Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Δεκεμβρίου

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η συγκέντρωση όλο και περισσότερων συσκευών εικόνας/ήχου στο σαλόνι, ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει νέες ανάγκες, μεταξύ των οποίων και η επέκταση σε άλλα δωμάτια, προκειμένου πχ να μπορούμε να παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας δορυφορικά κανάλια μακριά από τον βασικό μας δέκτη ή μία ταινία από το blue ray και άλλα. Ανάγκη επέκτασης έχει δημιουργηθεί και για την παροχή internet, καθώς όλο και περισσότερες συσκευές συνδέονται στο δίκτυο ενσύρματα ή ασύρματα ή και με τους δύο τρόπους. Σε αυτό το τεύχος, έχουμε συγκεντρώσει 10 χαρακτηριστικά προϊόντα που επιτυγχάνουν αξιόπιστη επέκταση HDMI – Internet και προορίζονται - στο μεγαλύτερο ποσοστό τους - για οικίες και μικρά γραφεία, προκειμένου να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει.

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Αναστάσιο Νικόγιαννη, Regional Area Manager του Eutelsat, ο οποίος μας παραχώρησε συνέντευξη για τη συμβολή του Eutelsat στις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες, τις νέες multiscreen υπηρεσίες, αλλά και τον νέο δορυφόρο που έρχεται! Ακόμη, στην εν λόγω συνέντευξη μπορείτε να μάθετε τι σημαίνει mobile backhauling και πόσο σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν οι δορυφόροι, τι προσφέρει η νέα υπηρεσία SmartBEAM του Eutelsat, ποιος είναι ο ρόλος του Eutelsat σχετικά με το Εθνικό Σχέδιο Ευρυζωνικής Πρόσβασης, αλλά και με την λεγόμενη Καθολική Υπηρεσία και πολλά άλλα!

Ακόμη, ο αθλητικογράφος Νίκος Μαυρομάτης, σας ενημερώνει για τις μεταδόσεις χειμερινών σπορ από το Eurosport, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018, αλλά και για τη συμφωνία ΕΡΤ-ΡΙΚ σχετικά με τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο Βασίλης Γκόλτσιος, Σύμβουλος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, με την πολύχρονη εμπειρία του, σχολιάζει με τον γνωστό καυστικό του τρόπο τις εξελίξεις, ενώ σε αυτό το τεύχος αναφέρεται στην σύσταση του ΕΣΡ.

Από πλευράς εγκαταστάσεων, ο τεχνικός μας συνεργάτης Παράσχος Θεοδοσιάδης, σας περιγράφει τα βήματα που πραγματοποίησε για την τροφοδότηση με σήμα από 2 δορυφόρους σε 4 πρίζες TV/SAT και τη δημιουργία μίας επιπλέον παροχής επίγειου σήματος.

Στις παρουσιάσεις-δοκιμές του μήνα, συγκαταλέγονται άκρως ενδιαφέροντα προϊόντα, όπως το νέο iptv box MAG 256 της Infomir, το νέο μοντέλο Dreambox DM525HD, το νέο combo finder Multi Tracker 2 της Amiko με τη λειτουργία Satellite Locator, αλλά και το επίσης νέο μοντέλο X-Finder 2 με 4 GB εσωτερικής μνήμης και λειτουργία CCTV Tester.

Επίσης, η ενότητα “Digital Smart Home”, καλύπτει το πλήρες φάσμα της Smart τεχνολογίας και των Home Electronics, στην οποία ο Παναγιώτης Μαρκίδης αναφέρεται σε ενδιαφέροντα θέματα. Αυτό το μήνα, διαβάστε πως αλλάζουν οι τηλεοπτικές μας συνήθειες, σε σημείο που να τίθεται το ερώτημα εάν πλησιάζει το τέλος των συμβατικών τηλεοπτικών μεταδόσεων, για την εγκατάσταση συστημάτων ευφυούς στάθμευσης και φωτισμού σε Ηλιούπολη & Χαλκίδα, για τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία έφερε πιο κοντά τους Έλληνες προσκόπους, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε και για τρία προσιτά gadgets που κάνουν το σπίτι …έξυπνο!

Τέλος, θα βρείτε ενημερώσεις για νέα προϊόντα, ειδήσεις για τα κανάλια και τα συνδρομητικά πακέτα, σχολιασμό του τηλεοπτικού γίγνεσθαι, τις αθλητικές εξελίξεις στο χώρο των δικαιωμάτων μετάδοσης, καθώς και τις ανανεωμένες συχνότητες εκπομπής των καναλιών από όλους τους δορυφόρους.

Καλά Χριστούγεννα!

Μείνετε συντονισμένοι

Περικλής Παντολέων

Διευθυντής Σύνταξης
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.418
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top