Λίγη βοήθεια παρακαλώ...

Reaction score
44
Καλημέρα σε όλους.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας ενοχλήσω και εγώ με ένα μικρό μου πρόβλημα.

Πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένας AudioNoteConqueror. Κατά την τοποθέτησή του μου ήταν αδύνατο να συνδέσω τα δίχαλα του καλωδίου των ηχείων μου που είναι τα standardCARDAS (1/4").
Ξέρει μήπως κάποιος αν οι AudioNote δέχονται τέτοια δίχαλα (και συνεπώς εγώ κάνω κάτι τραγικά λάθος) ή όχι;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας.

Reaction score
44
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση και ευχαριστώ για το μήνυμα σας.
Η φωτογραφία είναι αρκετά δύσκολη λόγω καμίας ενασχόλησής μου με το αντικείμενο, μπορείτε να βρείτε αρκετές όμως στο internet. Σε πρώτη πάντως επίσκεψη φίλου με κατάλληλο εξοπλισμό θα φροντίσω να βγάλω καναδυό.
Μετά από αρκετές προσπάθειες αυτό που διαπίστωσα είναι πως τα 4mm δίχαλα μπορούν να μπουν μόνο στη μέση του τερματικού των ηχείων και με φορά παράλληλη στην οπή. Ακόμα και τότε δεν τερματίζουν κατά το σφίξιμο πάνω στο σώμα του τερματικού αλλά σταθεροποιούνται κάπου στη μέση του άξονα του, λόγω πίεσης από το σφήνωμα του δίχαλου (σε καμία περίπτωση δεν θα το έλεγα «σταθερή σύνδεση»)
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, τα αρνητικά τερματικά (μαύρα) εμποδίζονται δεξιά από τα RCA των εισόδων και αριστερά από τα θετικά τερματικά (κόκκινα) και δεν αφήνουν τις διχάλες να περάσουν.
Μετά από όλα αυτά έχω ήδη ζητήσει προσφορά για επανατερματισμό των καλωδίων με bananas και περιμένω.
Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.

Reaction score
29.725
Συμφωνώ. Καλύτερα μπανάνες, δλδ τα μακριά βύσματα που μπαίνουν μέσα στα θυληκά του ενισχυτή.
Είναι πιο αφαλές και πιο σωστό ....

Reaction score
56
Για να μην προβεις σε αλλαγη τερματικων βαλε τα καλωδια στην επανω σειρα με τις διχαλες προς τα κατω ,και στην κατω σειρα με τις διχαλες προς τα πανω...δηλ. οι διχαλες να ειναι αντικρυστα ,η μια να βλεπει το ανοικτο της αλλης...ετσι νομιζω...

Καλύτερα μπανάνες. Λόγω στενότητας χώρου...

Καλύτερα μπανάνες. Λόγω στενότητας χώρου...

Reaction score
44
Σας ευχαριστω πολυ ολους.
Ηδη εγραψα στην cardas και περιμενω το rma για να τα στειλω για retermination

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON