Λίστα με τηλέφωνα από εταιρίας προώθησης προϊόντων

Reaction score
2.482
Καλημερα.

Πριν από λίγο έκλεισα για ν-ιοστη φορά το τηλέφωνο σε κάποιον που μου υπόσχετο έκπτωση στο κινητό μου, κλπ. Πάντα λέω πώς είμαι εγγεγραμένος στο Μητρώο 11 και πάντα ζητανε συγγνώμη πως δεν θα επαναληφθεί, κλπ, κλπ.

Έλεγα λοιπον να φτιαξουμε μια database με τέτοια τηλέφωνα, ωστε να μπαίνουν στην block list, να μην μας πρήζουν τα @@, διότι το Μητρώο 11 το έχουν εντελώς γραμμένο οι εταιρίες.

Εδω στην Cyta που είμαι, με έπαιρναν για μια βδομαδα σχεδον καθε μέρα και και καθε φορα να λέω πως είμαι συνδρομητής.

Η σκέψη μου είναι να υπάρξει μια ανανεωσιμη λίστα με τηλέφωνα. Απλα πριν ποστάρω νουμερο, να ρωτήσω αν μπορώ ή όχι.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, με τη Vodafone όμως.

Συνδρομητής και κινητό και σταθερό και μια φορά το μήνα τουλάχιστο να με πάρουν να μου προτείνουν να μειώσω τους λογαριασμούς μου.

Όταν δε, τολμήσεις να τους πεις τα αυτονόητα πως είμαι συνδρομητής δηλαδή, τα ακούω κιόλας, λέγοντάς μου ότι δεν γνωρίζουν τους αριθμούς που καλούν σε τι αντιστοιχούν.

Reaction score
4.909
Εχουν και πλάκα όμως, εγώ που πληρώνω 5 ευρώ τον μήνα σε καρτοκινητό vodafone Cu (300 λεπτά προς όλους και 200 προς βόνταφον + μεταφορά όσων δεν ξόδεψα ανανεώνοντας στις 29 μέρες αντί τις 30) τους λεω αν έχουν κατι καλύτερο σε 3 ευρώ τον μήνα και...συνήθως μου κλείνουν το τηλέφωνο!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.893
Έχω καμμια 80ρια τέτοια στην blacklist μου.

Ευχαρίστως να τα ποστάρω αλλα πως; (Βαριέμαι ενα ενα)

Με screen shot ισως;

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.893
Εντάξει κύριοι, να τα βάλω σιγά σιγά, αν δει όμως κανεις τον αριθμό του μέσα σε αυτα μην παρεξηγηθεί :)

Reaction score
20.867
Η Wind μας τα έχει κάνει... νααα... με το συμπάθειο! Κάθε ημέρα, ή μέρα παρά μέρα, ντρριν, προσφορά για φθηνότερο τηλέφωνο!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Η Wind μας τα έχει κάνει... νααα... με το συμπάθειο! Κάθε ημέρα, ή μέρα παρά μέρα, ντρριν, προσφορά για φθηνότερο τηλέφωνο!
Mε κάρτα ή συμβόλαιο το έχεις;

Reaction score
20.867
Στο σταθερό λέω (ΟΤΕ + σύνδεση vdsl). Στο κινητό έχω ελάχιστες ενοχλήσεις, είναι καρτοκινητό cosmote, μία δύο περιπτώσεις θυμάμαι μόνο, όπως αυτή που λέει ο Voreios πάνω, με αντίστοιχη κατάληξη όταν άκουσαν την μηνιαία κατανάλωση! :D

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.893
Αν εχει κάποιος iPhone μου στέλνει τον αριθμό του με πμ και του στέλνω το contact card έτοιμο. Για να μην ταλαιπωρούμαστε.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.893
image.jpeg

Κινητά, ασφαλιστές (σορρυ σε όσους κάνουν την δουλεια αυτη αλλα με παίρνουν για ραντεβού καθε μέρα), τηλεφωνικές, συνδρομητικές κτλ.

Ισως και κανένας άσχετος ανεπιθύμητος που δεν θυμάμαι ....

Reaction score
25.532
μια περιοδο με παιρνανε απο την cyta καπου 50 φορες σε μια εβδομαδα κινητο/κινητο/σπιτι.

την τελευταια φορα παιρνει μια κοπελια ,
-γεια σας ονομαζομαι μαιρη παπαδοπουλου και σας καλω απο τη cyta ...
- γεια σας, μαιρη παπαδοπουλου ειπατε;
-ναι
- μαστα η κληση καταγραφεται;
- ναι βεβαιαως για εκπαιδευτι...
- ενταξει πολυ καλα , σημειωστε λοιπον 3 νουμερα (κινητο κινητο και σπιτι) και βαλτε μια σημειωση στο συστημα σας οτι αν τολμησει να ξανακαλεσει οποιοσδηποτε απο την εταιρια σας εγω θα ερθω , θα βρω που μενετε και θα σας καψω σπιτι μηχανακι και αυτοκινητο ,
-...;;;;;
- ενταξει το σημειωσατε;
- <τουτουυυυ>

ειλικρυνα , εχουν περασει καπου 3 χρονια , δεν ξαναπηρανε ποτε απο τη cyta εκτοτε.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.946
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm