Λάμπα Epson emp tw2000

D

Deleted member 35

Guest
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Άνοιξα το λογαριασμό για εμένα αλλά η πρώτη ερώτηση είναι για φίλο.

Έχει τον παραπάνω προβολέα και του κάηκε η λάμπα. Ψάχνεται και δεν μπορεί να βρει άκρη με τις τιμές. Έχει βρει την original στα 250+ εδώ Ελλάδα με το housing και στο ίντερνετ βρίσκει τρελές αποκλίσεις. Μια oem ξεκινά από τα 50€ στο eBay.

Βοηθάτε να βρούμε κάποια άκρη. Θέλει original λάμπα αλλά σε καλή τιμή. Δε λέω να τη βρούμε τσάμπα αλλά στην περιοχή των 150 με 200€

Αν υπάρχει πρόβλημα με το απευθείας post των links παρακαλώ να μου στείλετε pm.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
640
Στην αναζητηση σου θα βρεις τρια ειδη τις original, τις Oem και τις oem compatible .
Οι πρωτες εχουν κατσκευαστει απο το εργοστασιο για να πουλιουνται απο τον κατασκευαστη του προβολεα μαζι με το γνησιο housing ειναι η ιδια λαμπα που φορουσε αρχικα η συσκευη.
Οι δευτερες ειναι κατασκευασμενες απο το ιδιο εργοστασιο με τις original και εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα .
Διαφερουν μονο στο οτι δινονται με αντιγραφο του housing απο τριτο κατασκευαστη .
Οι oem compatible ειναι αντιγραφα της oem λαμπας που εχουν δημιουργηθει απο διαφορετικα εργοστασια (Κινα , Ταιβαν ) και οχι της philips ή της Osram ή της sylvania που ειναι συνηθως οι αρχικοι κατασκευαστες .

Εγω στην θεση σου θα εψαχνα για oem λαμπα

D

Deleted member 35

Guest
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ουσιαστικά η στάμπα κάνει τη διαφορά. Επώνυμα και καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.214
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79