποιό κουλό σημείο ! Περίεργο και δεν κολλάει. Συνήθως σε αλάνες είναι η σε πάρκιγκ σουπερμαρκετ ή μετρό ! Επιπλέον είναι πολλούς μήνες εκεί και οι αρχές θα έχουν ενημερωθεί.

Reaction score
5.935
Μολις μιλησα με την ασφαλεια Αγιων Αναργυρων.
Τους ειπα οτι μενω 500μ απο το σημειο οπου ειναι παρατημενο,και μου ειπαν ναι.......το εχουμε δει:eek:
Μηπως εχετε παρει τον αρ.κυκλοφοριας? Τον εδωσα,μου ειπαν ευχαριστω πολυ,θα το ελενξουμε και το εκλεισαν.

Last edited:

Reaction score
76
:thumbsup: Άρα έκανες το καθήκον σου ως ενεργός πολίτης και τώρα είναι θέμα των αρχών να βγάλουν άκρη..

Reaction score
5.935
Επειδή περνάω συχνά από το σημείο αυτό η δικιά μου εξήγηση είναι ότι κάποιος το πάρκαρε για να μπει και να διασκεδάσει στο παραπλεύρων πολιτιστικό κέντρο . Από εκεί δεν βγήκε ποτέ όρθιος από το πιώμα ή το ξύλο ή έμφραγμα είναι ακόμα σε κάποιο νοσοκομείο και το αμάξι το έχει ξεχάσει !
Έχει όμορφες ζάντες, πλέον όχι 4....
Κλεφτρόνι , να το παρατήσει στο ποιό κουλό σημείο ! Περίεργο και δεν κολλάει. Συνήθως σε αλάνες είναι η σε πάρκιγκ σουπερμαρκετ ή μετρό ! Επιπλέον είναι πολλούς μήνες εκεί και οι αρχές θα έχουν ενημερωθεί.
Περασα παλι πριν λιγο με το μηχανακι,και σταματησα να δω μεσα. Ο τροχος που λειπει ειναι στο πισω καθισμα.Οσοι πανε στο παραπλευρων πολιτιστικο κεντρο :roflmao: για διασκεδαση συνηθως αφηνουν τα αμαξια απεναντι στην Ford.
Παντως ειναι κριμα να το ξηλωσουν.
[DOUBLEPOST=1456478572][/DOUBLEPOST]
:thumbsup: Άρα έκανες το καθήκον σου ως ενεργός πολίτης και τώρα είναι θέμα των αρχών να βγάλουν άκρη..
Για να δουμε θα κανουν κατι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.268
Παιδιά αν ένα όχημα έχει πινακίδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Δήμος.

Αυτοκόλλητο βάζει μόνο σ' αυτά που είναι χωρίς πινακίδα.

Reaction score
27.935
Παιδιά αν ένα όχημα έχει πινακίδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Δήμος.

Αυτοκόλλητο βάζει μόνο σ' αυτά που είναι χωρίς πινακίδα.
ΜΠΑ! ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΤΕΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.883
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain