Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα τεύχος 150!

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668



Το 2017 είναι εδώ και μαζί του φέρνει εκτός από τις αυξήσεις και πολύ τεχνολογία. Εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στο δεύτερο, δηλαδή στη τεχνολογία. Με το Ultra HD έχουμε ασχοληθεί αρκετά και σε προηγούμενα τεύχη, ωστόσο πλέον υπάρχει μια διαφορά: Πολλά μοντέλα δεκτών 4Κ UltraHD έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, ενώ κάποια άλλα αναμένονται μέσα στο 17. Στην έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα, καθώς και για τις εξαιρετικές δυνατότητές τους, με κυρίαρχη φυσικά τη λήψη και τηλεθέαση των καναλιών UltraHD από το γεωστατικό τόξο. Οι επεξεργαστές πλέον είναι πιο ισχυροί, η μνήμη αυξημένη, ο εξοπλισμός πιο σύγχρονος όπως πχ οι θύρες USB 3 ή τα FBC tuners, ενώ τα λογισμικά είναι αξιόπιστα, προσφέροντας μία συνολική λύση multimedia center για το σαλόνι σας και όχι μόνο.

Μέσα σε όλα αυτά, το Amazon Prime Video, η ανταγωνιστική στο Netflix πλατφόρμα τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, ανακοίνωσε την επέκτασή της σε πάνω από 200 χώρες, πρακτικά δηλαδή σε όλο τον κόσμο εκτός από την Κίνα, ενώ το Netflix έχει ανακοινώσει ότι το 2017 σκοπεύει να δαπανήσει 6 δισ. δολάρια στην παραγωγή δικών του τηλεοπτικών σήριαλ. Για όλα τα παραπάνω, σας ενημερώνει ο Παναγιώτης Μαρκίδης στο ενδιαφέρον άρθρο του «Τι παίζει με το Amazon Prime Video;»

Ο Eutelsat δημιούργησε ένα app για Android & iOS, με το οποίο μπορείτε να έχετε τον 7ήμερο οδηγό προγράμματος για περισσότερα από 300 κανάλια των Hot Bird, με πολλές επιπλέον δυνατότητες στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet. Η στήλη Βήμα Βήμα σας περιγράφει πλήρως την εφαρμογή.

Οι φανς των δεκτών Linux E2 ανατρέξτε στη στήλη Reload, καθώς σας περιμένει η πλήρης περιγραφή του πρόσθετου Auto Timer. Πόσες φορές ξεχάσατε να προγραμματίσετε την εγγραφή ενός επεισοδίου της αγαπημένης σας εκπομπής; Με τη λύση που σας προτείνουμε, είναι εφικτός ο αυτόματος προγραμματισμός εγγραφής ενός προγράμματος, σε δέκτες με Enigma 2.

Ο Βασίλης Γκόλτσιος, Σύμβουλος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, με την πολύχρονη εμπειρία του, σχολιάζει με τον γνωστό καυστικό του τρόπο, το γεγονός ότι οι αστυνομικοί μας, έχουν επανέλθει στο παλαιό αναλογικό και ξεπερασμένο σύστημα επικοινωνίας, αφού το νέο πολυδιαφημισμένο σύγχρονο σύστημα επικοινωνίας, το επονομαζόμενο TETRA, είναι εδώ και μερικά χρόνια εκτός λειτουργίας.

Ο αθλητικογράφος μας Νίκος Μαυρομάτης, αυτό το μήνα αναφέρεται στα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα έχει η CosmoteTV ως και το 2017-18, στο περιεχόμενο που θα μείνει για τα ελεύθερα κανάλια, στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού Πρωταθλήματος και αυτά της νέας τριετίας (2018-21) του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, τα οποία θα έχουν κριθεί ως και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και άλλα.
Από πλευράς εγκαταστάσεων, ο τεχνικός μας συνεργάτης Παράσχος Θεοδοσιάδης σας περιγράφει μία εγκατάσταση για πολλαπλές παροχές συνδρομητικού πακέτου.

Όπως κάθε μήνα, οι παρουσιάσεις-δοκιμές που σας περιμένουν είναι άκρως ενδιαφέρουσες, καθώς σε αυτό το τεύχος πρόκειται για την ναυαρχίδα Vu+Ultimo 4K, για τον προσιτό Mut@nt HD 51 4K, για τον ιδιαίτερα πρόσφατο Edision OS mega αλλά και για το νέο επαγγελματικό πεδιόμετρο χειρός H30FLEX της Televes.

Τέλος, θα βρείτε ενημερώσεις για νέα προϊόντα, ειδήσεις για τα κανάλια και τα συνδρομητικά πακέτα, σχολιασμό του τηλεοπτικού γίγνεσθαι, τις αθλητικές εξελίξεις στο χώρο των δικαιωμάτων μετάδοσης, καθώς και τις ανανεωμένες συχνότητες εκπομπής των καναλιών από όλους τους δορυφόρους.

Καλή Χρονιά!

Μείνετε συντονισμένοι

Περικλής Παντολέων

Διευθυντής Σύνταξης
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.395
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top