Λευκό φως εντός κάδρου εικόνας σε προβολέα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.963
Πριν λίγο ήρθε φιλαράκι στο σπίτι με έναν optoma 141x με 7 ώρες προβολής για να κάνουμε ένα συγκριτικό με τον δικό μου(optoma 131xe) που πλέον διανύει αισίως τις 5000 ώρες απροβλημάτιστα(χτύπα ξύλο)

αν εξαιρέσω την αισθητή διαφορά στην φωτεινότητα που για την απόσταση που τον έχω(<2.5μ) θα ήτο κουραστική,
το σύστημα αερόψυξης που έχει άλλη φορά(για μένα καλύτερη και με ένα κλικ λιγότερο θόρυβο,πιο μπασάτο ανεμιστηράκι,άλλη φτερωτή?λιγότερες στροφές?ποιος ξέρει?) και το πάνελ της καλωδίωσης στα πλάγια αντί για πίσω που είναι πολύ πιο πρακτικό!!

οι διαφορές δεν ήταν ουσιώδεις,μη σας πω ότι για τα δεδομένα της απόστασης του χώρου μου θεωρώ ότι η λάμπα μου τώρα είναι στρωμένη για ξεκούραστη θέαση;)

παρατηρήσαμε όμως ένα λευκό φως να ξεπροβάλει εντός της εικόνας.Δεν ήταν από κανένα σημείο του σασί,ήταν μέσα από τον χώρο του φακού,της λάμπας δηλαδή.

Μπορεί να διορθωθεί?Θα διορθωθεί μετά από κάποιες ώρες? ή είναι κατασκευαστικό λάθος?:idk:

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.963
ξέρεις από που προέρχεται αυτό?θεωρείται ελάττωμα κατασκευής των dlp για να καλυφθεί από εγγύηση?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS