Λαμπάτος Ολοκληρωμένος EL84 (Xindak MT-1, Full Class A, 12,5W@8Ω

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.574
Πωλείται λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής με 4 λυχνίες EL84 (δύο ανά κανάλι)
Μοντέλο : (Xindak MT-1, Full Class A, 12,5W@8Ω Stereo.
Κατάλληλος για ηχεία ευαισθησίας >=90dB και για χαμηλές έως μέτριες εντάσεις.
Ολόκληρη η ισχύς του ενισχυτή καταναλώνεται σε καθαρή τάξη Α.

Τιμή : 600€
Σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιος , ηλικίας 7 ετών με ελάχιστη χρήση ,το πολύ να έχει παίξει 200 ώρες.

Το παρακάτω review το βρήκα στο διαδίκτυο και νομίζω ότι θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα αλλά και τους περιορισμούς χρήσης του συγκεκριμένου ενισχυτή.

http://www.stereomojo.com/XINDAK MT...EW.htm/XINDAKMT1INTEGRATEDAMPLIFIERREVIEW.htm

Reaction score
57
παρακαλω παρτε με στο 6972559311,αν ενδιαφερεστε για ανταλλαγη με τον ολοκληρωμενο musical fidelity a1X,2X26W,καθαρη ταξη Α σε αψογη κατασταση.Ευχαριστω.

Reaction score
3.574
Ευχαριστώ για την πρόταση ανταλλαγής, αλλά επειδή έχω αρκετά μηχανήματα, στόχος μου είναι να δοθεί ο ενισχυτής χωρίς ανταλλαγή. Είναι τόσο καλός και ζεστός από ηχητικής πλευράς ο συγκεκριμένος ολοκληρωμένος ενισχυτής -λόγω πραγματικής λειτουργίας σε καθαρή τάξης Α- , που ώρες-ώρες είμαι στο παραπέντε να αποσύρω την αγγελία.

Reaction score
3.574
Η αγγελία παγωνει μέχρις αορίστου. Εχει δοθεί σε συγγενή για ακρόαση απο τα Χριστούγεννα και ακομα δεν εχει επιστραφεί.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η αγγελία για τον ενισχυτή επανέρχεται, στην τιμή των 600€, ωστόσο θα δοθεί ως δώρο και μία ολοκαίνουργια ματσαρισμένη τετράδα λυχνιών EL84 της Electro-harmonics, αξίας 60€ περίπου.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.574
H αγγελία ισχύει , ο ενσχυτής δίδεται στα 550€ με μια τετράδα λυχνιών EL84 κινεζικής προέλευσης και δύο 6F2 Valvo (pentode) που χρησιμοποιούνται στα πρώτα στάδια.

Μια διόφθωση:
Οι κινεζικες λυχνίες 6F2 είναι διπλές, αφού περιλαμβανουν ένα τριδικό σκέλος και ένα πεντοδικό (triode-pentode) και είναι αντίστοιχες με τις ευρωπαϊκές ECF82 και με τις αμερικανικές 6U8.
Οι προσφερόμενες με τον ενισχυτή λυχνίες Valvo είναι τύπου ECF82.

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988