- Reaction score
- 15.469
Αφου αναλωσα τις sovtek 6922 που του φορεσα για αναβαθμιση (η οποια δουλεψε) καποια χρονια πριν,επεστρεψα στις "μητρικες" του philips.Με ποιες θα μπορουσα να τις αντικαταστησω ?
φιλε leonis εγω το εχω αναμεσα σε ενα hk HD 970 και εναν audiolab 8000A που χρησιμοποιω σαν προ, το αποτελεσμα ειναι ενας ηχος πιο ζεστος -αναγλυφος,πλατυτερη στερεοφωνικη εικονα και με περισσοτερα "επιπεδα" οσο αφορα το βαθος της σκηνης που δημιουργειται ,καμμια φορα σε ορισμενα κομματια βγαινουν και ηχοι απο τα ηχεια που μοιαζουν hi-end (τολμω να πω)....αυτα δεν συμβαινουν χωρις το βαρελακι...ενας φιλος που επισης το χρησιμοποιει με καλα αποτελεσματα εχει κι αυτος ενα marantz το 67se με εναν alchemist...για το δικο σου δε γνωριζω....Oldy θα με ενδιέφερε να μου πεις για το πως ακούγεται το x -10D και που το έχεις συνδέσει, μιας και με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του.
Εγώ σκέφτομαι να το συνδέσω μεταξύ marantz cd 5003 και ενισχυτή. Θα ακούσω διαφορά;
ναι ,ειχα διαβασει και το θεμα σου παλιοτερα ...ενα θεμα ειναι ποιος θα το αναλαβει ( αν κι ο rock-grotto λεει πως κι ενας ασχετος μπορει να το καταφερει -ισχυει ? ) .....και το αλλο θεμα τα 120 ευρο (αμα ειναι, θα παω για το κιτ με τις λαμπες) που απαιτει το ολο ενχειρημα....Καλησπερα
Περα απο λαμπες μπορεις να κανεις και την αναβαθμιση που εκανα εγω στο δικο μου. http://www.rock-grotto.co.uk/x-10dupgrade.html πολυ καλη αναβθμιση και τρελη βελτιωση.
Θα σου πρότεινα ως πολύ καλή λύση τις 6N23P EV ή 6Η23Π ΕΒ. Είναι Σοβιετικές και κατόπιν συγκρίσεων καλύτερες και από παλιές Siemens ή Philips. Αν σε ενδιαφέρει έχω ταιριαγμένες/μετρημένες με το στρατιωτικό AVO MKIV characteristic meter. Έχω αρκετές, μου περισσεύουν, τις πήρα για αντικατάσταση των Philips SQ ECC188 στο λαμπάτο μπομπινόφωνο Studer C-37.Αφου αναλωσα τις sovtek 6922 που του φορεσα για αναβαθμιση (η οποια δουλεψε) καποια χρονια πριν,επεστρεψα στις "μητρικες" του philips.Με ποιες θα μπορουσα να τις αντικαταστησω ?
Ευχαριστω για την προταση σας , θα μπορουσατε να μου πειτε και μια τιμη η' εδω η' με π.μ. για να ξερω για τι κοστος μιλαμε ?Θα σου πρότεινα ως πολύ καλή λύση τις 6N23P EV ή 6Η23Π ΕΒ. Είναι Σοβιετικές και κατόπιν συγκρίσεων καλύτερες και από παλιές Siemens ή Philips. Αν σε ενδιαφέρει έχω ταιριαγμένες/μετρημένες με το στρατιωτικό AVO MKIV characteristic meter. Έχω αρκετές, μου περισσεύουν, τις πήρα για αντικατάσταση των Philips SQ ECC188 στο λαμπάτο μπομπινόφωνο Studer C-37.
Οι 6922 δεν είναι οι ec88;( γιατί στο σύνδεσμο βγαίνουν οι 81)Εγώ θα έπαιρνα φρέσκιες JJ, κι ας είναι φθηνές.
6922 = ECC88 = E88CC = 6H23Π ...Οι 6922 δεν είναι οι ec88;( γιατί στο σύνδεσμο βγαίνουν οι 81)
Πιθανόν να έκανα λάθος εγώ, δεν ξέρω. Πάντως, η σωστή είναι η 6922 και οι αντίστοιχες.Οι 6922 δεν είναι οι ec88;( γιατί στο σύνδεσμο βγαίνουν οι 81)