Λειψή συσκευασία

Reaction score
3
Και για να μην απορείτε τι έπαθε πάλι τούτος, εξηγώ αμέσως.
Ήθελα να πάρω ένα κινητό δώρο για τα γενέθλιά μου χτες, και πήγα στη Βερανζέρου (Alpha Cοpy) και είπα στο αφεντικό ότι θέλω ένα 5800 γνήσιο και πράγματι προσπάθησε να μου βρει γιατί δεν είχε.
Τελικά, βρήκε από κάποιο κατάστημα Vodafone (στην Γ΄Σεπτεμβρίου) όπως μου είπε.
Πήγε το έφερε (δεν πρόσεξα αν ήταν ανοιγμένο ή όχι), και το πήρα.
Επίσης δεν πρόσεξα ότι στην πλάτη της συσκευασίας, (όπως το ανοίγουμε, όχι από κάτω), είχε ετικέτα που έλεγε τι περιλαμβάνει η συσκευασία.
Στο σπίτι όταν πήγα είδα την ετικέτα και με βάση τα αναγραφόμενα σε αυτή εξαρτήματα, διαπίστωσα ότι έλειπαν 2:
το καλώδιο TV-OUT
και η επιτραπέζια βάση στήριξης.
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στη Βερανζέρου και μου είπε το αφεντικό ότι δεν υπάχουν πια όλα μέσα.
Και μάλιστα μου είπε να πάρω τη Vodafone στο 13830.
Πράγματι κάλεσα και αφού περίμενα την πρώτη φορά 12 λεπτά την κα Κακαβά, έκλεισε η γραμμή και ξαναπήρα.
Μίλησα με τον κο Χατζημανόλη, ο οποίος μου είπε είτε να πάω από το κατάστημα που το πήρα και να ζητήσω να μου δώσουν τα 2 εξαρτήματα, είτε να πάρω το απόγευμα 3-5 πάλι στο 13830.
Μιας και ξέρω την απάντηση από Βερανζέρου, προτίμησα να περιμένω το απόγευμα.

Τι μπορώ να κάνω;
Εγώ πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένοι να έχουν στο κουτί τα αναγραφόμενα εξαρτήματα.

Σημ. Για όσους θυμούνται, είχα πρόβλημα με την μπαταρία που είχα πάρει από ΓΕΡΜΑΝΟ και με είχαν εκυπηρετήσει από Βερανζέρου.
Γι αυτό και το πήρα από κει.

Reaction score
1
Απάντηση: Λειψή συσκευασία

H συσκευή και τα υπόλοιπα εξαρτήματα σε τι κατάσταση είναι?
Να ξέρουμε αν είναι βιτρίνας, από επιστροφή κλπ

Reaction score
4

Στο 5800 συμβαίνουν πολλά κουφά κατα καιρούς.
Επιτραπέζια βάση πάντως σε όσα έχω δει δεν έχει σε κανένα (εχουν 3 ατομα απο την δουλειά, ο αδελφός μου και η φίλη μου) ενώ σε αυτό του αδελφού μου είχε θήκη μεταφοράς, ενώ σε αυτά των συναδέλφων και της φίλης μου δεν υπήρχε θήκη.

Ολα ήταν σφραγισμένα όταν τα πήραμε οπότε υποθέτω ότι το πλιάτσικο πρέπει να έχει γίνει απο την παραγωγή ή την συσκευασία....

Reaction score
51

Στο δικό μου 5800 (που αγόρασα την 1η μέρα της κυκλοφορίας του) είχα και καλώδιο TV out και δεύτερη γραφίδα και θήκη και βάση επιτραπέζια (δεν είμαι 100% σίγουρος για την βάση, αλλά κατά 90%. Θα κοιτάξω και θα ενημερώσω)

Reaction score
3

Καινούργια φαίνονται.
Ειδικά το τηλέφωνο είναι απείραχτο.

Reaction score
3

Η ουσία είναι ότι πρέπει να έχει ότι γράφει στη συσκευασία,
αν τα αλλάζουν να διορθώνουν και τα αναγραφόμενα.

Reaction score
28.394
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΗ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ (ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ) ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ.

Reaction score
1

Mίλησα με τον αδελφό μου που δουλεύει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πληροφορικής κλπ.

Στο δικό του 5800 που το πήρε όταν πρωτοκυκλοφόρησε η συσκευασία περιελάμβανε φορτιστή, καλώδιο USB, CD-ROM, πενάκι και θήκη.
Σε αυτά που πουλάνε τώρα, ισχύει ακριβώς το ίδιο. Χωρίς επιτραπέζια βάση ή κάτι παραπάνω.
Πιστεύει μήπως η συσκευή είναι παραεισαγωγής αλλά σε κανονικό κουτί της Nokia.
Δες αν πέρα από την ταινία ασφαλείας (εκεί που ανοίγει το κουτί), υπάρχει άλλη επιπλέον ή λευκό sticker.
Πήγαινε σε μια άλλη Alpha Copy και πες τους να ελέγξουν το ΙΜΕΙ.

Reaction score
3

Χτες το μεσημέρι, μίλησα με τη Vodafone τηλεφωνικά (κα Σαρακηνού Άλκηστη) και μου είπε ότι η Vodafone αυτή τη στιγμή δίνει το 5800 με τα αξεσουάρ που περιείχε και το δικό μου. Και μάλιστα μου τα ανέφερε ένα-ένα.
Άλλη επιπλέον ταινία ασφαλείας δεν υπήρχε, για το λευκό sticker δεν ξέρω θα το δω σπίτι, αν και δεν νομίζω.

Reaction score
1

για το λευκό sticker δεν ξέρω θα το δω σπίτι, αν και δεν νομίζω.
Μπα θα το καταλάβαινες γιατί το sticker θα έμπαινε πάνω από την ταινία για μην φαίνεται ότι είναι κομμένη.

Reaction score
1

Όποτε εστιάζεσαι στο κατάστημα πλέον. Όταν παραλάβουν άλλα, ας ανοίξουν ένα να σου πουν.

Reaction score
51

Στο δικό του 5800 που το πήρε όταν πρωτοκυκλοφόρησε η συσκευασία περιελάμβανε φορτιστή, καλώδιο USB, CD-ROM, πενάκι και θήκη.

Εγώ είχα πάρει το δικό μου 5800 την 1η μέρα κυκλοφορίας (κυριολεκτώ) από κατάστημα της Vodafone.
Είναι χαρακτηριστικό πως το 5800 είχε κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες πρώτα σε καταστήματα της Vodafone και μετά στην Alpha Copy. Μάλιστα για να είμαι σίγουρος, είχα πάρει το σφραγισμένο κουτί και πριν καν το ανοίξω πήγα στην Alpha Copy Πάτρας για επιβεβαίωση αν είναι κανονικής εισαγωγής ή παραεισαγωγής. Οι κοπέλες στην Alpha Copy με ρώτησαν χαρακτηριστικά που το είχα βρει γιατί ακόμα δεν το είχαν παραλάβει!!!

Στην συσκευασία της συσκευής υπήρχαν τα εξής:
  • φορτιστής ταξιδίου
  • καλώδιο usb-->usb micro typeB
  • δεύτερη γραφίδα
  • τριγωνική γραφίδα (σαν πένα κιθάρας) με το ίδιο χρώμα του πλαισίου (σε εμένα μπλε, στα κόκκινα κόκκινη και στα γκρι....γκρι) και κορδονάκι που δένεται στην συσκευή
  • βάση στήριξης γραφείου
  • καλώδιο TV-out
  • πλαστική θήκη
  • ενσύρματο Hands Free
  • CD-Rom εγκατάστασης PC Suite & OVI
  • κάρτα μνήμης microSD (SDHC 8GB)
  • μπαταρία BL-5J 1320mA
  • μετατροπέα βύσματος φορτιστών (από το χοντρό βύσμα στο ψιλό που έχει το 5800, για χρήση παλιότερων φορτιστών Nokia)
  • εγχειρίδιο χρήσης
  • εγχειρίδιο γρήγορης έναρξης
Εγώ το αγόρασα 14/01/09.
Μπορείτε να επιβεβαιώσετε πως ήταν η 1η μέρα κυκλοφορίας (το τονίζω γιατί μπορεί να πιστεύετε πως η 1η φουρνιά είχε άλλα παρελκόμενα στην συσκευασία)

Μπορώ να σας βεβαιώσω με σιγουριά (100%) για ακόμα δύο συσκευές μαθητών μου:

Η μία αγοράστηκε 2 μήνες μετά την δική μου (Μάρτιο 2009), χρώματος γκρι, και είχε τα ίδια ακριβώς παρελκόμενα.

Η δεύτερη αγοράστηκε αγοράστηκε 3 μήνες μετά την δική μου (Απρίλιο), χρώματος κόκκινου και επίσης με όλα τα παρελκόμενα.

Την γκρι την είχε αγοράσει από το Πλαίσιο και την κόκκινη από την wind.

Έχουμε λοιπόν:
διαφορετικές ημερομηνίες
διαφορετικά χρώματα
διαφορετικά καταστήματα

αλλά πάντα τα ίδια παρελκόμενα στη συσκευασία!

Κωνσταντίνε, όπως ανοίγεις την συσκευασία, εμπρός δεξιά, έχει ένα λευκό αυτοκόλλητο που γράφει Nokia (σε ασημί ελλειψοειδούς σχήματος φόντο) και SEALED (με ασημί χρώμα)
Και βεβαίως δεν πρέπει να είναι παραβιασμένη.
Ήταν έτσι η δική σου?

Reaction score
3

Έχει αυτοκόλλητο που γράφει Nokia, το φόντο και το SEALED δεν το θυμάμαι, θα πρέπει να το δω.
Για παραβιασμένη, δεν είναι.
Αλλά έτσι κι αλλιώς, αφού τώρα η Vodafone το δίνει με τα αξεσουάρ που είχε και σε μένα, τι μπορώ να κάνω;
Άντε να βρω άκρη αν πράγματι "αφαιρέθηκαν" από την Vodafone (απο κει που το πήρε το αφεντικό της Βερανζέρου) ή κάποιος τα πήρε.
Καμιά ιδέα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus