Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελληνικού πορνό .

Reaction score
0
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Λαρισαίο Κώστα Γκουσγκούνη που άφησε εποχή στον χώρο του ελληνικού πορνό και του «καλτ» κινηματογράφου, την περίοδο που ελληνική τσόντα βρισκόταν στο απόγειό της.

Ο «σεΐζης» του «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» έμελλε να γίνει διάσημος, όχι τόσο από το καμουτσίκι που βαστούσε στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘70, αλλά από το φυσικό του «καμουτσίκι», με το οποίο δέσποζε μέχρι την δεκαετία του ‘80.

Εκτός όμως από την κινηματογραφική του δράση, έμειναν στην ιστορία και οι σπαρταριστές ατάκες που εκστόμιζε και οι οποίες αποτελούσαν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ελληνικής τσόντας της εποχής εκείνης. Μερικές απ’ αυτές παρατίθενται εδώ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/06/blog-post_2677.html

Reaction score
10
Απάντηση: Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελληνικού πορνό .

αναγνωριση στον αρχοντα,ελπιζω να μπει καποια μερα στο hall of fame!!

Reaction score
1
'... Η αστυνομία θα έρθει απο εδώ...εμείς θα πάμε απο εκεί...γρήγορα να μην μας πιάσουν...'

'-Πως σε λένε κοπέλλα μου?...
-Μαρία...
-Ε... τότε γδύσου...!'

Reaction score
29
Απάντηση: Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελληνικού πορνό .

Kαι τις μπάλλες, και τις μπάλλες...

Reaction score
40

Σε μια ''ταινία του, οι εραστές του Αιγαίου'' αν θυμάμαι καλά είχε πει κάποια κορυφαία...
Τώρα πού'ρθαμε στη βίλα, έλα κάνε μου πιπίλα :120:
και το γνωστό σε όλους....''το μ...δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί'':204:...λέει και κάτι ακόμα αλλα ντρέπομαι να σας πω:138:

Άσε δε το περίφημο....''Σκύψε ευλογημένη'':139:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελληνικού πορν

Σε μια ''ταινία του, οι εραστές του Αιγαίου'' αν θυμάμαι καλά είχε πει κάποια κορυφαία...
Τώρα πού'ρθαμε στη βίλα, έλα κάνε μου πιπίλα
και το γνωστό σε όλους....''το μ...δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί''...λέει και κάτι ακόμα αλλα ντρέπομαι να σας πω

Άσε δε το περίφημο....''Σκύψε ευλογημένη''
E,εσείς που τα ξέρετε αυτά?:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελλη

Με πρόλαβες Γιώργο!:138:

Που τα ξέρετε κυρία μου;:136:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κώστας Γκουσγκούνης - Οι «θεϊκές» ατάκες του βασιλιά του ελλη

Είμαι σινεφίλ[η]:105: Μπροστά πάντα η ποιότητα και τα ηθικά διδάγματα!:142:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524