Λοιδορήστε τον Παϊσιο όχι όμως τον Λουγκρίσιο!

Reaction score
118
Καλησπέρα. Ευχαριστώ κάποιον σολ φα μι ρε η α μπε σε δεν ξέρω πως τον λένε,ανώνυμος με λίγα λόγια, που με έκανε νταντά διότι έκανα το εξής. Κάποια λούγκρα έβρισε τον θρησκευτικό μοναχό της ορθοδοξίας Παϊσιο λέγοντας για παστίτσια και άλλες σαχλαμάρες του επιπέδου "λούγκρας". Εγώ λοιπόν μιας και είδα καλοθελητή εδω μέσα να ασπάζεται τέτοιους υψηλής ποιότητας σχολιασμούς και το κοτσάρισε σε υπογραφή, είπα να λοιδορήσω εγώ την φράση του και αντί για paisio(ωραία Ελληνικά ε;) έγραψα poustritsio. Ε φυσικά τον Παϊσιο χαιρόμαστε να τον βρίζει ο κάθε κεφτές. Μόλις όμως έγραψα στο επίπεδο του κεφτέ, ο κεφτές διαμαρτυρήθηκε και ο... "κάποιος" (ίσως αυτόκλητα)μου είπε...."μην λες κακά λόγια θα λες οτι θέλουμε εμείς".
Επειδή ουδέν κρυπτόν υπο του ήλιου(εγώ, όχι αυτοί) σας το δημοσιοποιώ όχι για να βρώ κάποιο δίκιο φυσικά μιας και το δίκιο μου δεν θα το ζητήσω απο άτομα που αποδέχονται ύβρεις και λοιδορίες και άνεση του λόγου απο την μια πλευρά και φίμωση απο την άλλη, αλλα απλά για να γνωρίζετε.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.377
Απάντηση: Λοιδορήστε τον Παϊσιο όχι όμως τον Λουγκρίσιο!

...ανώνυμος...
Καλώς τον επώνυμο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κάνε μας τη χάρη ρε Θάνο.

Δεν ξέρεις που παν τα 4 και θες να έχεις και άποψη...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

16.Η διαγραφή μηνυμάτων ή η τροποποίηση αυτών εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των συντονιστών και της ΔΟ, και σε καμία περίπτωση δε συνιστά δικαίωμα των μελών, ακόμη και των συγγραφέων τους.
17.Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν το θέμα (topic) στο forum.
http://www.avsite.gr/vb/faq.php?faq=vb_faq#faq_rules

Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχει το logout.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.377

Δεν ξέρεις που παν τα 4 και θες να έχεις και άποψη...

Reaction score
118

Εσυ δεν ξέρεις απο τρόπους, απ'ότι και η κουτσή Μαρία καταλαβαίνει απ'το μήνυμά σου και επίσης δεν σέβεσαι οτι έχουμε πιεί και μια κούπα κρασί κάποτε. Αυτό βλέπω και λυπάμαι. Εαν θες να μου επιβληθείς ως Διαχειριστής μπορείς εύκολα να το κάνεις διότι απο επιχειρήματα όχι μόνο ελλιπής είσαι αλλα και προσβλητικότατος.
Επειδή πάντως σφίζετε απο δημοκρατικότητα μιας και έτοιμοι είστε να μου χυμήξετε συγχορδία φυσικά, δεν ξαναλέω κάτι. Θέλω να μιλάω σε αυτιά ανοικτά. Εσείς τραβήξτε αυτιά.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εσυ δεν ξέρεις απο τρόπους, απ'ότι και η κουτσή Μαρία καταλαβαίνει απ'το μήνυμά σου και επίσης δεν σέβεσαι οτι έχουμε πιεί και μια κούπα κρασί κάποτε. Αυτό βλέπω και λυπάμαι. Εαν θες να μου επιβληθείς ως Διαχειριστής μπορείς εύκολα να το κάνεις διότι απο επιχειρήματα όχι μόνο ελλιπής είσαι αλλα και προσβλητικότατος.
Επειδή πάντως σφίζετε απο δημοκρατικότητα μιας και έτοιμοι είστε να μου χυμήξετε συγχορδία φυσικά, δεν ξαναλέω κάτι. Θέλω να μιλάω σε αυτιά ανοικτά. Εσείς τραβήξτε αυτιά.
Σου ζήτησα κάτι και μ έγραψες.
Τώρα μπορείς να λυπάσαι όσο θέλεις.
Αλλά όχι εδώ.
Αντίο.

Υ.Γ.Η λέξη με bold ξέφυγε απ το λεξικό σου.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

To να προσβάλλουμε τα ιερά και όσια του διπλανού επειδή διαφωνούμε, δείχνει εμπάθεια, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Ο κάθένας από εμάς μπορεί να εκφράζει ο,τι πιστεύει με σεβάσμιο τρόπο που δεν θίγει κανέναν.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.969

Κόσμιο. Σεβάσμιος είναι αυτός που προκαλεί τον σεβασμό και όχι αυτός που τον επιδεικνύει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.160

Κόσμιο. Σεβάσμιος είναι αυτός που προκαλεί τον σεβασμό και όχι αυτός που τον επιδεικνύει.
... καθ' όσον αυτοί που κοψομεσάζονται στις μετάνοιες, έχουν πολύ σοβαρούς λόγους...

Reaction score
27.321

AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ "KUNG FU" ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ...
(ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ).

......ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΚΡΙΔΑ?...

ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ?

ΟΧΙ. ΠΑΙΡΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ.....

Y

Yiannis_B

Guest

... καθ' όσον αυτοί που κοψομεσάζονται στις μετάνοιες, έχουν πολύ σοβαρούς λόγους...

..Εάν υπάρχει ένα προσωπικό πεπρωμένο, δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή εξαιρετικής τύχης ή το πολύ να υπάρχει μια, εκείνη που κρίνεται σα μοιραία κι αξιοκαταφρόνητη. Όσο για τις υπόλοιπες, ο άνθρωπος ξέρει πως είναι κύριος της ζωής του. Σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο άνθρωπος ξαναγυρίζει στη ζωή του, ο Σίσυφος - πηγαίνοντας πάλι προς το βράχο του - μελετάει αυτή την ασύνδετη σειρά των πράξεων που γίνεται πεπρωμένο του, φτιαγμένο από τον ίδιο, απλό κάτω απ' το βλέμμα της μνήμης και σφραγισμένο σε λίγο με το θάνατό του. Έτσι, πεισμένος για την εντελώς ανθρώπινη προέλευση όλων των ανθρώπινων, τυφλός που ποθεί να δει και ξέρει πως η νύχτα είναι ατέλειωτη, βρίσκεται πάντα σε πορεία. Ο βράχος γυρίζει ακόμα.

Αφήνω τον Σίσυφο στους πρόποδες του βουνού. Πάντα ξαναβρίσκει κανείς το φορτίο του. Ο Σίσυφος όμως, συμβολίζει την ανώτερη πίστη που αρνιέται στους θεούς κι ανυψώνει τους βράχους. Κι εκείνος κρίνει πως όλα είναι καλά. Αυτό το σύμπαν, αδέσποτο στο εξής, δεν του φαίνεται άκαρπο ούτε μάταιο. Ο κάθε κόκκος της πέτρας, η κάθε λάμψη αυτού του γεμάτου νύχτα βουνού πλάθει, μονάχα γι'αυτόν, τη μορφή ενός κόσμου. Ακόμα κι ο ίδιος ο αγώνας προς την κορυφή φτάνει για να γεμίσει μια ανθρώπινη καρδιά. Πρέπει να φανταστούμε τον Σίσυφο ευτυχισμένο.

Albert Camus, The Myth of Sisyphus

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Γνωρίζετε πως θεωρείται αγένεια η διόρθωση λάθους κατ' αυτόν τον τρόπο. Κι εγώ κατά καιρούς έχω εντοπίσει λάθη τα όποια δεν βγήκα να τα βρωντοφωνάξω δημοσίως, δεδομένου πως κάτι τέτοιο θα έφερνε σε ντροπιαστική θέση αυτόν που έκανε το λάθος. Εστειλα πμ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Φροντίστε όμως να αποκτήσετε πιο "λεπτούς" τρόπους, ιδιαίτερα όταν απευθύνεστε σε γυναίκες.

Reaction score
0

Σου ζήτησα κάτι και μ έγραψες.
Τώρα μπορείς να λυπάσαι όσο θέλεις.
Αλλά όχι εδώ.
Αντίο.

Υ.Γ.Η λέξη με bold ξέφυγε απ το λεξικό σου.
ΑΓΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...!!!! ΕΥΓΕ

Last edited by a moderator:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Φροντίστε όμως να αποκτήσετε πιο "λεπτούς" τρόπους, ιδιαίτερα όταν απευθύνεστε σε γυναίκες.

Η σεβάσμια κυρία Πηνελόπη! :125:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.969

Γνωρίζετε πως θεωρείται αγένεια η διόρθωση λάθους κατ' αυτόν τον τρόπο. Κι εγώ κατά καιρούς έχω εντοπίσει λάθη τα όποια δεν βγήκα να τα βρωντοφωνάξω δημοσίως, δεδομένου πως κάτι τέτοιο θα έφερνε σε ντροπιαστική θέση αυτόν που έκανε το λάθος. Εστειλα πμ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Φροντίστε όμως να αποκτήσετε πιο "λεπτούς" τρόπους, ιδιαίτερα όταν απευθύνεστε σε γυναίκες.
Γιατί, πού η ντροπή; Όλοι κάνουμε λάθη, ντροπή είναι να τα επαναλαμβάνουμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ΑΓΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...!!!! ΕΥΓΕ
:135::135::135:

Ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε ή πέταξες το σλόγκαν του καιρού μας για να δείξεις δημοκράτης?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound