"Κρέμασμα" τηλεόρασης

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα,

Στο γραφείο που εργάζομαι, θέλουμε να τοποθετήσουμε μία οθόνη (TV).
Ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι αυτός της παρακάτω φωτογραφίας.

https://www.dropbox.com/s/0lg73gj7p0xfuve/20131024_130218.jpg

Όπως φαίνεται, στο πίσω μέρος υπάρχει γυαλί κι επομένως δε θέλω να επέμβουμε εκεί για το κρέμασμά της. Αυτό που βλέπω είναι ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γυάλινο διάδρομο που υπάρχει ακριβώς από πάνω.

Έχω βρει το παρακάτω αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για τέτοια τοποθέτηση (από την ανάποδη).

http://www.itsmart.gr/images/TAN-R9130.jpg

Εναλλακτικα έχω στο μυαλό μου και το κρέμασμα με τη χρήση 2 συρματόσχοινων των οποίων η επάνω άκρη θα έχει βραχιόνες ώστε να κουμπώσουν στο γυάλινο δάπεδο.

Θα ήθελα την άποψή σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.691
Για τι μεγέθους οθόνη μιλάμε; Αυτή η βάση είναι για οθόνες PC.

Reaction score
0
Καλημέρα.
Ξέχασα να αναφέρω, η οθόνη θα είναι περίπου 47".
tigergreg, η βάση που μου έστειλες, το πάνω μέρος της φαντάζομαι βιδώνει. Εκεί που θέλω να μπει όμως, υπάρχει γυαλί όπως θα είδες στη φωτογραφία. Άρα πώς θα βιδωθεί; Εγώ σκεφτόμουνα ένα μπράτσο που θα "πιάσει" ουσιαστικά πάνω στο γυαλί.

Reaction score
27.201
ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΘΑΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60+ ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΒΑΣΗ ΒΙΔΩΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1-1,5 ΜΕΤΡΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΜΕ ΔΕΣΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΔΟΚΑΡΙ.
ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΑ 250+.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.691
Σιγά μην είναι 60 κιλά βρε Γρηγόρη, μια 47" LED LCD ζυγίζει περίπου 15 κιλά. Άντε άλλα τόσα η βάση;

Το πρόβλημα με τις βάσεις για οθόνες PC είναι ότι έχουν μόνο 10x10 VESA θέση για βίδωμα. Οι TV έχουν μεγαλύτερη, 20x20 ή 40x40.

Last edited:

Reaction score
27.201
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΟΠΟΥ Η 50ΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑ ΚΟΝΤΕΥΕ ΤΑ 50!
Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΕΣΑ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas