Λαμπα τυπου TS-CL110E

Reaction score
0
Γεια χαρα. Εχω την JVC 56ZR7U η οποια ειναι τεχνολογιας D-ILA. Δυστηχως η τηλεοραση μετα απο ενα μηνυμα προβληματος, πως η λαμπα χρειαζεται αλλαγη, εκλεισε και δεν ανοιγει. Συμφωνα με τις οδηγιες και την ενδειξη προβληματος που εμφανιζε, χρειαζεται η λαμπα αλλαγη.
Ρωτησα στο τωρινο service της JVC (Astra Service) και μου ειπαν πως θα κοστισει 400€ με ενα εργασιμο μηνα περιπου παραμονης της τηλεορασης σε αυτους.
Γνωριζει καποιος εαν και που μπορω να βρω την παραπανω λαμπα ωστε να την εγκαταστησω μονος μου; Συμφωνα με τις οδηγιες ειναι κατι που μπορω να κανω εγω ο ιδιος και δεν χρειαζεται εξειδικευμενο ατομο απο τη JVC.
Σας ευχαριστω πολυ!

Reaction score
12
Απάντηση: Λαμπα τυπου TS-CL110E

Γιατί δεν την παίρνεις από την Astra;

Reaction score
0
Γεια χαρα.
Σε επικοινωνια μου με την Astra Service, μου ειχαν πει πως θα επρεπε να μεινει η τηλεοραση εκει. Δεν μου απαντησαν για το κατα ποσο μπορουσα να την αγορασω και να την βαλω εγω.. Κατι που ειναι εφικτο και νομιμο για εμενα.
Ακομα, εχω διαβασει αρκετα περιεργα για την astra service, δεν θα ηθελα να βρεθω προ εκπληξεως.. Πχ να πουλανε refurbished λαμπες ως καινουργιες.

Reaction score
12

Αν τους ζητήσεις να την αγοράσεις θα σου δώσουν.
Είχα ενδιαφερθεί κι εγώ να αγοράσω λάμπα για τον προβολέα μου (JVC) και μου είπαν θα μπορούσαν να μου τη στείλουν.
Για το αν είναι γνήσια ή όχι δεν το ξέρω.

Reaction score
51

Αν τους ζητήσεις να την αγοράσεις θα σου δώσουν.
Είχα ενδιαφερθεί κι εγώ να αγοράσω λάμπα για τον προβολέα μου (JVC) και μου είπαν θα μπορούσαν να μου τη στείλουν.
Για το αν είναι γνήσια ή όχι δεν το ξέρω.
Ποιον προβολέα έχεις thomas?
και πόσο κοστίζει η λάμπα? (πληροφοριακά ρωτάω για να μάθω τιμές διαφόρων προβολέων)

edit: έχεις απάντηση... :126:

Reaction score
0
Ηρθα σε επικοινωνια με την Astra service. Πλεον δεν υπαρχει η λαμπα, αλλα και ουτε γνωριζουν ποτε θα ερθει καθως και την νεα τιμη της.
Μιας και η υπευθυνη που μιλησα απο την Astra service βαριοταν να μου δωσει πληροφοριες για το τι μπορω να κανω η αν μπορω να την βρω απο καποιο συνεργατη τους και να με εξυπηρετησει, αγορασα την λαμπα καινουργια προς 185€ απο το ebay.
Φιλικη συμβουλη προς τους υπολοιπους. Μακρυα απο JVC και Astra service :)

Reaction score
12

Ποιον προβολέα έχεις thomas?
και πόσο κοστίζει η λάμπα? (πληροφοριακά ρωτάω για να μάθω τιμές διαφόρων προβολέων)

edit: έχεις απάντηση... :126:
Μόλις είδα την ερώτησή σου.

Έχω τον HD1.
Είχα ρωτήσει πριν από τα Χριστούγεννα και μου είπαν οτι θα μου τη στείλουν άμεσα με κούριερ στην τιμή των 270 ή 280€.
Το ανέβαλα όμως γιατί ο προβολέας μου είχε πολύ λίγες ώρες κάπου στις 300.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ