Κουτσομπολια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στο thread αυτο μπορειτε να πυροβολειτε ψηλα και χαμηλα επι παντος στοχου.
Θελω την κατινια στο μεγαλειο της.
Θελω κουτσομπολια ολκης.
Εμπρος κακα μου αγορια.
Αλαλουμ Νο2 δεν μου θελατε?
Ξεκινω πρωτος με καυτες ειδησεις.

Γνωστο κορυφαιο διαχειριστικο στελεχος παραλληλης ιστοσελιδας-με το οποιο δεν βρεθηκα καθολου τυχαια- μου εξομολογηθηκε την αμαρτια του.

Εχει αδυναμια στον δημοφιλη- στις δεκαετιες 60 και 70- τραγουδιστη...Γακη(τωρα το ονομα δεν ειναι ετσι ακριβως αλλα τι Γ τι Β τι Δ?) ο οποιος με την σειρα του εχει αδυναμια στον...βυσσινοκηπο(οχι του Τσεχωφ) :oops:

Το στελεχος μου ομολογησε πως δεν χανει ευκαιρια να τον παρακολουθει στο κεντρο οπου...αδει και πως μαλιστα χρησιμοποιουν και οι δυο την ιδια μαρκα...βερνικολιπασμα στο μαλλι τους για...below black αποτελεσματα!!!
Ο τραγουδοποιος μαλιστα του εδειξε τι φιρμα να αγορασει...στα καμαρινια του :shock:

Στο ιδιο κεντρο τραγουδα και αλλη...ξαδερφη και σε λιγο θα κανουν και συλλογο πονεμενων και βαμμενων.

Monsier Cannibal....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν να αναφερθεί πάραυτα το όνομα του εν λόγω κυρίου.

Πρέπει να ξέρουμε ποιοί μας περιτριγυρίζουν εδώ μέσα, να πέσουν και οι αντίστοιχες μηνύσεις. :lol: :lol: :lol:
Το θέμα είναι εθνικής ασφαλείας. Παιδιά μεγαλώνουμε... :lol:

Πρέπει να προστατευτούμε από την επέλαση των σιτεμένων συνυφάδων του εληνικού τραγουδιού και των τοξικών τριχο-παρασκευασμάτων τους.

:idea: - Όχι τίποτε άλλο, να μάθουμε με ποιούς τελικά κάνει παρέα και ο Γενικός μας στις νυχτερινές του εξόδους, με ποιούς πάει και βλέπει τα γερόντια, μιας και αυτός είναι οπαδός του ομόσταυλου Πασχάλη & των λοιπών σαλαμεμπόρων της εποχής του Μάρκου Μπότσαρη. 8) :lol:

p.s. Καφάτε με αυτούς που έμπλεξες μη σε δω καμιά μέρα με το μαλί κατράμι θα σε ξεφωνήσω τόσο άγρια που η Τατιάνα θα σκίσει το δίπλωμά της :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
p.s. Καφάτε με αυτούς που έμπλεξες μη σε δω καμιά μέρα με το μαλί κατράμι θα σε ξεφωνήσω τόσο άγρια που η Τατιάνα θα σκίσει το δίπλωμά της :lol:
καλά να το δώ κι αυτό και θα τα έχω δει όλα (εδώ θα μου πείς ο Ψινάκης βαρέθηκε την φάτσα του και πήγε κι έβαλε άλλη λες και οι φάτσες είναι μουτσούνες!!!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λοιπόν να αναφερθεί πάραυτα το όνομα του εν λόγω κυρίου
Τι σημασια εχει το ονομα Νικολα?Τι δεξια...τι ζερβα , ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. :lol: :lol:

Εν τω μεταξυ νεοτερες πληροφοριες απο το μετωπο του...ανακος σε αυτο το site, αναφερουν πως αφου τα εκανε φυλο και φτερο με χορευτριες απο την πρωην Ανατολικη Ευρωπη δεν ειχε να πληρωσει ουτε τον λογαριασμο του τηλεφωνου του.

Στην ταλαιπωρη και γενναια συμβια του που τον ανεχεται ακομη, ειπε πως...εχουν βλαβη η οποια κρατησε...20 ημερες και τραβαει.

Η συμβια καθως ειδε να πλησιαζει το Πασχα επικινδυνως του ετριξε τα δοντια απαλα.

Και τι της ειπε ο αθεοφοβος νομιζετε?

Πως εβαλε πολιτικο μεσο για να του συνδεσουν την συσκευη και εντος των ημερων ολα θα ειναι μελι-γαλα.

Να ποοι ειναι οι τσατσοι της δεξιας στο AVSite :lol:

Reaction score
7
Γνωστο στελεχος αυτης της ιστοσελιδας εθεαθη την Παρασκευη, που μας περασε σε γνωστο νεανικο σκυλαδικο στην Καλλιρροης, λιγα μετρα απο την Ηχοεκφραση, να διασκεδαζει (τρομαρα του) ως τις 5 το πρωι περιτρυγυρισμενο απο μαδημενα γαρυφαλλα, ωραιες παρουσιες, τραγουδιστριες ξεκωλα και μπουκαλια βοτκα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πως κολλάει ο Πασχάλης, ο Δάκης, οι Χορεύτριες εξ' ανατολής, οι τσάτσοι της Δεξιάς, τα σκυλάδικα, και τα γαρύφαλλα, σε ένα θέμα είναι απορίας άξιο!!!

Συνεχίστε πάντως είστε σε καλό δρόμο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πως κολλάει ο Πασχάλης, ο Δάκης, οι Χορεύτριες εξ' ανατολής, οι τσάτσοι της Δεξιάς, τα σκυλάδικα, και τα γαρύφαλλα, σε ένα θέμα είναι απορίας άξιο!!!

Μόνο εσύ μπορούσες να τα κολλήσεις Χρήστο!!!

Reaction score
49
Τώρα, φταίω εγώ να αναφέρω μήνυμα που έλαβα στο κινητό μου Παρασκευή βράδυ 01:08 ?????
Μήνυμα από γνωστότατο μέλος/συντονιστή που να δηλώνει ότι διασκεδάζει σε μαγαζί που θυμίζει έντονα γνωστότατη και τιμημένη (από μένα ιδιαίτερα....) Ιταλική εταιρία αυτοκινήτων............

Φταίω? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
7
Αλλη φορα 1:08 το πρωι να κοιμασαι για να μην τα λαμβανεις...
Εγω παντως εκεινη την ωρα ημουν σε ενα επαγγελματικο γευμα...

Ιταλικη μαρκα.... φεραρι? φιατ? λαντσια? (ειναι καμια απο αυτες ιταλικες)

Φωτοντοκουμεντα υπαρχουν?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να ποοι ειναι οι τσατσοι της δεξιας στο AVSite :lol:
- Πάντως είδες εξυπηρέτηση η δεξιά?
- Σε μια μέρα μέσα πάρε και τηλέφωνο, πάρε και internet και τα ρέστα να τα φας στα σκυλάδικα once more :lol:
Δεν μπορείς να πεις... πνέει νέος αέρας :lol:

--

Ανδρέα πλερώνω όσο όσο για το τηλέφωνο της γυναίκας του :lol:

Φυσικά θα είμαι ανώνυμος :wink:

p.s. Εσύ ρε Πατρινιά μουσίτσα τι έκανες στις μια τα μεσάνυχτα και είχες ανοιχτά τα κινητά? Αν δεν δώσεις στεγνά το όνομα του συντονιστή που έστειλε το sms, πάει να πει ότι είσαι συνεργός στο έγκλημα :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ρε συ Νικολα τι να σου πω?
Πηγα να τον ψαρεψω σημερα-ταχα μου να τον ρωτησω για την αυριανη παρουσιαση- αλλα στο τηλεφωνο...μηρυκαζε :lol:

Οταν τον ρωτησα τι ντερλικωνει μου απαντησε γεματος καμαρι:" Aραβικη πιτα με χαβιαρι" :shock:
Ειχε και στο χωριο του ο βλαχος και δεν μπορει να ζησει διχως αυτα.

Αυτα κανει το παρακρατος της δεξιας.
Και το τηλεφωνο τζιτζι και η τσεπη γεματη!
Ποιος ξερει που θα μπεκροπιει αποψε ?
Τ' ακους Ανδρεαδη που δουλευεις σε 14 αφεντικα?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οταν τον ρωτησα τι ντερλικωνει μου απαντησε γεματος καμαρι:" Aραβικη πιτα με χαβιαρι" :shock:

Αυτα κανει το παρακρατος της δεξιας.
Και το τηλεφωνο τζιτζι και η τσεπη γεματη!
1ον Η αραβική πίτα δεν ήταν με χαβιάρι αλλά με ζαμπόν τυρί ντομάτα!!!

2ον Ποιό παρακράτος της Δεξιάς.... οι τεχνικοί που ήρθαν, ήρθαν μόνοι τους... οι άλλοι θα έρθουν αύριο!!!!!!!!

ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βέβαια όταν εγώ το 2005 δεν έχω τηλέφωνο για 18 μέρες κάποιοι άλλοι χαλάνε τα λεφτά τους σε Fiat και Romeo (όχι Alfa Romeo)!!!

Εμ... βέβαια τα τηλέφωνα στο σπίτι τους δεν χτυπάνε ποτέ... δεν τα χρειάζονται...

Μόνο τα κινητά έχουν πέραση σε αυτούς, τους κατά τα λοιπά φιλήσυχους πολίτες....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
το χαβιάρι τον μάρανε....έχει απλήρωτο τον ΟΤΕ και το παίζει τρελλίτσα (βλάβες και τεχνικοί και κουραφέξαλα...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas