Κυριακάτικο Βήμα - Matrix Reloaded

Reaction score
49
....... Αγοράστε ΘΕΜΑ με το Training Day, Ε.Τ. με το 'Mona Lisa' ή έστω Ελευθεροτυπία με Jennifer Lopez για λίγη αβάσταχτη ελαφρότητα αλλά όχι Matrix Reloaded

Αγοράστε...Αγοράστε.....
Και σαν bonus θα έχετε χιονόπτωση στις ταινίες & εκπληκτικό ήχο (το κάθε ηχείο θα παίζει ό,τι τουθ κατέβει...)

Έχω σταματήσει να αγοράζω στο περίπτερο DVD (με δώρο μια εφημερίδα.... :wink: ) γιατί τα δισκάκια είναι συνήθως χάλι μαύρο!!

Για πολλή καλή ποιότητα εικόνας/ήχο να αγοράζετε το περιοδικό "Ο Κόσμος του DVD" που κυκλοφορεί κάθε μήνα με κόστος ναι μεν 7,90 ευρώ αλλά:
1) Με κανονική ταινία (από την εταιρία διανομής δηλ.)
2) Με το κουτάκι του και τα εξώφυλλά του
3) Ένα περιοδικό με reviews και νέα από την βιομηχανία του κιν/φου που και ποιοτικό είναι & πολύ ενδιαφέροντα άρθρα έχει & μαθένουμε πολλά πράγματα για τις νέες κυκλοφορίες........

Πάρτε ένα τεύχος και θα με θυμηθήτε!!

Reaction score
0
Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο τρείς γνωστούς μου που ήμουν σίγουρος ότι αγόρασαν Βήμα. Λοιπόν, και οι τρεις μου είπαν ότι στην μέση της ταινίας το dvd τους κόλλαγε. Υποθέτω κάτι γίνεται με το layer change.

Ο ένας μου είπε επίσης ότι μέχρι τη μέση είχε συνεχώς κοψίματα στην εικόνα.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η παρτίδα των "δώρων" πρέπει να είναι για τα σκουπίδια....

Τουλάχιστον η Χαϊντι έπαιζε?

Reaction score
7
Λεω τωρα...
Μηπως με αυτον τον τροπο ξεφορτωθήκανε καποια ελαττωματικά κομμάτια;
Δε νομιζω επειδη το watermark απο κατω αναφερει ΒΗΜΑ, οποτε ειναι εκδοση για το ΒΗΜΑ και οχι η εμπορικη....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis