Λίγη βοήθεια και την αγόρασα σήμερα

Reaction score
0
Η παλιά crt πείρε φωτιά :141:

όποτε έχουμε μείνει από TV και εγώ την βγάζω με season 7 Pokémon στον υπολογιστή

Επιλογή πρώτη μια οικονομική

Samsung LE32A436T LCD TV 32''

αλλά είδα μια Philips στην ιδία τιμή σε έναν φίλο και το λιγότερο δεν ενθουσιάστηκα αν είναι έτσι η lcd την κάτσαμε την βάρκα

Όχι καλά χρώματα μερικά τεχνουργήματα μερικές φορές εκεί με τα μαύρα δεν τα πήγαμε πολύ καλά δεν είχα και πολλά DVD να δω .
Όποτε αν είναι έτσι η φθηνές lcd και για να δω αρκετή βελτίωση να ανεβώ

Panasonic Viera TH-37PX8EA Plasma TV 37"
Panasonic Viera TH-42PX80EA Plasma TV 42"
Samsung LE32A656A1F LCD TV 32"

Όποτε αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά η αυτό που θα πάρω θα είναι μια μικρή βελτίωση και θα κλαίω τα ευροπουλα

Reaction score
1
Η γκάμα σου περιλαμβάνει μοντέλα από 32" έως 42". Αυτό σημαίνει ότι έχεις ευελιξία ως προς την απόσταση θέασης;

Προσωπικά θεωρώ τις 32" λίγες για τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα, ο γενικός μπούσουλας λέει πως αν η TV προορίζεται - κυρίως - για τηλεοπτικό πρόγραμμα και DVD, προτιμάς Plasma. Αν η TV προορίζεται - κυρίως - για προβολή υλικού υψηλής ευκρίνειας (BluRay, PS3, HTPC, κλπ), τότε LCD. Σημειωτέον πως και οι δύο τεχνολογίες απεικονίζουν τα πάντα. Απλά, αλλού είναι καλύτερη η μία και αλλού η άλλη.

Reaction score
1
Απάντηση: Λίγη βοήθεια και την αγόρασα σήμερα

42px80 ... τώρα πάω να πάρω τα ποσοστά μου από την πανασόνικ ....

Reaction score
0
Δηλαδή να δώσω τα παραπάνω εύρο θα δω σημαντική βελτίωση ?
Αν είναι ΝΑΙ τότε μας μένουν οι άλλες τρεις
Πιο από τις 2 πλάσμα είναι καλύτερη σε 5 in βλέπω μόνο 60 pixel αύξηση όποτε αν ο νέος επεξεργαστής εικόνας δεν προσφέρει κάτι παραπάνω η το πάνελ δεν είναι καλύτερο να μείνω στις 37 in που έχει αν παίζουν κάποιο ρολό Digital Comb Filter 3D. Real Black Drive System. Ultra resis
πως είναι καλύτερη από πλάσμα σε hd εκτός εάν εννοείς η πηγή είναι 1080 και στην πλάσμα θα τα βλέπω σαν 720 που αυτό δεν πολύ με ενδιαφέρει
με ενδιαφέρει χρώμα ,μαύρο, αντίθεση
η απόσταση θέασης είναι τα 2 μετρά αλλά μετακομίζω όποτε αυτό αλλάζει συνεχώς

Reaction score
164
Αν σε ενδιαφέρει χρώμα, μαύρο, αντίθεση θα είσαι ικανοποιημένος με την πλάσμα.
Η ανάλυση είναι αρκετή και για 37, και για 40". Πάρε όποια σε βολεύει από μέγεθος.

Reaction score
4.910
Πως καταφερες να την βάλεις φωτιά την CRT?
Χρειάζομαι οδηγίες γιατι η δική μου δεν λεει να χαλάσει με τίποτε! (Οχι άμεσα, αλλά προς το Πάσχα...)

Reaction score
0
ΑΜΑΝ πια με τις PLASMA...... βαρεθήκαμε.....

Τί έγινε ρε παιδιά , πολύ PLASMA βλέπω ....???!!!
Τόσα πολλά παράπονα έχετε από τις LCD ;
Δηλαδή κακώς βγήκαν - υπάρχουν οι LCD ??!!

Συνέχεια λέτε πως όποιος θέλει :

. τηλεοπτικό πρόγραμμα , κανάλια
. DVD
. Χρώμα
. Μαύρο χρώμα
. Αντίθεση

..... μονόδρομος η PLASMA τεχνολογία !!!!! :108:

Ήμαρτον... , δηλαδή οι LCD είναι μόνο για BluRay και HD ?????!!!!! :115:

Είστε σίγουροι πως έχετε δει τις LCD που κυκλοφορούν εδώ και κανά δυο χρόνια ???!!!??? :111:
Μήπως δεν γνωρίζετε πως κατά 98% τα πάντα είναι θέμα ρυθμίσεων ??!!

...συγνώμη αλλά πολύ τις αδικείτε τις LCD :122:

Reaction score
1
Δηλαδή εσύ είσαι ο προασπιστής των δικαιωμάτων τους :107:

Ησύχασε αγαπητέ, οι LCD είναι αναίσθητες και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να στεναχωρηθούν με την κατάφωρη αδικία μας! :125:

Reaction score
0
Εσείς δηλαδή παίρνετε ποσοστά από κάθε PLASMA που πωλείται στο Ελλάδα ?
Αυτό το νόημα βγαίνει !

Reaction score
164
Κακώς έβγαλες τέτοιο νόημα...
Οι τηλεοράσεις Plasma, όπως έχουμε πει πολλές φορές, έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και συγκεκριμένα μειονεκτήματα. Το ίδιο και οι LCD. Η κορυφαία τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι Plasma.
Τα έχουμε πει πολλές φορές, δεν υποστηρίζουμε κάτι, αν κάτι είναι καλύτερο, το λέμε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Άσχημα σου 'κατσε η επιταγούλα που πήρες προχθές;
Απο εκει ηταν?
Και εγω νομισα πως ηταν απο τον "Αρκτουρο" επειδη εχουμε τον
Unforgiven στο site...:137:

Υ.Γ Σορρυ για το off topic αλλα δεν αντεξα:126:

Reaction score
164
Ανδρέας, Νίκος, πρωινή αναφορά! :142:

Από την αρχαιολογική υπηρεσία ήταν η επιταγή, για τη συντήρηση των αρχαίων που έχουμε εδώ μέσα, Ανδρέα! :142:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να σοβαρευτούμε λίγο...

Επειδή και εγώ την έκαψα την lcd είμαι σε διαδικασία αγοράς νέας τηλεόρασης...

Είναι γνωστό ότι είμαι φανατικός LCD...

Όμως...

Τις τελευταίες 24 ώρες σκέφτομαι σοβαρά και τις πλάσμα...

Δύσκολη απόφαση...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.459
Απάντηση: Λίγη βοήθεια και την αγόρασα σήμερα

Βρε σταματήστε! Μου κόπηκε η ανάσα από τα γέλια.:142::142::142:

Πάντως φιλαράκι άμα διαβάσεις όλες τις συμβουλές

που δίνουν εδώ μέσα, όχι μόνο στις tv αλλά και στα άλλα προιόντα

ποτέ δεν σου λένε τι μάρκα να πάρεις.

Μόνο άμα τους πεις 2-3 μοντέλα,τότε σου λένε κάποιο,και αυτό με

τρόπο για να μην τους πούμε ότι τα 'παίρνουν' από την τάδε εταιρία

που μας πρότειναν.

Αν θες άκου μια συμβουλή σαν σχετικά καινούριος εδώ μέσα,όχι

ότι εγώ είμαι πολύ παλιός: Για να πεις μια τέτοια κατηγορία

πρέπει να έχεις διαβάσει πολλά θέματα για να την βγάλεις.

Κάτσε και διάβασε αρκετά θέματα που έχουν σχέση με αγορές

προιόντων, βγάλε συμπέρασμα και ξαναγράψε.

Άνθρωποι είμαστε,λάθη κάνουμε.

Πάντα φιλικά.

Reaction score
14
didimos_GR σορρυ είσαι φαουλ!!!

ΣΟΡΡΥ ξανά αλλά θα σου πρότεινα να διαβάσεις το παραπάνω μήνυμα του abcd είναι πολύ καλά διατυπωμένο.

Δεν εχουμε ουτε ερωτες ουτε κολλήματα ουτε γέρνει η βάρκα πρός κάπου.

Εχουμε απλά εμπειρα μάτια, εχουμε δεί ποοοοοοοολες τηλεοράσεις, εχουμε μερικοί εδω μέσα το ευτύχημα να γνωρίζουμε μαγαζάτορες που εχουν όλες (ΟΛΕΣ επαναλαμβάνω) τις τηλεορασεις και για εμένα προσωπικά αδελφικό φίλο τον διευθυντή ενός ΜEDIA MARKT και εχω την τιμή και τύχη να μπορώ πινοντας ενα καφεδάκι να περάσω όσες ώρες θέλω βλέποντας όλες τις τηλεοράσεις που κυκλοφορούν...!!!!

Αυτό απο μόνο του δεν είναι αρκετό να σε κάνει παντογνώστη και ουτε κανείς μας είπε τέτοιο πράγμα, αλλά σε κάνει να εχεις μια σφαιρική αποψη όλων των τεχνολογιών και όλων των δυνατοτητων της κάθε μάρκας και μοντέλου.

Αυτά που προανέφερα και σε συνδυασμόμε τα μάτια μας που εχουν γίνει trained, να μπορουν να διακρίνουν το καλό απο το καλύτερο και το τέλειο απο το πολυ καλό, μας βοηθάνε να μπορούμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές.

Εχθές είχαμε ενα σεσιον στο σπίτι μου με το γενικό (Ακρατό) και μιάς και του πέθανε η ΑΜΟΙ του σκέφτεται να αγοράσει μια LCD 47". Βλέποντας HD αλλά και τηλεοπτικό σήμα στην Panasonic 50PZ700 που εχω που δεν είναι 11ης γενιάς αλλά μιας πίσω... αρχισε να σκέφτεται σοβαρά την ιδέα της ΠΛΑΣΜΑ.

Γιατί? Γιατί απλά είδε κάποια ολόσωστη εικόνα. Με τέλεια χρωματική παλεττα. Με πολύ καλό κοντράστ που δεν εχει καμμία σχέση με τα 1 και 2 εκατομυρια που γράφουνε για εντυπωσιασμό όλοι οι κατασκευαστές LCD... γιατί είδε σωστό και τέλειο μάυρο και δεν είναι KURO η οθόνη μου!!! Φαντάσουν να εβλεπε KURO?

Για ξανασκέψου λίγο, για πήγαινε απο κανένα τηλεορασάδικο και βάλε κάτω να δείς εικόνα και απο τις 2 τεχνολογίες και ξαναέλα αφού διαβάσεις σε βάθος τι σου είπε σωστά ξανά ο abcd

Φιλικα πάντα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members