- Reaction score
- 11
Παιδιά ο προβολέας δεν μηδενίζει. Προσπάθησα πολλές φορές.
Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι φταίει το λάθος που έκανα στην αρχή με τη διαδικασία μηδενισμού όταν ο προβολέας ήταν σε λειτουργία.
Εκείνη την ώρα δεχτηκε κάποια εντολή που προκάλεσε μάλον κάποια δυσλειτουργία.
Μόλις πάτησα τα κουμπιά (exit > enter > hide > βελάκι προς τα κάτω) ο προβολέας μπλόκαρε το φως.
Στην οθόνη δεν έφτανε τίποτα. Όμως όταν κοίταξα μέσα στο φακό έβλεπα οτι η λάμπα ήταν αναμμένη.
Το λαμπάκι αναβόσβηνε πράσινο και ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ για μερικά λεπτά.
Τότε ανησύχησα και πάτησα διάφορα κουμπιά στο τηλεκοντρόλ για να τον σταματήσω.
Μετά από λίγο ξαναέστειλε πάλι εικόνα στο πανί κανονικά.
Δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός του οτι δε μηδενίζει το κοντέρ.
Έχετε καμιά ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το διορθώσουμε; (επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
Υποψιάζομαι οτι αν το αφήσω έτσι ίσως να έχω πρόβλημα όταν φτάσει ο προβολέας τις 2000 ώρες που δίνει ο κατασκευαστής (γιατί θα νομίζει οτι δεν αλλάχτηκε ποτέ η λάμπα) μήπως πάψει να λειτουργεί.
Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπά;ρχει θέμα και έτσι να μείνει δεν πειράζει.
Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι φταίει το λάθος που έκανα στην αρχή με τη διαδικασία μηδενισμού όταν ο προβολέας ήταν σε λειτουργία.
Εκείνη την ώρα δεχτηκε κάποια εντολή που προκάλεσε μάλον κάποια δυσλειτουργία.
Μόλις πάτησα τα κουμπιά (exit > enter > hide > βελάκι προς τα κάτω) ο προβολέας μπλόκαρε το φως.
Στην οθόνη δεν έφτανε τίποτα. Όμως όταν κοίταξα μέσα στο φακό έβλεπα οτι η λάμπα ήταν αναμμένη.
Το λαμπάκι αναβόσβηνε πράσινο και ο ανεμιστήρας δούλευε στο φουλ για μερικά λεπτά.
Τότε ανησύχησα και πάτησα διάφορα κουμπιά στο τηλεκοντρόλ για να τον σταματήσω.
Μετά από λίγο ξαναέστειλε πάλι εικόνα στο πανί κανονικά.
Δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός του οτι δε μηδενίζει το κοντέρ.
Έχετε καμιά ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το διορθώσουμε; (επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
Υποψιάζομαι οτι αν το αφήσω έτσι ίσως να έχω πρόβλημα όταν φτάσει ο προβολέας τις 2000 ώρες που δίνει ο κατασκευαστής (γιατί θα νομίζει οτι δεν αλλάχτηκε ποτέ η λάμπα) μήπως πάψει να λειτουργεί.
Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπά;ρχει θέμα και έτσι να μείνει δεν πειράζει.
Last edited: