Κυκλοφόρησε η έκδοση 4.0 του PS4 software

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.724
Reaction score
83.479
Screenshot (4).png


Το καλύτερο μέρος για να παίξετε γίνεται ακόμα καλύτερο: απολαύστε την ολοκαίνουργια εμφάνιση στα μενού συστήματος, την αρχική οθόνη και τις εφαρμογές του PS4, τα ανανεωμένα βασικά περιβάλλοντα χρήσης όπως το Γρήγορο μενού και το μενού κοινής χρήσης, προσαρμοσμένους φακέλους για να οργανώνετε όλο το περιεχόμενό σας και υποστήριξη της τελευταίας τεχνολογίας οθόνης HDR, σε όλα τα συστήματα PS4.


Προσαρμοσμένο Γρήγορο μενού

Η επικάλυψη Γρήγορο μενού, που εμφανίζεται όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί PS, έχει ανανεωθεί πλήρως για πιο εύκολη χρήση και για να σας προσφέρει τις επιλογές που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Πλέον, μπορείτε να κάνετε αλλαγές συστήματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατά τη μετάδοση ή ενώ χρησιμοποιείτε το Share Play χωρίς να χάνετε ούτε στιγμή από τη δράση. Το ανανεωμένο μενού σε νέο μέγεθος δεν καλύπτει πλέον ολόκληρη την οθόνη.
  • Πάρτε μέρος σε party, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής ή δείτε ποιος είναι online χωρίς να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη χρησιμοποιώντας τη νέα δυνατότητα 'Party' και τις συντομεύσεις 'Online Friends' (Φίλοι σε σύνδεση) και 'Music Player' (Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής).
  • Προσθέστε επιπλέον συντομεύσεις όπως τις επιλογές 'Communities' (Κοινότητες), 'User Options' (Επιλογές χρήστη) και 'Broadcast' (Μετάδοση) στο Γρήγορο μενού και ταξινομήστε τις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης
Αλλάξαμε την εμφάνιση της αρχικής σας οθόνης στο PS4 με ενημερώσεις στα εικονίδια, τις ειδοποιήσεις μέσω πλακιδίων και στα μενού σε όλο το περιβάλλον χρήσης του συστήματος. Αν και οι προσαρμογές αυτές είναι πολύ μικρές και μπορεί να μην τις παρατηρήσετε αμέσως, συνοδεύονται επίσης από τρία φόντα συστήματος, για να δώσετε στην κονσόλα σας εκθαμβωτική ανανεωμένη εμφάνιση.

Profiles (προφίλ) και οθόνη Content Info (πληροφορίες περιεχομένου)

Το προφίλ σας και τα προφίλ των φίλων σας άλλαξαν και ενημερώθηκαν ώστε να παρέχουν πιο σχετικές πληροφορίες για τα παιχνίδια που παίζετε, τα τρόπαια που κερδίσατε και τις κοινότητες στις οποίες ανήκετε. Επίσης, μπορείτε να εξατομικεύσετε το προφίλ σας με μια εικόνα εξωφύλλου.

Η οθόνη Content Info (Πληροφορίες περιεχομένου) που εμφανίζεται κάτω από τα πλακίδια παιχνιδιών στο μενού συστήματος διαθέτει πλέον περισσότερες επιλογές με τις οποίες μπορείτε να δείτε ποιοι φίλοι και κοινότητες παίζουν το παιχνίδι, τυχόν δημοφιλείς ροές που μεταδίδονται εκείνη τη στιγμή και πρόσθετα ή περιεχόμενο λήψης που διατίθενται στο PlayStation Store.

Λειτουργίες Group (Ομάδα) και Share (Κοινή χρήση)
Ξαναζήστε εύκολα τις καλύτερες στιγμές παιχνιδιού με το ανανεωμένο μενού Share μέσω του οποίου μπορείτε να ταξινομήσετε εικόνες και κλιπ, αλλά και να μοιραστείτε περιεχόμενο με ακόμα περισσότερους τρόπους. Ταυτόχρονα, χάρη στις βελτιώσεις στη λειτουργία Communities, θα έχετε περισσότερο κόσμο για να μοιραστείτε περιεχόμενο:

  • Δημοσιεύστε στιγμιότυπα απευθείας στα αγαπημένα σας Communities και άλλα μέλη θα μπορούν να επισημαίνουν αν τους αρέσουν, να σχολιάζουν ή να ξεκινούν συζητήσεις για αυτά.
  • Απαντήστε απευθείας σε οποιοδήποτε αρχικό σχόλιο στον τοίχο μιας ομάδας στην οποία είστε μέλος.
  • Ανεβάστε κλιπ βίντεο έως 140 δευτερολέπτων στο Twitter.
Θα έχετε επίσης πρόσβαση στα Communities απευθείας μέσω της αρχικής οθόνης από μια εύχρηστη εφαρμογή μενού.

Υποστήριξη HDR

Για να διασφαλίσουμε ότι το PS4 θα παραμείνει ενημερωμένο με την τελευταία τεχνολογία οθόνης, προσθέσαμε την υποστήριξη Υψηλού δυναμικού εύρους ή αλλιώς 'HDR' σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα PS4.

Η τεχνολογία HDR βελτιώνει σημαντικά την πολυπλοκότητα και το βάθος των χρωμάτων που είναι ορατά στις σύγχρονες οθόνες υψηλής ανάλυσης, προσφέροντας πιο ρεαλιστική, ζωντανή εικόνα. Αν έχετε τηλεόραση με τεχνολογία HDR, το PS4 σάς δίνει τη δυνατότητα να την αξιοποιήσετε, ώστε να απολαμβάνετε πιο καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες σε όλα τα παιχνίδια, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές.

Μεταφορά δεδομένων


Πλέον, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα όλα τα δεδομένα σας, όπως δεδομένα από το παιχνίδι, τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και περιεχόμενο λήψης, από την κονσόλα σας σε μια νέα κονσόλα μέσω του οικιακού σας δικτύου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ενσύρματο καλώδιο δικτύωσης, τον δρομολογητή του οικιακού σας δικτύου και πρόσβαση στο internet.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.657
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top