- Reaction score
- 118
Καλησπέρα. Ευχαριστώ κάποιον σολ φα μι ρε η α μπε σε δεν ξέρω πως τον λένε,ανώνυμος με λίγα λόγια, που με έκανε νταντά διότι έκανα το εξής. Κάποια λούγκρα έβρισε τον θρησκευτικό μοναχό της ορθοδοξίας Παϊσιο λέγοντας για παστίτσια και άλλες σαχλαμάρες του επιπέδου "λούγκρας". Εγώ λοιπόν μιας και είδα καλοθελητή εδω μέσα να ασπάζεται τέτοιους υψηλής ποιότητας σχολιασμούς και το κοτσάρισε σε υπογραφή, είπα να λοιδορήσω εγώ την φράση του και αντί για paisio(ωραία Ελληνικά ε
έγραψα poustritsio. Ε φυσικά τον Παϊσιο χαιρόμαστε να τον βρίζει ο κάθε κεφτές. Μόλις όμως έγραψα στο επίπεδο του κεφτέ, ο κεφτές διαμαρτυρήθηκε και ο... "κάποιος" (ίσως αυτόκλητα)μου είπε...."μην λες κακά λόγια θα λες οτι θέλουμε εμείς".
Επειδή ουδέν κρυπτόν υπο του ήλιου(εγώ, όχι αυτοί) σας το δημοσιοποιώ όχι για να βρώ κάποιο δίκιο φυσικά μιας και το δίκιο μου δεν θα το ζητήσω απο άτομα που αποδέχονται ύβρεις και λοιδορίες και άνεση του λόγου απο την μια πλευρά και φίμωση απο την άλλη, αλλα απλά για να γνωρίζετε.
Επειδή ουδέν κρυπτόν υπο του ήλιου(εγώ, όχι αυτοί) σας το δημοσιοποιώ όχι για να βρώ κάποιο δίκιο φυσικά μιας και το δίκιο μου δεν θα το ζητήσω απο άτομα που αποδέχονται ύβρεις και λοιδορίες και άνεση του λόγου απο την μια πλευρά και φίμωση απο την άλλη, αλλα απλά για να γνωρίζετε.