Κλησεις Της Τροχαίας.

Reaction score
14
Πληρωμή κλήσεων μέσω των ΕΛΤΑ

Από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας θα εξοφλούνται τα πρόστιμα της Τροχαίας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η πληρωμή θα γίνεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου των ΕΛΤΑ, ανεξαρτήτως της περιοχής που διαπιστώθηκε η παράβαση.

Ειδικότερα, ο νέος τρόπος εξόφλησης των προστίμων μέσω του Δικτύου ΕΛΤΑ διευκολύνει σημαντικά τους οφειλέτες γιατί μπορούν πλέον να πληρώνουν τις κλήσεις εύκολα, στον τόπο διαμονής τους, χωρίς να αναγκάζονται να απευθύνονται στις Δ.Ο.Υ., και απλουστεύει τις διαδικασίες βεβαίωσης, κατανομής και απόδοσης των αναλογούντων ποσών στους Ο.Τ.Α. Ο υπόχρεος οφείλει μέσα σε διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία έκδοσης του προστίμου, να εξοφλήσει την οφειλή του σε Κατάστημα του ΕΛΤΑ, έχοντας μαζί του και τα δύο αντίγραφα της κλήσης.
Σημειώνεται ότι η εξόφληση στον ΕΛΤΑ γίνεται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον υπόχρεο. Διευκρινίζεται επίσης ότι μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των παλιών εντύπων της Τροχαίας με τα νέα ειδικά έντυπα στα οποία είναι ενσωματωμένο το έντυπο Ταχυπληρωμής. Για το λόγο αυτό όσες κλήσεις κοπούν μέσα στο ως άνω χρονικό διάστημα με τα παλιά έντυπα παράβασης θα εξοφλούνται με την παλιά διαδικασία στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και όχι μέσω των Καταστημάτων του ΕΛΤΑ.

Αντε σε καλή μεριά...

Reaction score
25.438
αντε τωρα δεν εχουμε καμια δικαιολογια!
να τρεχετε παιδια μου να τρεχετε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν έχει αλλάξει κάτι στο πότε μια παράβαση για ταχύτητα πάει για δικαστήριο?
Περιμένω 3 το ένα εξ αυτών από παράβαση προ 3ετίας και δεν μου έχει έρθει ακόμη τίποτα για να "δικαστώ" παρόλου που με έχουν φωνάξει στην τροχαία και επιβεβαίωσα τις photo... Πρόσφατα άκουσα ότι μεγαλώσανε λίγο τα όρια για το πλημέλλημα. Είναι αλήθεια?

Reaction score
14
χμ..Δεν ξέρω.Πάντως ένας φίλος μου περνάει δικαστήριο την άλλη εβδομαδα για παρόμοιες κλήσεις.

Reaction score
14
Αραγε στο διπλο παρκάρισμα θα σου αφήνουν επίσης και χαρτί για ταχυδρομείο..?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef