Κρυστάλλινος ήχος

Reaction score
0
Καλημέρα. Αν και έχω αρρώστια με τον ήχο, ποτέ δεν κατάφερα να στήσω ένα σύστημα που να μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ιδιαίτερα χρωματισμένος η ήχος, αλλα θέλω να μπορώ να ακούω όλα τα όργανα. Θέλω πλήρη ευκρίνια και καθαρότητα στον ήχο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι πολλά watts, αλλα ότι παίζει να το παίζει τέλεια και πεντακάθαρα. Ψάχνω λοιπόν ηχεία και ενισχυτή αν είναι δυνατόν 5.1 σε λόγική τιμή. Αν όχι, υπάρχει κάποιο micro συστημα που να κάνει αυτό που θέλω? Κατι πήρε το μάτι μου για ένα jvc που τελικά αποσύρθηκε. Τώρα έχω ένα Sony CMT-CPZ1 και παρόλο τον ψηφιακό ενισχυτή του και τον πολύ καλό διαχωρισμό στο stereo, με έχει απογοητεύσει. Ζητάω πολλά? Μήπως πάω κατευθείαν σε hi end?

Reaction score
1.213
Re: Κυστάλινος ήχος

Μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις για ολο το συνολο ?

Reaction score
0

Μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις για ολο το συνολο ?
Πολύ λογική η ερώτηση, ας πούμε 500 ευρώ προς το παρόν μια και δεν είναι στα καλύτερά τους τα οικονομικά μου. Το ξέρω οτι είναι πολύ μικρό το ποσό, αλλα ψάχνω για κάτι καλύτερο.

Reaction score
4
Αν θελεις συστηματακι για μουσικη με αρκετα καλο καθαρο ηχο (οχι θαυματα) θα πρεπει αναγκαστικα να ξεχασεις τα 5.1 και να κοιταξεις προς 2καναλο συστημα.
Εκει υπαρχουν λυσεις τιμιες και στα λεφτα που δινεις.

Reaction score
0
Αν θελεις συστηματακι για μουσικη με αρκετα καλο καθαρο ηχο (οχι θαυματα) θα πρεπει αναγκαστικα να ξεχασεις τα 5.1 και να κοιταξεις προς 2καναλο συστημα.
Εκει υπαρχουν λυσεις τιμιες και στα λεφτα που δινεις.
Δεν έχω πρόβλημα με το 2.1. Επίσης δεν έχω πρόβλημα και με micro hifi

Reaction score
1.213

Πολύ λογική η ερώτηση, ας πούμε 500 ευρώ προς το παρόν μια και δεν είναι στα καλύτερά τους τα οικονομικά μου. Το ξέρω οτι είναι πολύ μικρό το ποσό, αλλα ψάχνω για κάτι καλύτερο.
500 Ε και για τον ενισχυτη και τα ηχεια ? Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις αλλα μεχρι αυτο το ποσο η καλυτερη λυση ειναι ενα ζευγαρι ηχεια βασης και κανας καλος low budget ενισχυτης πχ nad. (η trends :137: )
Η

Aλλα επειδη δεν σου αρεσει ο χρωματισμενος ηχος οπως ειπες μπορει και να ειναι καλυτερα να παρεις ενα ζευγαρι monitor.

Aπο κει και περα τα ακους και διαλεγεις :137:

Reaction score
0

500 Ε και για τον ενισχυτη και τα ηχεια ? Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις αλλα μεχρι αυτο το ποσο η καλυτερη λυση ειναι ενα ζευγαρι ηχεια βασης και κανας καλος low budget ενισχυτης πχ nad. (η trends :137: )
Η

Aλλα επειδη δεν σου αρεσει ο χρωματισμενος ηχος οπως ειπες μπορει και να ειναι καλυτερα να παρεις ενα ζευγαρι monitor.

Aπο κει και περα τα ακους και διαλεγεις :137:
Είμαι πολύ παράξενος στον ήχο. Στο αυτοκίνητο είχα δώσει 20000ευρώ για να πετύχω αυτό που ήθελα, και τελικά μου το κλέψανε. Απλά τώρα δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα. Κάποιο πολύ καλό micro σύστημα?

Reaction score
4

Η
:619:

Reaction score
19

Είμαι πολύ παράξενος στον ήχο. Στο αυτοκίνητο είχα δώσει 20000ευρώ για να πετύχω αυτό που ήθελα, και τελικά μου το κλέψανε. Απλά τώρα δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα. Κάποιο πολύ καλό micro σύστημα?
Δες και αυτό.

http://www.eisa-awards.eu/node/747

Είναι κάτω από τα 500 και με πολύ καλό ήχο. Εγώ όταν το πρωτοάκουσα κόλησα πραγματικά. Υπάρχει παντού, ακόμα και το Praktiker το είχε. Μπορεί να το έχουν ακόμα δεν ξέρω. Επίσης κυκλοφορούν κάποια με εξίσου πολύ καλό ήχο της Philips. Αυτά που σου προτείνω αξίζει κατά την γνώμη μου να πας να τα ακούσεις όλα. Μπορείς να τα βρείς σχεδόν παντού. Δεν έχω ακούσει τον ήχο που έχει το δικό σου, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλά γενικά ο ήχος στα compact της Sony δεν είναι του γούστου μου, παρ' όλο που έχω ένα compact Sony (το πρώτο που είχα αγοράσει).

http://www.consumer.philips.com/con...08_12_GR_CONSUMER/DVD-Micro-Theater+MCD908-12

http://www.consumer.philips.com/con...16_12_GR_CONSUMER/DVD-Micro-Theater+MCD716-12

http://www.consumer.philips.com/con...cc/_productid_MCM710_12_GR_CONSUMER/MCM710-12

Reaction score
10
Eνα ζευγαρι ενεργα ηχεια ειναι η καλυτερη λυση φιλε μου. Ενισχυτης και ηχειο μαζι.

Δες στο elina.gr για τα Μ-AUDIO BX8.

Και θα εχεις πολυ καλο ηχο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas