23 Φεβρουαρίου 2013 #1 elias65 Μηνύματα 117 Reaction score 19 Μήπως ξέρει κάποιος ποιές λάμπες πάιρνει ο πιό κάτω ενισχυτής και τι προελέυσεως είναι;; (μάρκα; βατ;.)
Μήπως ξέρει κάποιος ποιές λάμπες πάιρνει ο πιό κάτω ενισχυτής και τι προελέυσεως είναι;; (μάρκα; βατ;.)
23 Φεβρουαρίου 2013 #3 A artvoice Μηνύματα 1.908 Reaction score 1.659 Re: Απάντηση: Λαμπάτος.. ξέρει κάποιος;;; Καλημέρα! Είναι μάρκας JOHN'S HOME και παίρνει λάμπες MOUGAPHOUNKEN αυτές με τα χρυσά ποδαράκια! Πάντως πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι έκανες πολύ καλή αγορά, τον σκεφτόμουν και εγώ αλλά έχω ήδη λαμπάτους. Θα την βρεις σίγουρα την άκρη. Καλή επιτυχία!
Re: Απάντηση: Λαμπάτος.. ξέρει κάποιος;;; Καλημέρα! Είναι μάρκας JOHN'S HOME και παίρνει λάμπες MOUGAPHOUNKEN αυτές με τα χρυσά ποδαράκια! Πάντως πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι έκανες πολύ καλή αγορά, τον σκεφτόμουν και εγώ αλλά έχω ήδη λαμπάτους. Θα την βρεις σίγουρα την άκρη. Καλή επιτυχία!
23 Φεβρουαρίου 2013 #4 elias65 Μηνύματα 117 Reaction score 19 Απάντηση: Λαμπάτος.. ξέρει κάποιος;;; Χαχαχα!! πάντως φαίνετε κάλή κατασκευή και με καλά υλικά απο κάτω! Είδομεν!
Απάντηση: Λαμπάτος.. ξέρει κάποιος;;; Χαχαχα!! πάντως φαίνετε κάλή κατασκευή και με καλά υλικά απο κάτω! Είδομεν!