Λαμπα για nec LT75Z

Reaction score
4
Eνας φιλος μου εχει εναν προβολεα τον [FONT=&quot]nec LT75Z
και ψαχνει λαμπα.
Ξερουμε ποσο κοστιζει η επειδη ειναι παλιο μοντελο δεν θα βρει?

Ανδρεα εχεις υποψη σου τιποτα?

[/FONT]

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eνας φιλος μου εχει εναν προβολεα τον [FONT=&quot]nec LT75Z [/FONT]
[FONT=&quot]και ψαχνει λαμπα. [/FONT]
[FONT=&quot]Ξερουμε ποσο κοστιζει η επειδη ειναι παλιο μοντελο δεν θα βρει?[/FONT]

[FONT=&quot]Ανδρεα εχεις υποψη σου τιποτα? [/FONT]

Απαντω διχως να ψαξω στο internet οπου ειμαι σιγουρος πως ο φιλος σου θα βρει καλυτερες τιμες.
Επειδη ειχα τον συγκεκριμενο προβολεα, θα ελεγα στον φιλο σου να κανει την καρδια του πετρα και να τον πεταξει απο το πρωτο παραθυρο που θα βρει καθως η τιμη της λαμπας του-εαν θυμαμαι καλα-ξεπερνα τα 500€, στην Ελλαδα τουλαχιστον.
Ας βαλει αλλα τοσα και θα αποκτησει κατι τελευταιας τεχνολογιας και οχι εναν βιντεοπροβολεα 4-5 ετων ηδη...

Reaction score
4
Θα τον ειχε πεταξει ηδη αλλα δεν μπορει να παρει καινουριο...
Φιλε Αλεξη ξεζουμισε και τις 300 ωριτσες που σου μενουν και μετα πετα το απο το παραθυρο οπως λεει και ο Ανδρεας.
Αν βρεις στο ιντερνετ λαμπα με 200 ευρω αξιζει να τον κρατησεις αν και δεν νομιζω να βρεθει λαμπα τοσο φθηνα.

(διαβαζει το thread τωρα και κλαιει!) χι χι χι .......

Ευχαριστουμε Ανδρεα για την αμεση απαντηση! :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πρεπει ακομα να συμπληρωσω πως ο LT75Z ειναι ο μοναδικος προβολεας DLP που ειδα rainbow ποτε.
Αυτος ηταν αλλως τε και ο λογος που τον πηρα σπιτι.
Για να κανω το περιφημο πειραμα του κατα ποσο καποιος που βλεπει περιστασιακα rainbow συνεχιζει να το βλεπει μετα απο συνεχη θεαση μιας εβδομαδας τουλαχιστον...
Για λογους αναφορας πρεπει να πω(για ακομα μια φορα)πως μετα απο 3 ημερες με τον LT75Z δεν ξαναειδα rainbow ποτε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio